- 1 Eylül 2016
- 436
- 653
- 103
- 36
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.541
Cok geçmiş olsun bir an evvel toparlarsin inşallah, ipek bebek hosgelmis kavusmus annesineTeyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Ayyy ayni dert bizdede var buyukte konusmak istemiyorumm, bizde esimle surekli gezeriz firsat buldukca. Yok tadini cikarin son gezmeler bilmem nee, herkese cevabini veriyorum merak etmeyin bebegimlede gezerim diyorum o anne karninda alisti gezmeye diyorum guluyorlar goruruz gibisindenCidden çok sinir bozucu. Tatile gittik iki ay önce ki her sene çıkarız bu son tatiliniz tadını çıkartın dediler gezmeyi seviyoruz eşimin müsait vakti varsa mutlaka çıkarız bu son gezmeleriniz bilmem ne tırıvırıları. Hayır siz çocuk yerine deccali dünyaya indirdiyseniz sizin sorununuz. Kınamıyorum ama insanlardan uzak telefon tabletle çocuk büyütüyolar çocuk insan içine çıkınca da haliyle huzursuz oluyor. Çok var örnekleri bu şekilde etrafımda. Allah korusun sağlık sorunu olmadığı sürece ne kendimi eve kapatırım ne keyfimden geri kalırım. Özellikle hamilelere böyle şeyler söylenmesinden nefret ediyorum her hamile her anne her bebek kendine özeldir kimse kendi yetiştiremediği yaramaz çocuğunu baz alıp genellendirme yapmasın bence. Ay daha bugün yaşandı bu konu da gerildim o yüzden pardon
Epidural oldu henüz Süt gelmiyor sürekli sağma yapıyorum kızım da yoğun bakımdaSpinal mi oldun canım? Emsirebildin mi
Hiç takmayın valla o lafları. Ablam bana doğumdan önce son filmini izle demişti, ben bi oturuşta bi sezon dizi bitiriyorum şu anAyyy ayni dert bizdede var buyukte konusmak istemiyorumm, bizde esimle surekli gezeriz firsat buldukca. Yok tadini cikarin son gezmeler bilmem nee, herkese cevabini veriyorum merak etmeyin bebegimlede gezerim diyorum o anne karninda alisti gezmeye diyorum guluyorlar goruruz gibisindensinir oluyorummm :) sizin gibi cocuk buyutmeyecegim icin akilli olur benim cocugum demek istiyorum diyemiyorum illaki iki kisi gibi olmayacagini biliyorum tatilin ama ne bilimm cok abartiyorlar bence. Yok uykularin tadina var bidaha uyku yok bilmem ne, yoksada yok yanii ne gozumuze sokuyorsunuz hamile hamile, gidin kendi isinize bakin benide sinirlendirdiler simdi tekrardan :)))
Haaaarikaaaaa renkler çok soft tam benim tarzım. Sağlıkla kullansın miniğimizzKizlarrr buda bizim odamizeksikk var daha birazz kulplar filann :)) Eki Görüntüle 3163476
Ben e bebekten baby me yumuşatıcı ve deterjan aldım. Tüm eşyaları benzer renklerle 30 dererece 1 saatlik programda hassas durulama seçeneğini seçerek yıkadım. Sonrası ütüleme yerleştirme zatenKızlar merhaba çok şükür kızımın odasını aldım ve bugün geliyor artık yavaş yavaş eşyalarını yıkamaya başlayayım diyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok nelere dikkat etmeliyim deterjan olarak ne kullanmalıyım önerilerinize ihtiyacım varBu arada bebişler erken gelmeye devam ediyor gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
Senin kontrollerin başladı mı? Patolojiye mi gidecekti parça analiz için ?Geçiyor çok şükür. İnşaallah hepinizin çok güzel geçer. Aynıydı dün eşim bugün yine bilgi alacak.
Doktoruna söyle, bu haftalarda lekelenme doğum habercisi olabiliyorArkadaslar merhaba dün cati muaynesi yapti doktor sonra kahverengi bi akinti oldu bugun yine oldu normal mi acaba
Güle güle büyüsün en güzel anları, anıları bu odada biriktirin beraberceKizlarrr buda bizim odamizeksikk var daha birazz kulplar filann :)) Eki Görüntüle 3163476
Çatı muayenesinden sonra burda bi arkadaşta olduğunu hatırlıyorum doktor normal dedi ama bence doktorunuza haber verinArkadaslar merhaba dün cati muaynesi yapti doktor sonra kahverengi bi akinti oldu bugun yine oldu normal mi acaba
Ebebekten babyme alacaktım gidemedim. Şok markette babeland marka sıvı deterjan aldım. Kokusu yok denecek kadar az, zaten bebek deterjanında parfüm olmaması gerekir. Çamaşır makinemde baby programı var onda yıkadım.Kızlar merhaba çok şükür kızımın odasını aldım ve bugün geliyor artık yavaş yavaş eşyalarını yıkamaya başlayayım diyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok nelere dikkat etmeliyim deterjan olarak ne kullanmalıyım önerilerinize ihtiyacım varBu arada bebişler erken gelmeye devam ediyor gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
Bildiğim kadarıyla normal, olabiliyor. Ama bu haftalarda doğumu da haber vermiş olabilir bence doktorunuza bir danışın.Arkadaslar merhaba dün cati muaynesi yapti doktor sonra kahverengi bi akinti oldu bugun yine oldu normal mi acaba
Kıyamam sanaAmiin inşallah. Gece o ağrıdan eşimi uyandıramadım uyanmadı resmen. Doğuruyo olsam yalnız çekecektim sancıları. Sabah mahcup mahcuptu. Çok kalbim kırıldı bu duruma ben hamile biri gece beni uayndırsa fırlardım yataktan
Pembe ve az miktarda gelebilir dedi doktor ,rengi ve miktarı önemliArkadaslar merhaba dün cati muaynesi yapti doktor sonra kahverengi bi akinti oldu bugun yine oldu normal mi acaba
Merhaba bişey sormak istiyorum 18 haftalık iken gittim devlet doktorunaKizlar fetal eko cekimi yapildi allahima şükür bir sorun cikmadi kalp fonksiyonlari yerinde damarlar normal kan akisida duzenli oyle rahatladimki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?