- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.441
Aay hiç bilmiyorum ki bendeBel degil dedi bna doktor bel sirt agrisi kasiklara giren sanci dogum sancisi degil dedi.Karnin top gbi olursa duzenli olursa gel dedi valla geceleri hep oyleyim benSoyledim doktorada senin bunyenle alakali sanirim dedi ben bisey anlamadim bu isten
Teşekkür ederim canım valla seni çok iyi anlıyorum. Sabahları ölüyorum, akşamları diriliyorum resmen. 28 Kasım ı bir bulsaydık diye diye geçiyor günlerim. WC yi bekliyorum ben deGeçmiş olsun canım ya nefes alamamak çok kötü bir his umarım bir an önce geçer ve rahatlarsın.. bu haftalarda öksürmek hapşırmak da ayrı dert ben hastayken WC de yatacaktım neredeyse
Benim bebişde geride kuzucum az besleniyor plesantada yaşlanma var sağlıkla gelsinler inşBebegimin gelisimi 1 hafta geridenmis kilosu 2.200 falan.Serumdan sonra dogum hanede nst baglndi tekrar ebe sancilarn var hissediomusun dedi evet dedim sonra bidaha alttan bakti doktor gunduz bakmisti dedim olsun saatler gecmis tekrar bakmam lazim dedi.Aciklik yok bende anlamiorum nekadar sanci cekiorum nasil acilmam olmuo hayret.Neyse 36 ya kadar dayanirsak İnsallah iyi olur.
Valla ara ara düşünmedim değil. Haftaya cuma plananlanan sezeryan var. Ağdaya filanda gitmedim daha erken diye bi gelirse rezillikAçılıyor mu acaba noluyo gelmesin birden
Gözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar, bugün 37+5ken sezeryanla geldi minik kızım 2880 Gr,49 santimmis, suyum tamamen bitmiş ilginç bir şekilde ,bebeğimin de nefes alış verişi biraz hızlı imiş , doktor biraz rahatlasın diye kuvoze almış , benim uyuşuklugum geçince yanına ineceğim görmek için , ins çabuk toparlar kavuşuruzspinal anestezi ile oldu doğum anı bence çok rahattı bebeğim cikisina şahit olmak çok güzel sesini de duydum orda şimdi biraz ağrılarım var tabi ama zamanla azalacak o da inşallah
Kuzum bebegin gelisiminin bir hafta geri oldugunu neye göre yorumluyor doktor, benimki kafa capina (nerdeyse 9 cm) midesine, boyuna, bacak boyuna Bakti 2.300 gram, 46 cm boy iyi dedi. Iki hatfa önceye göre 300 gram almis, doguma kadar 3 kg olur dedi. Sizinli neye göre gelisimi geri diyor?Bebegimin gelisimi 1 hafta geridenmis kilosu 2.200 falan.Serumdan sonra dogum hanede nst baglndi tekrar ebe sancilarn var hissediomusun dedi evet dedim sonra bidaha alttan bakti doktor gunduz bakmisti dedim olsun saatler gecmis tekrar bakmam lazim dedi.Aciklik yok bende anlamiorum nekadar sanci cekiorum nasil acilmam olmuo hayret.Neyse 36 ya kadar dayanirsak İnsallah iyi olur.
Maşallah kuzucuğa. Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunuSelam kızlar, bugün 37+5ken sezeryanla geldi minik kızım 2880 Gr,49 santimmis, suyum tamamen bitmiş ilginç bir şekilde ,bebeğimin de nefes alış verişi biraz hızlı imiş , doktor biraz rahatlasın diye kuvoze almış , benim uyuşuklugum geçince yanına ineceğim görmek için , ins çabuk toparlar kavuşuruzspinal anestezi ile oldu doğum anı bence çok rahattı bebeğim cikisina şahit olmak çok güzel sesini de duydum orda şimdi biraz ağrılarım var tabi ama zamanla azalacak o da inşallah
O agrilar beni uykumdan uyandiriyor geceleri, kalsiyum aliyorum günlük 600 mg . Bazen oluyor ama bazen olmuyor. Yururken bacaklarinin arasinda top hissi var mi ?Kızlar yürürken iki bacağımın arasındaki kemikler ağrıyor ya, ne demek oluyor bu
Geçmiş olsun canım.. umarım en doğru zamanda sağlıkla gelir bebeğin..Bebegimin gelisimi 1 hafta geridenmis kilosu 2.200 falan.Serumdan sonra dogum hanede nst baglndi tekrar ebe sancilarn var hissediomusun dedi evet dedim sonra bidaha alttan bakti doktor gunduz bakmisti dedim olsun saatler gecmis tekrar bakmam lazim dedi.Aciklik yok bende anlamiorum nekadar sanci cekiorum nasil acilmam olmuo hayret.Neyse 36 ya kadar dayanirsak İnsallah iyi olur.
