2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim kızım da her gün yapmıyor. Şu an rutini 4 gün.. ama doktor daha dün gördü karnı yumuşak dedi.. beslenme eksikliği gibi bir şey de demedi. Her gün yapmak zorunda değil. Yeni yeni öğreniyorlar falan dedi. Bence seninki de normal. En azından açlıktan değil. Doymasa uyumaz gibi geliyor

Uzun ve zorlu bir yoldan geliyorsunuz. Bu havuz problemi de geride kalacak. Ama kendini dinlendirmen de önemli. Artık hep berabersiniz. Dinlenmiş anne Işıl Işıl parlıyor bence

Normal o zaman gazlı bebişim biraz belki ondandır

Kilo alıyorsa sütün yetiyordur kuzum karnında sertlik varsa birikmiştir I love you masajı yaparsan rahatlar belki bebiş doktoruna danış yinede
Bence normal.. zaten bu esnada gaz çıkarıyorlar. Kaka olsa kaka da yaparlar. Yine de doktora gidince sorarsın için daha rahat eder canım

Deniz Benim kiz da dün yapmadi, ama
Yedigi mama ayni, miktar ayni.
Sana da ilginc gelmiyor mu ?

Aç değilse ağlamıyor. Ama kıpır kıpır.. bez mi bağlıyoruz güreş mi yapıyoruz belli değil

Sürecin son etabına geldik. 4 aydır evime gitmemiştim nerdeyse. Bugün Zeynuşumuxla evimize gidiyoruz. Size evden foto atmak için bile sabırsızlanıyorum
Canım burda hep seninle beraberdik kalben
Şimdi seninle mutluyuz bizlerde
Heyecanla fotoğrafınızı bekliyoruz
Ayy Allahım aynı şeyleri yaşıyorum
O banyoya nasıl koşup elimi yıkıyorum anlatamam
O sırada beyefendi ortalığı inletiyorsanki evde işkence ediyolar
Cildiriyo bizimkide sanirsin etini kopardik
Aynı aynı yaaa
Aç değilse ağlamıyor. Ama kıpır kıpır.. bez mi bağlıyoruz güreş mi yapıyoruz belli değil
Bizimki de aç değilse ağlamadığı vakitler oluyor kısıtlı olsa da

Ben bu çocuğu tanıyorum dışarıdan birisi görse üç gün aç kaldı diye düşünür. dün doktora ya şeker sorunu mu var diyorum bana gülüyor

Kaka yaparken ağlıyor mu bebişleriniz. Benim ki bazen resmen feryat ediyor yaparken. Sürekli değil ama günde 1 yada 2 günde bir mutlaka kaka yaparken ağlıyor
Ağlamıyor ama öyle bir ıkınıyor kızarıyor ki.. videoya çekmiştim dün doktor gördü normal dedi. Kaka ile birlikte gaz da fazla oluyorsa bazen bu onu zorluyor olabilir belki.

Kızlar yaa mama takviyeli gidenlere sorum var
Şimdi benim sütüm az
Artmıyorda
Mecburen mama takviyeli gidiyoruz
90 cc içiyor benimki
Bazen onunla da doymuyor
Yarın 40 ımız çıkacak
Çokmu veriyorum az mı?
Sizler nasıl veriyorsunuz?
Eds ile veriyorum ben meme reddi olmasın diye
Kaşık biberonla veriyodum, uyanık ona alıştı memeyi isteksiz emiyordu
Bende emzirme destek sistemi yani eds yapıyorum
Çok zor meşakatli ama bir yandan da memeyi emiyor en azından diye sabırla devam ediyorum
Sizler ne kadar ve nasıl veriyorsunuz

2 litre suyla göğüslerimden süt fışkırıyor benim. Bence tamamen vücudun süt üretimi ile alakalı
Kızlar ne zaman kadar bebeğin başında beklemek gerek. Yani ne xaman bebek uyuduğunda uyumaya başladınız
Hep uyudum ben canım hiç bekleme olmadı
Ağlıyor karnı açsa, emzirdikten sonra değiştirirsem ağlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…