• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ben çok berbat haldeyim bebeğim 24 kasım günü 3400 gram doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekiyor 35+6 da doğdu.entübe ettiler hala bekliyoruz küvezde şu an
inşallah her şey yoluna girer en kısa zamanda dualarım sizinle Rabbim yardımcınız olsun bi an önce bebeğin toparlanır inşallah 🙏

Kızlar sancım var heralde , adet başlangıç sancısı gibi bi şey hissediyorum . Dün kontrolde bebek kanalda değildi doktor daha vakit var dedi ama 1 günde kanala girer mi acaba ?

Kızlar sancım var heralde , adet başlangıç sancısı gibi bi şey hissediyorum . Dün kontrolde bebek kanalda değildi doktor daha vakit var dedi ama 1 günde kanala girer mi acaba ?
Kuzenim muayene olduğu gün doktoru bebek kanalda değil dedi, ama akşamına suyu gelmişti. Yani zannediyorum mümkün😊

Kızlar ben çok berbat haldeyim bebeğim 24 kasım günü 3400 gram doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekiyor 35+6 da doğdu.entübe ettiler hala bekliyoruz küvezde şu an
Bugünkü tüm güzel dileklerimiz senin için olsun o halde. 🙏🏻 Her şey yolunda gitsin ve en kısa zamanda yavruna kavuş güzel annesi. Gönlünü ferah tut bak en kısa zamanda kucağında olacak inanıyorum ben🤲

Ayy ben ilk nst mi çekildim bugün. Sancım kasılmam yok ancak bebeğimin kafası 37+0 da 40+2 çıktı😄 Kendi gelişimi de 5 gün önde. Kilosu 3350. Doktorumuz sizin için de uygunsa haftaya perşembe alalım dedi. Oğluma kavuşucam haftaya çoook heyecanlıyım. Leyla gibiyim adeta 😁🥳🥳🥳🥳
Canım aynı şeyi yaşıyoruz şuan🤩 bende dün 37+2 de gittim kontrole bebeğin kafası önde 2 hafta, kilosuda 3450 gr, doktorum haftaya alalım dedi dünden beri bende leyla gibiyim🥰

Çok teşekkür ederim. Umarım hamileliktendir. Çünkü çok mutlu bir çift olarak gebelik sürecine çıktık. Bazen bu noktaya geleceğimize hiç girmeseydik bu sürexe diyorum. Evet anlayışlı biri ama sorumluluklar konusunda eksik gibi hissediyorum.

Yaa öncesinde zaten mutluysanız gebeliktendir ☺️ erkekler bizim gibi hemen bir sorumluluğa bürünemiyor canım. Ben o çift çizgiyi gördüğüm anda hemen bir sorumluluk yüklendi resmen yıllardır içtiğim sigarayı bıraktım mesela ama eşim böyle yapar mıydı bilemiyorum en basit örnek bu. Beni de çok bunaltmıştı e bebek e her gittiğimde canımı sıkıp çıkıyoduk hevesle bişeylere dokunuyorum yok erken yok gereksiz diyodu hiç mi babalık sürümü gelmedi sana diyodum sürekli. Ama eminim kucaklarına alınca o sorumluluk yüklenicek o bağ kurulcak. Onların açısından da bakmak lazım biz hissediyoruz bebeği ve annelik duygusu daha baskın babalık duygusundan. Lütfen en güzel zamanına odaklan emin ol herkeste var sıkıntı ama ben hem eşimden soğumamak hem de bu süreci kendime ve bebeğime zehir etmemek için görmezden geliyorum. Rabbim herkesin içine ferahlık versin 🙏🏻
Bnmkide herşeye gereksiz boş iş saçma vs vs diyor.susleme sacmaymis ilk animizin video resim çekmek sacmaymis yapmamam gerekiyormuş.😑Bazen elini ayağını çekip gidesi geliyor insanin

İnşallah mahvoldum o ameliyattan sonra dört yıl ilaç kullanmak zorunda kaldım.bebegimi bile doğru düzgün emziremedim. İnşallah bu sefer daha iyi geçer hepimizin🤲

Kızlar nasip olursa benimde yarın sabah 9'da sezeryanim var.bana dua edin🤲
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hersey gönlünüzce olsun 🌸

İnsanlar ne güzel bebeğinin doğumun derdinde ben ise ilişkimin. Yüzde yüz emin olmak diye bir şey yokmuş evliliklerde. Aile danışmanıyım aktif ailelerle çalışıyorum ama kendime faydam olamadı bu süreçte maalesef. Yokuş aşağı her şey. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma aldıktan sonra evliliğin devamını düşünücem herhalde gidişata göre. Dün gece sabahata kadar sıkıntı ağrı çektim yatıp uyudu o haldeyken. gerçekten kötü olsan bi şekilde uyandırırdın dedi bana. Ona göre hiç bir sorun yok tabiki ilişkimizde.

Canım benim 💞 şuanda hormonların etkisiyle böyle düşünüyorsun lohusalık dönemini atlattığın da bu günlerine güleceksin. Benim koca kazık bebeğim karnımdaki bebişler ilgilenince böyle şekillere giriyor. Şöyle düşün bir anda ne kadar hazır hissederse hissetsin babalık duygusu onlara hemen geçmiyor bir anda çevresindeki muhabbet değişiyor ilgi bölünüyor birde bizim ilgimizde ister istemez bebislere hazırlıklarına vs kayınca koca kazıkların kıskançlık yaptıklarını düşünüyorum hatta kendi annelerinin bile ilgisi ondan torununa kayıyor doğana kadar ona ne gerek varlar çok abartıyorsun gibi klasik laflarını ediyorlar ne kadar kendilerine itiraf edemeseler de hem çok sevdikleri hemde kıskandıkları bir birey girecek hayatlarına tabii bunun maddi sorumluluk tarafına girmeyeceğim ama benim koca kazık bebişin hareketlerini ve laflarını düşününce böyle olduğuna karar verdim 🤣 Birde böyle düşününce çok komik oluyor kendimi sinir etmiyorum 🤣🤣🤣

Cuma günü yeni bir ebe randevum var. Doğum öncesi, doğumda ve sonrası sorularıma açıklık getirmek için yardım edecekmiş. Doğuma az kaldı her şey rahatlamam için muhtemelen ama bende bir gamsızlık var ki anlatılmaz yaşanır. Meme ucum olmadığı için nasıl emzireceğim hariç ne soracağım diye soru arıyorum ama bulamıyorum. var mı öneriniz? Benim beynim, bir şeyi yaşamadan, olayın içine girmeden çalışmıyor bence 😂

Cuma günü yeni bir ebe randevum var. Doğum öncesi, doğumda ve sonrası sorularıma açıklık getirmek için yardım edecekmiş. Doğuma az kaldı her şey rahatlamam için muhtemelen ama bende bir gamsızlık var ki anlatılmaz yaşanır. Meme ucum olmadığı için nasıl emzireceğim hariç ne soracağım diye soru arıyorum ama bulamıyorum. var mı öneriniz? Benim beynim, bir şeyi yaşamadan, olayın içine girmeden çalışmıyor bence 😂

Doğum süreci , süt arttıcı şeyler , bebişin emmesi için öneriler , kundak vs yapılmalı mı , ilk duş şekli ve zamanı , gaz yapmayan yiyecekler , bebeğe iyi gelen sesler, dikiş bakımı ya da normal doğum için kişisel bakım şekli falan filan 😃 (ilk çocuk olunca bi bilemedim ne sorulur )

Bana doktorum sorun yok sancım yok ama buradan çıksan 1saat sonra bile doğum başlayabilir bilemeyiz artık dedi

Back