Top hissi yok. Yürürken hani uzun süre spor yapmayınca spor yaptıktan sonra ağrır ya, öyle bir ağrı oluyor. Hareket etmeyince yokO agrilar beni uykumdan uyandiriyor geceleri, kalsiyum aliyorum günlük 600 mg . Bazen oluyor ama bazen olmuyor. Yururken bacaklarinin arasinda top hissi var mi ?
Tebrikler canım.. sağlıklı, mutlu bir ömrünüz olsun beraber geçireceğiniz..Selam kızlar, bugün 37+5ken sezeryanla geldi minik kızım 2880 Gr,49 santimmis, suyum tamamen bitmiş ilginç bir şekilde ,bebeğimin de nefes alış verişi biraz hızlı imiş , doktor biraz rahatlasın diye kuvoze almış , benim uyuşuklugum geçince yanına ineceğim görmek için , ins çabuk toparlar kavuşuruzspinal anestezi ile oldu doğum anı bence çok rahattı bebeğim cikisina şahit olmak çok güzel sesini de duydum orda şimdi biraz ağrılarım var tabi ama zamanla azalacak o da inşallah
Top hissi yoksa acilma da yok, rahat ol annesiTop hissi yok. Yürürken hani uzun süre spor yapmayınca spor yaptıktan sonra ağrır ya, öyle bir ağrı oluyor. Hareket etmeyince yok
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımInsallah hayirlisiyla saglikla dogar bebisbenim aslinda hic bi sorun yok suyu filan iyi ama 40i geçirmek istemiyor doktor birde hafta sonu filan olmasin planli olsun diyor cok icimede sinmiyor böyle
Benim hamileligin basinda baslamisti o agri bi sorun yoktu fizikcim soguk kompres yap demisti o sekilde rahatlatiyordum.Kızlar yürürken iki bacağımın arasındaki kemikler ağrıyor ya, ne demek oluyor bu
Gozunuz aydinSelam kızlar, bugün 37+5ken sezeryanla geldi minik kızım 2880 Gr,49 santimmis, suyum tamamen bitmiş ilginç bir şekilde ,bebeğimin de nefes alış verişi biraz hızlı imiş , doktor biraz rahatlasın diye kuvoze almış , benim uyuşuklugum geçince yanına ineceğim görmek için , ins çabuk toparlar kavuşuruzspinal anestezi ile oldu doğum anı bence çok rahattı bebeğim cikisina şahit olmak çok güzel sesini de duydum orda şimdi biraz ağrılarım var tabi ama zamanla azalacak o da inşallah
Ben e bebekte indirime girdiğinde owliyi 210 tl ye almıştım. Şimdi de trendyolda 300 tl ye gördüm. M-l beden aldım 75 kiloyum şu an. Bel çevremi ölçtüğümde m-l almak uygun geldi.ya ben dolap uygulamasında buldum aslında , sıfır ürünler var , ama bedenine kararsız kaldım
Bende anlamadim ki dedim kilo almasi icin neler yemeliyim oda kilo degilde gelisimi tamamlansa yeter dedi.Boysadedigi bnmkiler kisa oluo zaten minyon.Kafalari buyuk oluo genelde ama bnde anlamadimKuzum bebegin gelisiminin bir hafta geri oldugunu neye göre yorumluyor doktor, benimki kafa capina (nerdeyse 9 cm) midesine, boyuna, bacak boyuna Bakti 2.300 gram, 46 cm boy iyi dedi. Iki hatfa önceye göre 300 gram almis, doguma kadar 3 kg olur dedi. Sizinli neye göre gelisimi geri diyor?
Yapmadilar ya anlamadimBenim bebişde geride kuzucum az besleniyor plesantada yaşlanma var sağlıkla gelsinler inş
Yatışını yaptılar mı
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsinSelam kızlar, bugün 37+5ken sezeryanla geldi minik kızım 2880 Gr,49 santimmis, suyum tamamen bitmiş ilginç bir şekilde ,bebeğimin de nefes alış verişi biraz hızlı imiş , doktor biraz rahatlasın diye kuvoze almış , benim uyuşuklugum geçince yanına ineceğim görmek için , ins çabuk toparlar kavuşuruzspinal anestezi ile oldu doğum anı bence çok rahattı bebeğim cikisina şahit olmak çok güzel sesini de duydum orda şimdi biraz ağrılarım var tabi ama zamanla azalacak o da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?