- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.061
Benim kız ilginç şekilde aç karna aşırı hareketliydi, hatta nst de ebe çok mu yedin dedi yoo açım dedim Allah Allah deyip durduBana aç gel dememişti canım trombosit bakılacak tekrar onu hatırlat demişti. Aç mı gitsem bilemedim nstye de aç almıyorlar. İşte gün verseler kafam rahat olcak böyle pat diye doğurmaktan korkuyorum
Canım benim bebeğimin de kafası büyük diyor doktor 37. Haftamdayım 10cm olmuştur 9cm e yakın ölçmüştü geçen hafta ama doğumla alakalı bişey konuşmadık. Perşembe günü tekrar randevum 10cmden sonra normal doğum olmuyor mu ? Bilmediğimden soruyorum normal doğum istiyorum da benKızlarbugün randevum vardı. Bebikimin kafası 10 cm olmuş böyle devam ederse normal doğum biraz zor olacak gibi ilk kez nst ye girdim sancı çıkmadı. Haftaya tekrar randevum var kafası büyük giderse sezeryana gün verecek bebiş kanal girsin diye hareketlere başlayacağım
Anladım canımYok canım normalde 38 de alıcaz demişti.şimdi 2-3 hafta daha dayansın diyor.38 de doğarsa 22 si olsun dicektim bugün.22 Aralık 38+3 oluyor.ama şimdiden tarih konuşmuyor doktor
Canim ben diger gruplardan binarkadasa yazdimda 2200 le dogmus yogun bakima alinmadi dedi.Ama kilosu fazla olupta yogun bakima alinan olmus.Duruma gorede degisebiliodur yani baska bi skntisi olmazsa o kiloda alinmaz yogun bakima ama ciger gelistirici vurunman gerekir herldeCanım senle tarihlerimiz yakınmış.benim de bugün kontrolde nst de düzenli ama çok olmayan sancı çıktı bol bol dinlen dedi.şimdi doğarsa yoğun bakıma girme ihtimali var bunu istemeyiz dedi.kilosu 2450 çıktı.sana doktorun bu aralar doğarsa yoğun bakıma alınması ile ilgili bişey dedi mi?
Bende yumurta yiyorumda sut yogurt bu ara biraktim ya.muz tahin pekmezi yumurta yiyorum yaSagol canım .amin.azaldıgını hareket azlıgından anladım aslında normalde fıkır fıkırdı bayagı azaldı birde ilk kızımda da 3.aydan 36.haftaya kadar hep sınırdaydı suyum bu yuzden ultrason da belli oluyordu sıyah yerlerin azaldıgı doktorda aynı seyi dedi nedeni bulunamıyor bebelerin suyunu yakıyorum resmenkilo alması itin et süt yumurta yeşillik yoğurt ye dedi.almıstır kılo ins sıkıntı yoksa zamanla alır benim sıkıntı da olunca kısa sürede alsın istyo.bende asiri asagıda hissediyorum kanalda olsa söylerdi demekki normal diye düşündüm
Ölçğmler değişebiliyor canım sıkma canını. Benımkınım kafası da önde gidiyordu en son.Kızlarbugün randevum vardı. Bebikimin kafası 10 cm olmuş böyle devam ederse normal doğum biraz zor olacak gibi ilk kez nst ye girdim sancı çıkmadı. Haftaya tekrar randevum var kafası büyük giderse sezeryana gün verecek bebiş kanal girsin diye hareketlere başlayacağım
Nst için özellikle tatlı ye demelerine sinir oluyorum bende. gebelık şekeri olanlar napıyor acabaBana aç gel dememişti canım trombosit bakılacak tekrar onu hatırlat demişti. Aç mı gitsem bilemedim nstye de aç almıyorlar. İşte gün verseler kafam rahat olcak böyle pat diye doğurmaktan korkuyorum
Benim bebeğim de öyle. Açsam kesinlikle gümbür gümbür hareket ediyor ve sese çok tepki veriyor.Benim kız ilginç şekilde aç karna aşırı hareketliydi, hatta nst de ebe çok mu yedin dedi yoo açım dedim Allah Allah deyip durdudoktorda şaşırdı ama anası kılıklı açlığa tahammülü yok anlaşılan. Doktorum önce bana gelseydin nst ye anestezi doktorunu beklerken girerdin demişti canım sende olmadı kan verdikten sonra nst ye girersin. Günü belli olunca inan rahatlanmiyor zaman geçmiyor sanki böyle
Benimki de büyük görünüyor hayırlısı bakalım.Canım benim bebeğimin de kafası büyük diyor doktor 37. Haftamdayım 10cm olmuştur 9cm e yakın ölçmüştü geçen hafta ama doğumla alakalı bişey konuşmadık. Perşembe günü tekrar randevum 10cmden sonra normal doğum olmuyor mu ? Bilmediğimden soruyorum normal doğum istiyorum da ben
Kızlar , hastane randevumuz vardı bugün. 27 Aralık’a sezeryan randevusu aldık, daha doğrusu aldım. Benim bey mızmızlanıyor sezeryan diye tabii kendisi doğurmayacakspinal anestezi planlandı. ama içimden bir ses bebek o zamana kadar beklemez diyor .
