2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bana aç gel dememişti canım trombosit bakılacak tekrar onu hatırlat demişti. Aç mı gitsem bilemedim nstye de aç almıyorlar. İşte gün verseler kafam rahat olcak böyle pat diye doğurmaktan korkuyorum
Benim kız ilginç şekilde aç karna aşırı hareketliydi, hatta nst de ebe çok mu yedin dedi yoo açım dedim Allah Allah deyip durdu doktorda şaşırdı ama anası kılıklı açlığa tahammülü yok anlaşılan. Doktorum önce bana gelseydin nst ye anestezi doktorunu beklerken girerdin demişti canım sende olmadı kan verdikten sonra nst ye girersin. Günü belli olunca inan rahatlanmiyor zaman geçmiyor sanki böyle

Canım benim bebeğimin de kafası büyük diyor doktor 37. Haftamdayım 10cm olmuştur 9cm e yakın ölçmüştü geçen hafta ama doğumla alakalı bişey konuşmadık. Perşembe günü tekrar randevum 10cmden sonra normal doğum olmuyor mu ? Bilmediğimden soruyorum normal doğum istiyorum da ben

Canim ben diger gruplardan binarkadasa yazdimda 2200 le dogmus yogun bakima alinmadi dedi.Ama kilosu fazla olupta yogun bakima alinan olmus.Duruma gorede degisebiliodur yani baska bi skntisi olmazsa o kiloda alinmaz yogun bakima ama ciger gelistirici vurunman gerekir herlde

Bende yumurta yiyorumda sut yogurt bu ara biraktim ya.muz tahin pekmezi yumurta yiyorum ya

Ölçğmler değişebiliyor canım sıkma canını. Benımkınım kafası da önde gidiyordu en son.
Bana aç gel dememişti canım trombosit bakılacak tekrar onu hatırlat demişti. Aç mı gitsem bilemedim nstye de aç almıyorlar. İşte gün verseler kafam rahat olcak böyle pat diye doğurmaktan korkuyorum
Nst için özellikle tatlı ye demelerine sinir oluyorum bende. gebelık şekeri olanlar napıyor acaba
Benim bebeğim de öyle. Açsam kesinlikle gümbür gümbür hareket ediyor ve sese çok tepki veriyor.
Benimki de büyük görünüyor hayırlısı bakalım.

Kızlar hemen herkes sezeryan mı oluyor aralık annelerinden :) baştan beri takıp edemediğinden bilmiyorum ama bırkaç gündür sankı yazan herkes sezeryana gün alıyor gibi.

Çok teşekkür ederim

Canım ciğer geliştiriciyi doktor kendi söyledi ben sormadan.avantajı olduğu kadar dezavantajı da var dedi önermedi.internete biraz baktım 34. Haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek olmadığı yazıyor.

Bir şey soracağım kızlar. 40,69 crp takip edilmesi lazım olan bir değer değil mi? Yani doktora yazdım ilaçlarını kullan dedi ama 3 gün oldu bugün hala akıntım ve ağrım var muhtemelen geçmedi enfeksiyon da bunun takip edilmesi gerekmez mi bebeğe zararı yok mu? Ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım.

3-4 gün önce 72 kiloydum şimdi tartıldım 2 kilo vermişim iştahsızlıkta başladı bende sizce bu kötü bir durumun mu belirtisi çarşamba günü kontrolüm var endişelendim açıkçası

3-4 gün önce 72 kiloydum şimdi tartıldım 2 kilo vermişim iştahsızlıkta başladı bende sizce bu kötü bir durumun mu belirtisi çarşamba günü kontrolüm var endişelendim açıkçası
Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını. 1,5 kg vermişim bu hastalıkta. Doktora sorarsan yazabilir misin? Benim daha var kontrolüme

Canım bende normal doğum istiyorum ama benim doktor sezeryan yanlısı daha çok ona yordum. Ama senin doktorun normal doğumu sacunuyorsa bana bilgi verir misin içimden ağlamak geliyor böyle olunca

Ölçğmler değişebiliyor canım sıkma canını. Benımkınım kafası da önde gidiyordu en son.

Normal doğum istiyorum sezeryanda korkuyorum gerçi doğumdan aklım gidiyor geçen hafta kafası 40.haftayla uyumlu dedi bu hafta 10cm dedi anlamadım birde kafa aşağıda ama kemiklerin orda değil dedi kanalda değildir herhalde

1hafta once 43 tu benim ve antibiyotige ragmen düşmüyordu sonra 2kutu bitti yavas yavas düşmeye baslamıs doktor 100-150 olsaydı tedirgin olmalıydık dedi bugun 19olmus

Kız iyi senin suyun yahu, benimki senden daha az
Kuzu bebek hareket edince sancı çıkıyor. Devlet hastanelerinde ultrason onu ayırmıyor. Ama özelde çektirdiğim ultrasonda elime bir tuş verdiler, bebek hareket edince buna bas dediler. O zaman sancı çıkarmıyor alet, sağlıklı ölçüm yapıyor
Beni 45 le hastaneye yatırmıştı doktorum ama pid enfeksiyonu olduğu için. İdrar yolu veya üst solunum için o kadar tedirgin etmek istememiştir belki

Ben insülin kullanıyorum. Nts den önce muz yiyor süt içiyorum

Ya benim işlerim var nasılsa zamanı var daha deyip sallıyorum temizlik gibi mesela. Günü belli olsa en azından kendimi sıkıştırıp onları hallederim

Evet canım bana da o sancılar bebek hareketi dedi hemşire hatta sordu sancı çıkınca bebek hareket etti mi diye evet dedim tamam sıkıntı yok o zaman dedi. İlk doğum özelde olmuştu ama zerre hatırlamıyorum tuş verdiler mi elime sen söyleyince sanki oldu gibi öyle şeyler ama çok flu

Valla ben tatlı yemiyorum canım hatta çok bir şey de yemiyorum. Sabah çocuğu kreşe bırakıp bir çay bir poğaça sonra randevuya yetişiyorum hemen. İşim bitsin diye sabah erkene alıyorum randevuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…