2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sona geliyoruz artık vücutları yavaş yavaş tamamlanıyor bence. Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de sezeryandan çok korkarım, çok ciddili bir işlem gibi geliyor bana.

Ultrason demişim nst olacaktı

Ya benim işlerim var nasılsa zamanı var daha deyip sallıyorum temizlik gibi mesela. Günü belli olsa en azından kendimi sıkıştırıp onları hallederim
Bir tek ona yarıyor tarihi bilmek işleri bitirince gercekten zaman geçmiyor, birde aklıma geldikçe 2 gündür kalp atışım hızlanıyor inşallah tansiyonumu yukseltmem durup dururken

3-4 gün önce 72 kiloydum şimdi tartıldım 2 kilo vermişim iştahsızlıkta başladı bende sizce bu kötü bir durumun mu belirtisi çarşamba günü kontrolüm var endişelendim açıkçası
Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını. 1,5 kg vermişim bu hastalıkta. Doktora sorarsan yazabilir misin? Benim daha var kontrolüme
Bu haftalarda kilo verilmesi normalmiş,benim de kilo alımım durdu ama bebek almaya devam ediyor,üç haftadır 67yim,zaten 61le hamile kaldım,bebek gelişimi normalse aldığınız veya alamadığınız kilolara takılmayın bence

Bir tek ona yarıyor tarihi bilmek işleri bitirince gercekten zaman geçmiyor, birde aklıma geldikçe 2 gündür kalp atışım hızlanıyor inşallah tansiyonumu yukseltmem durup dururken
Yükseltmezsin canım bir süre sonra alışıyorsun o heyecana benim oğlan da var onun kreşi ödevi oyunu falan derken anlamıyorum zaman nasıl geçiyor

Ay bu testler için ekstra ödeme mi isteyecekler diye düşünüyorum şu an , yoksa doğum ücretine dahil midir ,özel hastane sürprizleri malum benim de ilki sezeryan,doğum için öncesinde tahminen 2 Aralık demiştik en son 38+6 oluyor o tarihte , ama daha erken gelmeye karar verirse bebek şu an hiçbir tahlilim yok

Kızlar Göbeğim çok kaşınıyor. Kollarımda da minik minik kabarcıklar var onlar da çok kaşınıyorum

3-4 gün önce 72 kiloydum şimdi tartıldım 2 kilo vermişim iştahsızlıkta başladı bende sizce bu kötü bir durumun mu belirtisi çarşamba günü kontrolüm var endişelendim açıkçası
Bebek hareketlerini normal hissediyorsaniz ,kanama vs yoksa bence endişelenmeyin,kilo durumu çok değişken ,daha önceden yazmıştım bir hafta ben kilo alsin diye bir sürü muz vs yemiştim özel dikkat ettim yani bebiş sadece 150gr almış ben 1 kg sonraki hafta ise hastaydım pek dikkat edemedim mandalina yedim çoğu zaman aciktikca o zaman da ben hiç kilo almamışım ama bebek +360 Gr almış oncekiyle aynı sürede düşünün

Bana da ilk 28 Kasım demişti doktorum sonra doktor değişince tarih de değişti

Benim bebek genelde çok hareketli oluyot Nts de ama sancı çıkmıyor cihaz ile alakalı sanırım bu durum.

En son 1 ay önce kontrolüm vardı gayet iyiydi kilosu bakalım çarşamba ne diyecek doktor çok merak ediyorum

Zaman azaldıkça şimdide bebeğin kilosu endişesi sardı annelik vücuda yüklenince böyle oluyor demek ki

Yükseltmezsin canım bir süre sonra alışıyorsun o heyecana benim oğlan da var onun kreşi ödevi oyunu falan derken anlamıyorum zaman nasıl geçiyor
Bende bi yandan zaman geçsin istiyorum bi yandan geçmesin. Hamileliğin en çok özlediğim zamanları bu haftalar, içimde bebeğimi hissetmek çok farklı, öyle yada böyle geçecek işte

Bana da ilk 28 Kasım demişti doktorum sonra doktor değişince tarih de değişti
Bende 2 Aralık çok istedim ama doktorumun tek ameliyat günü pazartesiymiş o yüzden 28 i dedik, 5 Aralık geç olacaktı. Ben şimdi devlete gidiyorum ama özelde de ekstra ücret isteyeceklerini sanmıyorum sonuçta sezaryen ücreti normal doğumdan fazla zaten içindedir diye düşünüyorum

Canım bende normal doğum istiyorum ama benim doktor sezeryan yanlısı daha çok ona yordum. Ama senin doktorun normal doğumu sacunuyorsa bana bilgi verir misin içimden ağlamak geliyor böyle olunca
Perşembe günü sorar bilgi veririm buradan canım

Niye ki özele karşı mı eşin ?
Kaynanam karşı. Eşim beni özele götürdü diye ona ne laflar etti. Hatta eşim bi keresinde kendisine demişki senin kızın evlendiğinde hamile kaldığı zaman senin kızında devlete gitsin o zaman özele gitmesin demiş bu da onun zoruna gitmiş..

Eşimde maddi durumdan dolayı işte biraz sıkıntı ediyo özel hastaneyi…

Kaynanan mı ödüyormuş özElin parasını? Ben özele gitmiyorum ama gitsem kesin bizimki de burun kıvırır. Durduk yere sinir oldum

Sen şimdi lohusasın takma kafaya böyle şeyleri düşünme canım her ailenin kültürü farklı işte bebişin odaklan

Kaynanan mı ödüyormuş özElin parasını? Ben özele gitmiyorum ama gitsem kesin bizimki de burun kıvırır. Durduk yere sinir oldum
Amaaaan işte daha neleeeer neleeer… imtihan dünyası canım yapacak bir şey yok.. yaa bizim burda devletde artık suriyelilerden bıktıkları için adam akıllı ilgilenmiyolar bile.. Rabbim düşürmesin ne diyeyim inşaAllah ikincim orda olmaz ben doktorumu çook seviyodum … ki zaten tedaviyle hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…