- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.921
6+2 de kalp sesini duyduk belki sizde duyarsınız az oluyor ama geliyorMaşallah darısı bize ben de perşembe 6+1 de gitmiş olacağım inşallah görürüz bebişi :)
Benim doktorum kesin atarız demiyor kontrollü gideriz diyor bakarız kısalma var mı yok mu diye ama dikiş olsa kafam daha rahat ederMerhaba benim de 12. haftada alttan muayene yapılacak. Hatta duruma göre dikiş ya da pesser halka takılacak.
Yolk göründüyse dert etme canım kimisi daha geç görünüyor inşallah bir sonraki kontrolde göreceksinBende 6+4 deyim kese yolk tamam ama bebeği daha göremedik
Endişelenmeli miyim dedim 1 hafta sonra görürüz büyük ihtimal dedi
Karından mı duydunuz canım6+2 de kalp sesini duyduk belki sizde duyarsınız az oluyor ama geliyor
Canım alttan bakılırken ultrasona prezervatif takılırsa (enfeksiyon önlemek için) bir şey olmaz. Onun dışında ne kadar dezenfekte edilirse edilsin enfeksiyon riski var.Arkadaşlar şimdi ben 5+0 ım bugun. Perşembe ya da cuma başka bir doktora gidicem. Alttan bakması sıkıntılı mı değil mi? Bi şeyler okudum burada anlamadım alttan bakmak önerilmiyor mu
Fifiiciğim iyiki varsın İnşallah canımBende 6+1 ken kese ve yolk kesesi gozuktu, 10 gun sonra bebiside gorduk korkmaa. Yolk kesesi varsa bebekte var diyor doktorlar
Evet idrara sıkışık halde çağırmıştı karından baktı hiç alttan muayeneye almadi beni zaten ultrason da gözüküyor sinyal cihazı gibi yanıp sönen bişey varKarından mı duydunuz canım
Karından duyduk bizKarından mı duydunuz canım
Bebek göründumu acaba,?Merhaba sana da hayırlı olsun5+2deyim ben ultasonda 5+3 çıktı bikaç günlük oynamalar normalmiş keseye 12 mm dedi
Merhabalar kalp atışını kaçinci haftada duydunuz acaba. Kese kaç mm di??Benim de saçlar sarı dipler siyah12.hafta doldurunca dipleri 7.1 8.1 karışımını yapıcam boylara da tarayarak yayınca güzel oluyor. Bunun hayali ile bu siyah diplere katlanıyorum
Kalp atışını duyabildinzmi??Bulantılarımin hiçbir tutar yani yok bı gün çok iyi oluyorum bı gün 2 tane ilaç dahi alsam fayda etmiyor çocuğumun yükseleni ikizler olucak galiba
Hayır canım karından bakmıştı kese vardı bebek görünmedi o gün bebek randevusu bu çarşamba ama ben hastane değiştirdim cuma gidicem bebek görmeye inşaAllahBebek göründumu acaba,?
Hiç endişelenme canım benim ilk kızımda 7+2 de vajinal duyulmuştu kalp atışı geç döllenme demişti doktorBende 6+4 deyim kese yolk tamam ama bebeği daha göremedik
Endişelenmeli miyim dedim 1 hafta sonra görürüz büyük ihtimal dedi
Keseniz kaç mmHayır canım karından bakmıştı kese vardı bebek görünmedi o gün bebek randevusu bu çarşamba ama ben hastane değiştirdim cuma gidicem bebek görmeye inşaAllah
O kadar yüksekte değil rahim diye biliyorum. Göbek deliğinin 3 parmak altından itibaren diye düşünebilirsin.Kızlar şimdi yemekten sonra pantolonum hafif sıktı tam göbek deliğimin hizasında, hemen sol tarafında bir sertlik oluştu bebisim oralarda mı acaba
Acayip sertleşti acaba dedim ama demekki kaslarla alakalıO kadar yüksekte değil rahim diye biliyorum. Göbek deliğinin 3 parmak altından itibaren diye düşünebilirsin.
Endiselenmee canim hicc hep bosuna endise ediyoruzz stresse sokuyoruz kendimiziiFifiiciğim iyiki varsın İnşallah canım
Doktora dedim zaten Endişelenmeli miyim diye de henüz erken haftaya bakalım dedi kesem de 5+4 de anca gözükmüştü o nedenle evrene iyi mesaj yollamaya devam ediyorum
Yazmıştım kese göründüğü gün 12mm çıkmıştıKeseniz kaç mm
Damarlarimiz siser ve sertlesirmiss diye okumustumm ben biyerdeeAcayip sertleşti acaba dedim ama demekki kaslarla alakalıvallahi bu ikinci hamileligim ama bu tarz şeyleri unutmuşum