Eğer daha önce sancım tutar da hastaneye gittiğimizde 5/6 cm açıklık olmuş olursa, bebek kanala girmiş her şey yolunda derlerse belki de vaginal da deneyebilirim. Belki bebek öyle de gelmek isteyebilir. Kısmet bakalım
3-5 gün arası klinikte kalacakmışız. Aile odaları sınırlı kapasitede , bilemiyorum bize de düşer mi oda , yoksa 4 anne aynı odada. Pek iç açıcı değil yani.
Varis çorabını sordum: Eğer pıhtılaşma ya da bacaklarda şişme falan varsa kullanın ama biz veremiyoruz, siz getirin dedi doktorumuz , bilginiz olsun sen mi sormuştun canım F fischer
Canım ciğer geliştiriciyi doktor kendi söyledi ben sormadan.avantajı olduğu kadar dezavantajı da var dedi önermedi.internete biraz baktım 34. Haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek olmadığı yazıyor.Canim ben diger gruplardan binarkadasa yazdimda 2200 le dogmus yogun bakima alinmadi dedi.Ama kilosu fazla olupta yogun bakima alinan olmus.Duruma gorede degisebiliodur yani baska bi skntisi olmazsa o kiloda alinmaz yogun bakima ama ciger gelistirici vurunman gerekir herlde
Bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını. 1,5 kg vermişim bu hastalıkta. Doktora sorarsan yazabilir misin? Benim daha var kontrolüme3-4 gün önce 72 kiloydum şimdi tartıldım 2 kilo vermişim iştahsızlıkta başladı bende sizce bu kötü bir durumun mu belirtisi çarşamba günü kontrolüm var endişelendim açıkçası
Canım benim bebeğimin de kafası büyük diyor doktor 37. Haftamdayım 10cm olmuştur 9cm e yakın ölçmüştü geçen hafta ama doğumla alakalı bişey konuşmadık. Perşembe günü tekrar randevum 10cmden sonra normal doğum olmuyor mu ? Bilmediğimden soruyorum normal doğum istiyorum da ben
Ölçğmler değişebiliyor canım sıkma canını. Benımkınım kafası da önde gidiyordu en son.
1hafta once 43 tu benim ve antibiyotige ragmen düşmüyordu sonra 2kutu bitti yavas yavas düşmeye baslamıs doktor 100-150 olsaydı tedirgin olmalıydık dedi bugun 19olmusBir şey soracağım kızlar. 40,69 crp takip edilmesi lazım olan bir değer değil mi? Yani doktora yazdım ilaçlarını kullan dedi ama 3 gün oldu bugün hala akıntım ve ağrım var muhtemelen geçmedi enfeksiyon da bunun takip edilmesi gerekmez mi bebeğe zararı yok mu? Ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım.
