2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam kızlar, bugün 37+5ken sezeryanla geldi minik kızım 2880 Gr,49 santimmis, suyum tamamen bitmiş ilginç bir şekilde ,bebeğimin de nefes alış verişi biraz hızlı imiş , doktor biraz rahatlasın diye kuvoze almış , benim uyuşuklugum geçince yanına ineceğim görmek için , ins çabuk toparlar kavuşuruz spinal anestezi ile oldu doğum anı bence çok rahattı bebeğim cikisina şahit olmak çok güzel sesini de duydum orda şimdi biraz ağrılarım var tabi ama zamanla azalacak o da inşallah

Bel degil dedi bna doktor bel sirt agrisi kasiklara giren sanci dogum sancisi degil dedi.Karnin top gbi olursa duzenli olursa gel dedi valla geceleri hep oyleyim benSoyledim doktorada senin bunyenle alakali sanirim dedi ben bisey anlamadim bu isten
Aay hiç bilmiyorum ki bende
Benimde karnımda sertleşme oluyor ama bebiş toplanıyor diye düşündüm
böyle böyle evde uyurken birden sancıyla doğurucam diye korkuyorum

Geçmiş olsun canım ya nefes alamamak çok kötü bir his umarım bir an önce geçer ve rahatlarsın.. bu haftalarda öksürmek hapşırmak da ayrı dert ben hastayken WC de yatacaktım neredeyse
Teşekkür ederim canım valla seni çok iyi anlıyorum. Sabahları ölüyorum, akşamları diriliyorum resmen. 28 Kasım ı bir bulsaydık diye diye geçiyor günlerim. WC yi bekliyorum ben de

Benim bebişde geride kuzucum az besleniyor plesantada yaşlanma var sağlıkla gelsinler inş
Yatışını yaptılar mı

Gözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün
Çabucak sağlıkla evede çıkın inş

Kuzum bebegin gelisiminin bir hafta geri oldugunu neye göre yorumluyor doktor, benimki kafa capina (nerdeyse 9 cm) midesine, boyuna, bacak boyuna Bakti 2.300 gram, 46 cm boy iyi dedi. Iki hatfa önceye göre 300 gram almis, doguma kadar 3 kg olur dedi. Sizinli neye göre gelisimi geri diyor?

Maşallah kuzucuğa. Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt yavrunu

Geçmiş olsun canım.. umarım en doğru zamanda sağlıkla gelir bebeğin..

O agrilar beni uykumdan uyandiriyor geceleri, kalsiyum aliyorum günlük 600 mg . Bazen oluyor ama bazen olmuyor. Yururken bacaklarinin arasinda top hissi var mi ?
Top hissi yok. Yürürken hani uzun süre spor yapmayınca spor yaptıktan sonra ağrır ya, öyle bir ağrı oluyor. Hareket etmeyince yok

Tebrikler canım.. sağlıklı, mutlu bir ömrünüz olsun beraber geçireceğiniz..

Insallah hayirlisiyla saglikla dogar bebis benim aslinda hic bi sorun yok suyu filan iyi ama 40i geçirmek istemiyor doktor birde hafta sonu filan olmasin planli olsun diyor cok icimede sinmiyor böyle
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım her şey yolunda ise ve normal doğum olcaksa kendiliğinden başlamasını neden beklemiyo acaba doktor. Belki konuşmanız işe yarar .pazartesi suyunda azalma ve böbreginde büyüme yoksa bende konuscam doktorumla doğumun kendiliğinden başlaması daha rahat olur diye düşünüyorum şartlar uygun olursa tabi

Kızlar yürürken iki bacağımın arasındaki kemikler ağrıyor ya, ne demek oluyor bu
Benim hamileligin basinda baslamisti o agri bi sorun yoktu fizikcim soguk kompres yap demisti o sekilde rahatlatiyordum.
Gozunuz aydin
Hosgelmis kuzucuk dunyaya

Bende anlamadim ki dedim kilo almasi icin neler yemeliyim oda kilo degilde gelisimi tamamlansa yeter dedi.Boysadedigi bnmkiler kisa oluo zaten minyon.Kafalari buyuk oluo genelde ama bnde anlamadim

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah en kısa sürede koynuna gelir kuzucugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…