• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İkiniz de sağlıklısınızdır inşallah 🧿 yanında mı İpek kız.
Yoğunnbakımda ama durumu iyi çok şükür. Ben henüz göremedim. benimde yırtıklqr sebebiyle doktor çıkarmıyor gözetim altında olacaksın dedi grçrcek inşallah hepsi
Analı babalı büyüsün İpek kuzu. Çabucak toparlanırsın umarım ❤️❤️ dualarımız sizinle
Aminnn
Günaydın canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin 🥰 iyisinizdir inşallah
Aminnn

Günaydın daha iyiyim çok şükür. Bu gece gaz omuzlarıma kaburgalarıma vurdu yaslanamadım uyuyamadım ama😭 bugünü de atlatırsak tamamdır inşaallah. Süt sağıyorum az geliyor o da eve geçip banyo yapınca o da artar inşaallah.
Ah canım benim eziyet oldu günler desene😟 güçlü annesin sen Rabbim sabrını arttırsın, şifa versin inşallah. Ufaklık nasıl🤗

Yoğunnbakımda ama durumu iyi çok şükür. Ben henüz göremedim. benimde yırtıklqr sebebiyle doktor çıkarmıyor gözetim altında olacaksın dedi grçrcek inşallah hepsi

Aminnn

Aminnn
Canimm hayırlı olsun uzun bir ömür sağlıkla huzurla yaşayın 🥰🥰kaç haftalikti🥰

Kaç haftalık olacaksın canım o zamana
Bebek 35 falan olacak canım geriden geliyor biraz
Canım su degerin hakkına bişey diyor mu doktor.ayrıca hareketler cok azaldı benım sen hareketleri iyi demiştin demekki cokta az degil ama valla banada gel doğur dese haftaya doğururum rahat ol canım en azından göz önünde olur bence küveze bile girmez 💐
60-70 arası dediler kuzu
C

Canımsın sağlıkla al kucagina inşallah, kilosu iyi bence haftan da. Sen de kan sulandırıcı iğne oluyordun demi? Ne zaman bırak dedi doktorun ?
Ay onu hiç sormadım kız

Hepinize çok teşekkür ederim
Vaktin olunca sancının nasıl olduğunu nasıl başladığını anlatırsın bize tecrübelerine ihityacımız var 🧿
Canım gece 4 gibi böbrek ağrısı başladı çok şiddetli şekilde. Sabahı bekleyip doktora geldim. Muayene etti 3 cm açılmış. Açılma hızlı ilerledi normal doğum olacaktı ama çok ağrım olunca ıkınamadım sezeryan istedim. Sezeryanımdq da sıkıntılar oldu. İyileşeceğiz inşallah

Canım gece 4 gibi böbrek ağrısı başladı çok şiddetli şekilde. Sabahı bekleyip doktora geldim. Muayene etti 3 cm açılmış. Açılma hızlı ilerledi normal doğum olacaktı ama çok ağrım olunca ıkınamadım sezeryan istedim. Sezeryanımdq da sıkıntılar oldu. İyileşeceğiz inşallah
Kaç haftalık doğdu canım bebişin

Teyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Hayrlı olsun canım bir aceleci bebiş daha inşallah sen de İpek kızın da bir an önce toparlanıp birbirinize kavuşun 💜🌸

Geçmiş olsun gözün aydın canım böbrekle ne ilgisi var ben de böbrek ağrısı yaşıyorum sürekli ambulans bile çağırdım 🙁

Back
X