• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Arkadaşlar ben doğum yaptım sezeryan oldu saat beş gibi suyum geldi ama suyun rengi sarı yeşil arasiydi panik oldum ve hemen hastaneye geldik açılmam bir cm mis ama suyum çok fazla geliyodu bebeğim kakasını yapmaya başlamış suyun rengi değişmiş sezeryana alındım. Şuan ağrı kesici etkisiyle iyiyim şükür bebeğime de bir şey olmadı elhamdülillah. Darısı bekleyenlere 😇
Hayırlı olsun canım gözün aydın verilmiş sadakan varmış iyiyki anlamışsın suyunun geldiğini buarada kaç haftalık yı senin bebiş

iyi geceler kızlar ben de mis kokuluma kavuştum bugün öğlen saatlerinde 😍 tahmin ettiğimden daha kolay ve rahat geçti Sezeryan burada konuştuğumuz kum torbası , sonda vs hiçbir şey yokmuş o konuda rahat olabilirsiniz ilk kalkış bile gayet rahattı hiç endişelenmeyin 🥰 1 hafta önce 3190 gram 52 cm çıkmıştı ultrasonda bugün 3330 gram 53 cm olarak doğdu bebeğim ultrasona göre pek fark yoktu bizde ama şimdilik uykuya çok düşkün emmenin zor geldiği tembel bir oğlum var😂
canımmm çok sevindim yaaa :KK36:çok şükür Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :KK74:

Bende 5gün boyunca hic tuvalete gidemedim.sonunda lavman yapmak zorunda kaldim simdi yine kabızim ne olcak böyle bilmiyorum
Canım ben araştırdım şimdi bizim vücudumuzdaki su süt oluşturmak için gittiğinden kabız oluyormuşuz. O yüzden en aşağı 3lt 4lt su içmemiz lazımmış. Ben öyle deneyeceğim bakalım inşallah geçer

Bende bugün nst den çıktım.az ama düzenli sancı çıktı yine.doktor yarın alalım dedi.sabah kahvaltını yap 9 gibi bizi ara biz seni yönlendiricez dedi.eğer sancın artarsa akşamdan yatış yaparız haber ver dedi de ben sancı falan hissetmedim yine herzamanki gibi.yani yüzde 99 yarın doğumum var kızlar.bende doğsun istiyorum artık.2 haftadır bu sancı var durumu beni çok gerdi.inşallah akşama sancı falan artmaz 😬

Arkadaşlar ben doğum yaptım sezeryan oldu saat beş gibi suyum geldi ama suyun rengi sarı yeşil arasiydi panik oldum ve hemen hastaneye geldik açılmam bir cm mis ama suyum çok fazla geliyodu bebeğim kakasını yapmaya başlamış suyun rengi değişmiş sezeryana alındım. Şuan ağrı kesici etkisiyle iyiyim şükür bebeğime de bir şey olmadı elhamdülillah. Darısı bekleyenlere 😇
Allah korumuş. Çok şükür sağlıkla kavuştun evladına, gözün aydın olsun canım 🤗
Kızlar doğum rapor parası almaya başladınız mı? Bana yatmaya başlamış ama yayınlanan rakamlarla alakası yok şok oldum
Canım para hangi kuruma yatmış?Ptt mi, banka mı? Aldığın brüt ücretin kaçta kaçı yatmış?

Ben de doğum yaptımmm. 😊 normalde pazartesiye kadar bekleme kararı almıştık kızımın hastalığından dolayı. Ama bebeğim geleceği tarihi kendi belirledi. Salı akşam belimde ağrı vardı hastanede nst çekildi 1 saate yakın. Hiç sancı yoktu o yüzden eve döndük. Gece 3 buçukta uyandım suyum gelmiş ama hiç ağrım vs yoktu. Hastaneye geçtik. Açıklık muayenesi istemedim. İlk sezaryendi zaten. Acilen doğuma alındım. 5 te oğlum doğdu. Panik atağım olduğu icin ilk andan itibaren panik yaşadım ve sürekli sedasyon vermek durumunda kaldılar. Spinal anestezi ile doğum oldu ama nerdeyse genel anestezi almış gibi hiç bir şey hatırlamıyorum 🤣 6 da odaya geçtim hemen bebeğimi verdiler. Çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. İlk sezaryenime göre çok çok daha kolay bir süreç yaşıyorum.. inşallah herkes en az benim kadar kolay geçirir bu süreci. Bu arada bebeğim 38+2 de 3200 gr 50 cm olarak doğdu. 🐣 Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars

Kızlar ben doğum yaptım sezeryan oldum ertesi gğn bebeğin işitme testi vardı bir tane geçti diğerinden kaldı
Şuan morelim çok bozuk doktorda çok normal su kalmıştır biri geçti zaten dedi ama çok üzülüyorum sütümü de etkiliyor sanırım hiç başına böyle birşey gelen oldu mu yA da duyan çevrede

Kızlar hala hastanedeyiz, bebek cıkana kadar hastanede kalmaya karar vermiştik, pazartesi günü taburcu olacağız inşallah. Bu sürecte sık sık emzirmeye çağırıyorlar beni sütüm yok denecek kadar az damla damla desem yeridir, süt bebek çektikçe çoğalacak dimi, motive olmaya ihtiyacım var, süt artttıcı ne varsa kullanıyorum bu sürecte, zamanla sütüm çoğalır mı, ne diyorsunuz?
Bebek çektikçe de çoğalır ama bence süt sığmaz makinesi baya arttırıyor onu da düşün derim ama tabiiki doğal yoldan daha iyi . Mama verecek dereceye gelirse de sağ bence

Back