2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim dönmedi canım 38 giyiyordum hamilelikte 39 oldu hala aynı.Belki çok çok zayıflarsan düşer mi bilmiyorum. ben bir ara doğumdan önceki kilomdan da zayıfladım ama aynı kaldı.
Bakalım aynı kalırsa alışverişe çıkmak gerekecek
yaa bende aynı dertten müzdaribim , çok merak ediyorum bu soruyu
İnşallah dönüyordur hiçbir bot ve cizmem olmadı bugün
Kilo verince ayağın şişliği de iniyor ben kilolu zamanlarımda 40 numaraya giremiyordum 41 olmuştu çok zorlanmıştım sonra kilo verince 38-39 a düştü
Ben de bir dönem kilo verince ayak numaram küçüldü ona göre de hep kışlık almışım şimdi hiçbiri olmuyor inşallah doğum sonrası hepimiz hem aldığımız kiloları sağlıkla veririz hem de ayak numaramız küçülür, amin yoksa büyük bir gider kapısı daha bizi bekliyor olacak

Benim ilkinde 38 den 40 a çıkmıştı sonra 39 da sabitlendi şimdi büyümedi daha çok şükür 4 gün daha büyümezse yeni ayakkabı almak zorunda kalmam
Internette de baktım da ilkncocukta büyüyor ikincide fazla büyümez yazıyordu.
Son haftalar da oyle oluyor bende de stres başladı

Peki neden sezeyan ? Zorunlu mu

Geri döndü benim ayak numaram ama ellerim de şişmişti yüzüklerim bir daha olmadı sonra 3 4 yil sonra kilo verince olmaya başladı
Benim de 35'ten sonra yüzüklerim olmamaya başladı ayaklarım da aşağıda kaldıkça falan şişiyor gün içinde tansiyon sorunu olmadığı için de doktor ödem son zamanlarda olur diyor.

Kızlar 3 gündür göğüslerimin üst kısımları ağrıyor özellikle geceleri sabah ağrı ile uyanıyorum neden olabilir acaba

Merhaba bende aynı durumdayım pazartesiye kadar doğum başlamazsa suni sanci ile başlatılcak . Bebisin hem suyu sınırda hemde böbrekleri bir hafta içinde tekrar büyümeye başladı bakalım nasıl olcak
Insallah hayirlisiyla saglikla dogar bebis benim aslinda hic bi sorun yok suyu filan iyi ama 40i geçirmek istemiyor doktor birde hafta sonu filan olmasin planli olsun diyor cok icimede sinmiyor böyle

Son haftalar da oyle oluyor bende de stres başladı

Peki neden sezeyan ? Zorunlu mu

Geri döndü benim ayak numaram ama ellerim de şişmişti yüzüklerim bir daha olmadı sonra 3 4 yil sonra kilo verince olmaya başladı
Benim tüp bebek bir de açık Miyom ameliyatı olmuştum o yüzden canım.

Ben de hemoroid var, en kötü döneminde kanamıştı nerden geldiğini pek anlamadım. Ama sıvı, kıpkırmızı bir kan ön taraftan gelmediğine emin olmak lazım ama
Allah yardımcın olsun canım, güzel doğumların olsun

Sadece ayakkabı mı kıyafetlerimin de hiçbirine giremiyorum mecbur kilo vermem lazım yenilerini alamam çok pahalı ucuz olsa İnan vermeyeceğim kilo

Normalde 40beden ayakkabi giyinen ben şok gecirdi
Su anlik ayakkabim oluyor diger ayakkabilarimi daha giyinenedim umarim onlarda olur

Hayırlı uğurlu olsun canım
Ultrasonla baktılar mı bebişe, nasıl böbrekleri geçmiştir inşallah kendiliğinden

Kizlar kontrolden geldim ve yine aynisii hersey yolundaa tekrar eve geldik, haftaya yine kontroll ozamanda gunumuz dolucak zaten bakalimm ozamana kadar dogururum belkii, kilosu 3600 dedi ama umarim degildir nasil dogurcamm bir haftada daha kilo alir yanilma payi olabiliyor 200/300 gram ustu veya alti dedidee, ee sende uzun boylusun sendende kucuk bisey cikacagini bekleme diyor doktor

Kızlar sancı nasıl bi şey
Belim ağrıyo hani adet olacakmışım yada adetimin ilk günü gibi çoğalıp azalıyor 1 saattir böyleyim
Bekleyim mi ne yapayım artarsa mı gideyim acile sancı mı ki bu
Bel degil dedi bna doktor bel sirt agrisi kasiklara giren sanci dogum sancisi degil dedi.Karnin top gbi olursa duzenli olursa gel dedi valla geceleri hep oyleyim benSoyledim doktorada senin bunyenle alakali sanirim dedi ben bisey anlamadim bu isten

Bebegimin gelisimi 1 hafta geridenmis kilosu 2.200 falan.Serumdan sonra dogum hanede nst baglndi tekrar ebe sancilarn var hissediomusun dedi evet dedim sonra bidaha alttan bakti doktor gunduz bakmisti dedim olsun saatler gecmis tekrar bakmam lazim dedi.Aciklik yok bende anlamiorum nekadar sanci cekiorum nasil acilmam olmuo hayret.Neyse 36 ya kadar dayanirsak İnsallah iyi olur.

Eve gonderdi bu arada duzenli sancin olursa gel dedi.Gitmem ya ben hep sancilaniorum zaten 1 hafta durur oyle giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…