• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sen şimdi lohusasın takma kafaya böyle şeyleri düşünme canım her ailenin kültürü farklı işte bebişin odaklan🤩🐣
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ben maalesef her şeyi kafaya çook takan bir insan olduğum için ufacık şeyi bile kafama çok takıyorum.. elimde değil. Mesela şuan sıkıntı stresten uyuyamıyorum yine.. ama deliii gibii uykum var..

Öyle yapmaya çalışıyorum canım ben maalesef her şeyi kafaya çook takan bir insan olduğum için ufacık şeyi bile kafama çok takıyorum.. elimde değil. Mesela şuan sıkıntı stresten uyuyamıyorum yine.. ama deliii gibii uykum var..
9 gündür 2 saatten fazla uyuyamıyorum hamileyken ne güzel uyuyordum tek özlediğim şey uyku şu an 😄 sen nasıl hissediyorsun canım uykusuzluk açısından? Yavaş yavaş bünye alışacak herhalde ilk iki üç gün baya zorladı beni ama bebeler uyudukça dinlenmemiz lazım. Çok stres yapma kendine fırsat buldukça dinlenmeye bak

9 gündür 2 saatten fazla uyuyamıyorum hamileyken ne güzel uyuyordum tek özlediğim şey uyku şu an 😄 sen nasıl hissediyorsun canım uykusuzluk açısından? Yavaş yavaş bünye alışacak herhalde ilk iki üç gün baya zorladı beni ama bebeler uyudukça dinlenmemiz lazım. Çok stres yapma kendine fırsat buldukça dinlenmeye bak
Canım ben uyku düzensizliğine alışkın olduğum için çok fazla garipsemedim aşırı bi zorlanmadım mormaldede uyku düzensizliğim olduğu için

Amaaaan işte daha neleeeer neleeer… imtihan dünyası canım yapacak bir şey yok.. yaa bizim burda devletde artık suriyelilerden bıktıkları için adam akıllı ilgilenmiyolar bile.. Rabbim düşürmesin ne diyeyim inşaAllah ikincim orda olmaz ben doktorumu çook seviyodum … ki zaten tedaviyle hamile kaldım
Valla canim insanina duseceksin bakiosun ozele gidiosun hic ilgi yok bakiosun devlete gidiosun oyle bi insana denk geliosun ki ne kadar iyi.Rabbim.nerde olursa olsun iyi insanlara denk getirsin.Ben ozele gittim adam benim devamli gitmeyecegimi mi anladi neyse boyle bi gicik gicik konusmalar falan dedim yani paramizla azarlanioz resmen 😅Devlettede bir doktor vardi oda tam tersi mulayim kibar hatta netten yaziyordun cevap bile veriordu suandada var bi doktor telefondan ariorum aciyor konusuyor ilgileniyor.Onemli olan insan olsun.Dogum konusundada ebeler bazilari var melek gibi bazilarida var suratsiz yani oda biraz kisilik meselesi sanirim.Bide cok nazlayinca dogurmaktan vaz gecenler var sanirim 🤣🤣Cok nazlarsaniz dogurmazlar diolar oyle bi gorusu olanda var yani

Bende senin gibiyim ya ve kvdemle yasayacagim artik gelmesine sayili gunler kaldi 🙂Kadin cok iyi ama her soyledigi bana ters gelio.Mesela cocuklar oksurse tuh vah hasta oldular tuh daha gecmedi ilacmi versen havami versen zaten ilac kolik kendisi daha hic dogal bisey duymadim kendinden.Gorumcemde bende kalio resmen antbiyotk bagmlisi olmuslar ilaclar fayda etmio artik.Ve ben ise baslayacagim cocuklarimdan endiseliyim.
Soyleyecegimi atladim yani o boyle ah vah ettikce bana laf soyluomus gbi gelio cocuklara bakamamisim gbi gelio.Bide takinca takio bi ara cocuklarin kilolarina takmisti zayif zayif.Sonra nie dis cikmadi nie emeklemedi nie yurumedi diorum herkes robot degil herkesin kendine gore bi yapisi var.Sabir gerektiren durumlar gercekten diorum mutlu olmamiz guzel gecmesi gereken donemleri bile kendine sknti haline getirion diorum.Kadinin yapisi bu illa sknti edecek bisey bulacak.Napacaz bakalim

Kız iyi senin suyun yahu, benimki senden daha az

Kuzu bebek hareket edince sancı çıkıyor. Devlet hastanelerinde ultrason onu ayırmıyor. Ama özelde çektirdiğim ultrasonda elime bir tuş verdiler, bebek hareket edince buna bas dediler. O zaman sancı çıkarmıyor alet, sağlıklı ölçüm yapıyor

Beni 45 le hastaneye yatırmıştı doktorum ama pid enfeksiyonu olduğu için. İdrar yolu veya üst solunum için o kadar tedirgin etmek istememiştir belki
Simdilik iyi 10 gün once 118 di hızlı eksiliyo bunyuzden aceke ediyoruz canım

Amaaaan işte daha neleeeer neleeer… imtihan dünyası canım yapacak bir şey yok.. yaa bizim burda devletde artık suriyelilerden bıktıkları için adam akıllı ilgilenmiyolar bile.. Rabbim düşürmesin ne diyeyim inşaAllah ikincim orda olmaz ben doktorumu çook seviyodum … ki zaten tedaviyle hamile kaldım
Anlıyorum seni canım. Ben de 2. Yi özelde doğurmayı çok istedim sordu oğlumun ziyarete gelebilmesi için. Ama çok pahalı geldi ya, ona o parayı vereceğıme şu eksiği bu eksiği alırım diye diye ne eksik alabildim ne de özelde doğurabilecem :D

Arkadaşlar günaydın. Ben gece bianda altıma kaçırıyorum gibi bir şeye uyandım iki damla hemen tuttum kendimi. Sonra tuvalete gittim renksiz su şeklinde bir şeydi. Devamı gelmedi. Bebek de çok hareketliydi. Bazı arkadaşlar suyunun yavaş yavaş geldiğini söylemişti böyle bir durum mu acaba yoksa hareketten dolayı tutamadım mi?

Arkadaşlar günaydın. Ben gece bianda altıma kaçırıyorum gibi bir şeye uyandım iki damla hemen tuttum kendimi. Sonra tuvalete gittim renksiz su şeklinde bir şeydi. Devamı gelmedi. Bebek de çok hareketliydi. Bazı arkadaşlar suyunun yavaş yavaş geldiğini söylemişti böyle bir durum mu acaba yoksa hareketten dolayı tutamadım mi?
Su ise tutamazsın canım tuttuysan bebek mesanene vurmuştur.

Canım muhtemelen çiş kaçırmışsındır. Her daim mesane dolu oluyor.

Kızlar benim midem ve boğazım çok kötü dünden beri ne yapsam geçer ya, yemek borum resmen cayır cayır yanıyor. Gaviscon fayda ederdi normalde etmedi, sürekli soğuk süt yudumluyorum rahatlatmıyor :(

Kızlar benim midem ve boğazım çok kötü dünden beri ne yapsam geçer ya, yemek borum resmen cayır cayır yanıyor. Gaviscon fayda ederdi normalde etmedi, sürekli soğuk süt yudumluyorum rahatlatmıyor :KK43:
Yemek yedikten sonra bir süre hareket etmeyin ne kadar çok eğilip kalkarsanız yanma o kadar artıyo. Ve soğuk sütten başka bir şey fayda etmedi bana

Back