- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.501
Yoğunnbakımda ama durumu iyi çok şükür. Ben henüz göremedim. benimde yırtıklqr sebebiyle doktor çıkarmıyor gözetim altında olacaksın dedi grçrcek inşallah hepsiİkiniz de sağlıklısınızdır inşallahyanında mı İpek kız.
AminnnAnalı babalı büyüsün İpek kuzu. Çabucak toparlanırsın umarımdualarımız sizinle
AminnnGünaydın canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsiniyisinizdir inşallah
Hoş gelmiş İpektoşşTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Ah canım benim eziyet oldu günler deseneGünaydın daha iyiyim çok şükür. Bu gece gaz omuzlarıma kaburgalarıma vurdu yaslanamadım uyuyamadım amabugünü de atlatırsak tamamdır inşaallah. Süt sağıyorum az geliyor o da eve geçip banyo yapınca o da artar inşaallah.
Sağlıklı bir ömrü olsun hepsi gelip geçer allahın izniyleYoğunnbakımda ama durumu iyi çok şükür. Ben henüz göremedim. benimde yırtıklqr sebebiyle doktor çıkarmıyor gözetim altında olacaksın dedi grçrcek inşallah hepsi
Aminnn
Aminnn
Canimm hayırlı olsun uzun bir ömür sağlıkla huzurla yaşayınYoğunnbakımda ama durumu iyi çok şükür. Ben henüz göremedim. benimde yırtıklqr sebebiyle doktor çıkarmıyor gözetim altında olacaksın dedi grçrcek inşallah hepsi
Aminnn
Aminnn
hayırlı olsun canm. Sağlıkla büyüsün İpekTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Vaktin olunca sancının nasıl olduğunu nasıl başladığını anlatırsın bize tecrübelerine ihityacımız varTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Hoş gelmiş bebişYoğunnbakımda ama durumu iyi çok şükür. Ben henüz göremedim. benimde yırtıklqr sebebiyle doktor çıkarmıyor gözetim altında olacaksın dedi grçrcek inşallah hepsi
Aminnn
Aminnn
Pastil falan kullan cnmGünaydıngeceden sabah boğaz ağrısı oldu ya delircem şurda doğuma kaldı üç gün…. Öneriler varcak bpgaz ağrısı yanması için kızlar siz neler kullandınız
Bebek 35 falan olacak canım geriden geliyor birazKaç haftalık olacaksın canım o zamana
60-70 arası dediler kuzuCanım su degerin hakkına bişey diyor mu doktor.ayrıca hareketler cok azaldı benım sen hareketleri iyi demiştin demekki cokta az degil ama valla banada gel doğur dese haftaya doğururum rahat ol canım en azından göz önünde olur bence küveze bile girmez
Ay onu hiç sormadım kızC
Canımsın sağlıkla al kucagina inşallah, kilosu iyi bence haftan da. Sen de kan sulandırıcı iğne oluyordun demi? Ne zaman bırak dedi doktorun ?
Gözünüz aydın, adıyla yaşasın güzel kızınız. Darısı tüm bekleyenlerin başınaTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Benimde kızımda 50 idi sınır demişlerdi saglıkla kavus insallahBebek 35 falan olacak canım geriden geliyor biraz
60-70 arası dediler kuzu
Ay onu hiç sormadım kız
Canım gece 4 gibi böbrek ağrısı başladı çok şiddetli şekilde. Sabahı bekleyip doktora geldim. Muayene etti 3 cm açılmış. Açılma hızlı ilerledi normal doğum olacaktı ama çok ağrım olunca ıkınamadım sezeryan istedim. Sezeryanımdq da sıkıntılar oldu. İyileşeceğiz inşallahVaktin olunca sancının nasıl olduğunu nasıl başladığını anlatırsın bize tecrübelerine ihityacımız var
Kaç haftalık doğdu canım bebişinHepinize çok teşekkür ederim
Canım gece 4 gibi böbrek ağrısı başladı çok şiddetli şekilde. Sabahı bekleyip doktora geldim. Muayene etti 3 cm açılmış. Açılma hızlı ilerledi normal doğum olacaktı ama çok ağrım olunca ıkınamadım sezeryan istedim. Sezeryanımdq da sıkıntılar oldu. İyileşeceğiz inşallah
Hayrlı olsun canım bir aceleci bebiş daha inşallah sen de İpek kızın da bir an önce toparlanıp birbirinize kavuşunTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Geçmiş olsun gözün aydın canım böbrekle ne ilgisi var ben de böbrek ağrısı yaşıyorum sürekli ambulans bile çağırdımHepinize çok teşekkür ederim
Canım gece 4 gibi böbrek ağrısı başladı çok şiddetli şekilde. Sabahı bekleyip doktora geldim. Muayene etti 3 cm açılmış. Açılma hızlı ilerledi normal doğum olacaktı ama çok ağrım olunca ıkınamadım sezeryan istedim. Sezeryanımdq da sıkıntılar oldu. İyileşeceğiz inşallah
Gözün aydın olsun canım, sağlıkla büyüt yavrunu. En kısa zamanda toparlanırsın inşallahTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?