- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.181
Benim kızım da her gün yapmıyor. Şu an rutini 4 gün.. ama doktor daha dün gördü karnı yumuşak dedi.. beslenme eksikliği gibi bir şey de demedi. Her gün yapmak zorunda değil. Yeni yeni öğreniyorlar falan dedi. Bence seninki de normal. En azından açlıktan değil. Doymasa uyumaz gibi geliyorKızlar iyi geceler. Oğlum 5 gündür kaka yapmıyor ama çişi falan normal. Sağlık ocağına gidip ebeye sordum ayaküstü sütün mü az acaba dedi. Ama bebeğim gayet huzurlu. Uykusu vs yerinde. Aç olsa ağlamaktan duramaz diye düşünüyorum. Gazını falan çıkarıyor rahat bir sekilde ama kaka yok. Süt konusu ise emmeye başladığında gayet lıklık ses geliyor başlarda sonrasında bu ses azalıyor emmesi de yavaşlıyor. Ama doymama aranma gibi bir durumda yok memeyi bırakınca. Eskisi kadar mı yok acaba göğüslerim fazla dolmuyor gibi hissediyorum artık ama 1,5-2 saatte bir de emziriyorum. 2 saati nadiren çok uyursa geçiyor. Kilo alımı da iyi gibi ama işte ebenin söyledikleri kafamı karıştırdı. Bir de bebeğim memeyi tutarken önceden cook sıkı kavrardı şimdi daha gevşek tutuyor.
Uzun ve zorlu bir yoldan geliyorsunuz. Bu havuz problemi de geride kalacak. Ama kendini dinlendirmen de önemli. Artık hep berabersiniz. Dinlenmiş anne Işıl Işıl parlıyor benceAh o monitörün güvenli hissinden ben nasıl çıkıcam diye az ağlamadım anksiyeteden. 100 gün dile kolay. Bebeğimden çok o monitörü takip etmişimdir. Ama daha anne uyumdayken geçti gitti. Şimdi mesela Zeyno 3,5 aylık, 1 haftadır yanımda ama 1 ay uyumlu havuz problemi gibineye göre ne yapacağımı şaşırdım
Bence normal.. zaten bu esnada gaz çıkarıyorlar. Kaka olsa kaka da yaparlar. Yine de doktora gidince sorarsın için daha rahat eder canımNormal o zaman gazlı bebişim biraz belki ondandır
Kilo alıyorsa sütün yetiyordur kuzum karnında sertlik varsa birikmiştir I love you masajı yaparsan rahatlar belki bebiş doktoruna danış yinede
Deniz Benim kiz da dün yapmadi, amaBenim kızım da her gün yapmıyor. Şu an rutini 4 gün.. ama doktor daha dün gördü karnı yumuşak dedi.. beslenme eksikliği gibi bir şey de demedi. Her gün yapmak zorunda değil. Yeni yeni öğreniyorlar falan dedi. Bence seninki de normal. En azından açlıktan değil. Doymasa uyumaz gibi geliyor
Aç değilse ağlamıyor. Ama kıpır kıpır.. bez mi bağlıyoruz güreş mi yapıyoruz belli değilKızlar sizin bebişlerde altını alırken ağlıyormu?
Benimki okadar çok ağlıyoki bazen elim ayağıma dolaşıyor çok komik bir halimiz oluyor, hele o çıtçıtlı tulumlar beni benden alıyor giydirirken
yani gören herkes; her gün yapmak zorunda değil diyor. bebek büyütmek ne değişik bir şey .. her zaman 2X2 = 4 etmiyorDeniz Benim kiz da dün yapmadi, ama
Yedigi mama ayni, miktar ayni.
Sana da ilginc gelmiyor mu ?
Canım burda hep seninle beraberdik kalbenSürecin son etabına geldik. 4 aydır evime gitmemiştim nerdeyse. Bugün Zeynuşumuxla evimize gidiyoruz. Size evden foto atmak için bile sabırsızlanıyorum
Ayy Allahım aynı şeyleri yaşıyorum10 dakika önce çığlık kıyamet değiştirdim altını
Bizimkinin derdi önce karnının doyurulmasını istemesi, altını değiştirdikten sonra elimi yıkamaya gitmem de ayrı bir drama. Sanırsınız günlerdir aç, susuz, yapayalnız. Kızarıyor ağlamaktan, nefesi kesiliyor 1dk içinde.
Aynı aynı yaaaCildiriyo bizimkide sanirsin etini kopardik
Bizimki de aç değilse ağlamadığı vakitler oluyor kısıtlı olsa daAç değilse ağlamıyor. Ama kıpır kıpır.. bez mi bağlıyoruz güreş mi yapıyoruz belli değil
Ben bu çocuğu tanıyorum10 dakika önce çığlık kıyamet değiştirdim altını
Bizimkinin derdi önce karnının doyurulmasını istemesi, altını değiştirdikten sonra elimi yıkamaya gitmem de ayrı bir drama. Sanırsınız günlerdir aç, susuz, yapayalnız. Kızarıyor ağlamaktan, nefesi kesiliyor 1dk içinde.
Ağlamıyor ama öyle bir ıkınıyor kızarıyor ki.. videoya çekmiştim dün doktor gördü normal dedi. Kaka ile birlikte gaz da fazla oluyorsa bazen bu onu zorluyor olabilir belki.Kaka yaparken ağlıyor mu bebişleriniz. Benim ki bazen resmen feryat ediyor yaparken. Sürekli değil ama günde 1 yada 2 günde bir mutlaka kaka yaparken ağlıyor
Benimki de öyle yapıyor bazen hatta gaz çıkarırken de ağlıyor bazen acıylaKaka yaparken ağlıyor mu bebişleriniz. Benim ki bazen resmen feryat ediyor yaparken. Sürekli değil ama günde 1 yada 2 günde bir mutlaka kaka yaparken ağlıyor
Doktorlar artık banyo süngeri öneriyorlarmış filede üşüyorlarmış. Altına konulan büyük bir sünger var. Ben ondan aldım. Biz duş içerisinde eşim tutuyor onunla kucağında ben yıkıyorum.Kızlar hangi banyo filesini kullanıyosunuz memnun olan foto atabilir mi değişmek istiyorum
Ben de varımOturup her gün ben bu çocuğu çok seviyorum diye ağlayan var mı , yoksa ben mi delirdim iyice
2 litre suyla göğüslerimden süt fışkırıyor benim. Bence tamamen vücudun süt üretimi ile alakalıCanım bana sakın kızma ama günlük 2 litre suyla sütünün geldiğine şükret. Ben 6 litre içiyorum tam. 1,5 litrelik şişelerini dolduruyorum inan ki bir gün 1 şişe eksik içeyim sütüm daha az oluyor. 6 litre içmeme rağmen dudaklarım susuzluk kaynaklı kuru ve ara ara kabızlık problemi çekiyorum. Günlük 2 litre su çok az. 4e mutlaka ama mutlaka tamamla. Şu içimin artmazsa hiçbir şey arttırmaz sütünğ.
Hep uyudum ben canım hiç bekleme olmadıKızlar ne zaman kadar bebeğin başında beklemek gerek. Yani ne xaman bebek uyuduğunda uyumaya başladınız
Ağlıyor karnı açsa, emzirdikten sonra değiştirirsem ağlamıyorKızlar sizin bebişlerde altını alırken ağlıyormu?
Benimki okadar çok ağlıyoki bazen elim ayağıma dolaşıyor çok komik bir halimiz oluyor, hele o çıtçıtlı tulumlar beni benden alıyor giydirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?