Kız iyi senin suyun yahu, benimki senden daha azSagol canım sordugun için .bugun randevum vardı . suyuna 90ml dedi sınır 50 imiş .corasprini kesti 10 günlük oksapar verdi kılo aldıracak seyler ye dedi 2300 suan 2600-800 olsaydı alırdım dedi.30unda tekrar görecek bakalım ben dedim aralıgın ilk haftası alın su azalınca hareketleride cok azaldı cunku stres oluyorum
Kuzu bebek hareket edince sancı çıkıyor. Devlet hastanelerinde ultrason onu ayırmıyor. Ama özelde çektirdiğim ultrasonda elime bir tuş verdiler, bebek hareket edince buna bas dediler. O zaman sancı çıkarmıyor alet, sağlıklı ölçüm yapıyorCanım benim de nstde sancılarım 100e kadar çıkmıştı ama ben hiç hissetmedim bebek hareket ettikçe yükselmiş hatta özellikle doktora söyle bebeğin çok hareketli olduğunu demişti hemşire. Senin de muhtemelen bebek hareketidir
Beni 45 le hastaneye yatırmıştı doktorum ama pid enfeksiyonu olduğu için. İdrar yolu veya üst solunum için o kadar tedirgin etmek istememiştir belkiBir şey soracağım kızlar. 40,69 crp takip edilmesi lazım olan bir değer değil mi? Yani doktora yazdım ilaçlarını kullan dedi ama 3 gün oldu bugün hala akıntım ve ağrım var muhtemelen geçmedi enfeksiyon da bunun takip edilmesi gerekmez mi bebeğe zararı yok mu? Ben mi kuruntu yapıyorum anlamadım.
Ben insülin kullanıyorum. Nts den önce muz yiyor süt içiyorumÖlçğmler değişebiliyor canım sıkma canını. Benımkınım kafası da önde gidiyordu en son.
Nst için özellikle tatlı ye demelerine sinir oluyorum bende. gebelık şekeri olanlar napıyor acaba
Benim bebeğim de öyle. Açsam kesinlikle gümbür gümbür hareket ediyor ve sese çok tepki veriyor.
Benimki de büyük görünüyor hayırlısı bakalım.
Ya benim işlerim var nasılsa zamanı var daha deyip sallıyorum temizlik gibi mesela. Günü belli olsa en azından kendimi sıkıştırıp onları hallederimBenim kız ilginç şekilde aç karna aşırı hareketliydi, hatta nst de ebe çok mu yedin dedi yoo açım dedim Allah Allah deyip durdudoktorda şaşırdı ama anası kılıklı açlığa tahammülü yok anlaşılan. Doktorum önce bana gelseydin nst ye anestezi doktorunu beklerken girerdin demişti canım sende olmadı kan verdikten sonra nst ye girersin. Günü belli olunca inan rahatlanmiyor zaman geçmiyor sanki böyle
Evet canım bana da o sancılar bebek hareketi dedi hemşire hatta sordu sancı çıkınca bebek hareket etti mi diye evet dedim tamam sıkıntı yok o zaman dedi. İlk doğum özelde olmuştu ama zerre hatırlamıyorum tuş verdiler mi elimeKız iyi senin suyun yahu, benimki senden daha az
Kuzu bebek hareket edince sancı çıkıyor. Devlet hastanelerinde ultrason onu ayırmıyor. Ama özelde çektirdiğim ultrasonda elime bir tuş verdiler, bebek hareket edince buna bas dediler. O zaman sancı çıkarmıyor alet, sağlıklı ölçüm yapıyor
Beni 45 le hastaneye yatırmıştı doktorum ama pid enfeksiyonu olduğu için. İdrar yolu veya üst solunum için o kadar tedirgin etmek istememiştir belki
Valla ben tatlı yemiyorum canım hatta çok bir şey de yemiyorum. Sabah çocuğu kreşe bırakıp bir çay bir poğaça sonra randevuya yetişiyorum hemen. İşim bitsin diye sabah erkene alıyorum randevularıÖlçğmler değişebiliyor canım sıkma canını. Benımkınım kafası da önde gidiyordu en son.
Nst için özellikle tatlı ye demelerine sinir oluyorum bende. gebelık şekeri olanlar napıyor acaba
Benim bebeğim de öyle. Açsam kesinlikle gümbür gümbür hareket ediyor ve sese çok tepki veriyor.
Benimki de büyük görünüyor hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?