- 1 Eylül 2021
- 4.915
- 18.657
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.761
Bence çok güzel bir isimKızlar isim konusu bizde hala netleşmedi.bu ara parla ismi dikkatimi çekiyor.sizce nasıl?anlamları da çok hoşuma gitti
Napsın canı sıkılmıştırBizim kıza uslu dedik, en azından bi saattir karnımda tepiniyor . Normal mi bilmiyorum?
Of nişan falan yazmayın doğuruyonuz sanıyorumAyy kızlar nişandan geldim az daha gelmeseydik atılıp gidiyordumyazılanları okuyamadım başka sabırsız bebiş yok bugün di mi?
Bende oyle anladimm hahahOf nişan falan yazmayın doğuruyonuz sanıyorum
Var varrr bir bebis daha dogdu bugunAyy kızlar nişandan geldim az daha gelmeseydik atılıp gidiyordumyazılanları okuyamadım başka sabırsız bebiş yok bugün di mi?
Kontroller takipler bir sorun olursa sıklaşıyor bir şekilde ama en önemlisi nıpt testin karşılanması bence.. seneye gelecek olması biraz şanssızlık olmuş bu bebeğiniz için ödemişsinizdir. Ama yine de Türkiye şartlarına göre yaptırmak daha kolay sanki gelirler bu ödemelere daha müsait yurtdışında..Sizde cok farkliymis. Maalesef NIPT testi onumuzdeki sene karsilanmaya baslicak. Asi karsilaniyor ama mecburi degil istege bagli. Bizim burdada riskli gebeliklerde hastanede surekli takip ediliyor diger turlu cok az oluyor kontroller maalesef
Kucağına alacağın bebeğin nasıl göründüğünü daha net gösteren bir ultrason görüntüsü olamazdı herhalde. Bu kadar net gördüğün için çok şanslısınHepinizle aşkla gülümseyen bir oğluş bırakıyorum buraya teyzoşlar
Deli bunlar ya, kesinlikle canları nasıl isterse öyle davranıyorlarBizim kıza uslu dedik, en azından bi saattir karnımda tepiniyor . Normal mi bilmiyorum?
Benimkide 2 gündür sakinledi diyebilirim. Karnıma bakınca hareket var ama sert değil gündüzleri. Akşam gündüze göre daha hareketli ama.Kızlar bir şey dicem, benim bebek hareket ediyor evet, ama yavaş ediyor. Ne bileyim mesela karnıma sert sert vurmuyor ama hareket var. Bu durum normal mi?
Düzenli sancılar mi ne sıklıkta oluyor böyle, benim doğacağı zaman aynı böyle idi sancılarım ama düzenli aralıklarla geliyorduKızlar bebek aşırı hareketli. Hiç kasığımda bu kadar hareket etmezdi. Aşağı doğru vuruyor sanki oradan bişi çıkacakmış gibi oluyor canım da yanıyor aynı zamanda. Başka ağrım, kanamam vs de yok ama bebek doğacağı zaman bu kadar hareketli olmaz dimi
Ben yapturdim odedim parasini bebisim icin. Onun icin ne gerekiyorsa yapiyoruz yaparizda. Doktorlarsa ayni sekilde en iyisi neyse bebisim icin onu yapiyorlarKontroller takipler bir sorun olursa sıklaşıyor bir şekilde ama en önemlisi nıpt testin karşılanması bence.. seneye gelecek olması biraz şanssızlık olmuş bu bebeğiniz için ödemişsinizdir. Ama yine de Türkiye şartlarına göre yaptırmak daha kolay sanki gelirler bu ödemelere daha müsait yurtdışında..
uygulamalar bakış açıları değişse de günün sonunda hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım yeter. Her şey bu amaç için yapılıyor sonuçta. Takibimizi yapan insanlar da bunu hedefliyor.
Nipt test dedikleri bu ikili uclu testler sanirim dimi, ben sahsen ucretinden dolayi degil, istemedigim icin yaptirmadim. Ki belkide devlet hastaneleri bedava yapiyordur bunu bilmiyorumda yalan olmasin simdi hic ustune dusmedim cunku. Yani burdada zor birsey oldugunu dusunmuyorum.Kontroller takipler bir sorun olursa sıklaşıyor bir şekilde ama en önemlisi nıpt testin karşılanması bence.. seneye gelecek olması biraz şanssızlık olmuş bu bebeğiniz için ödemişsinizdir. Ama yine de Türkiye şartlarına göre yaptırmak daha kolay sanki gelirler bu ödemelere daha müsait yurtdışında..
uygulamalar bakış açıları değişse de günün sonunda hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım yeter. Her şey bu amaç için yapılıyor sonuçta. Takibimizi yapan insanlar da bunu hedefliyor.
Canım nifty testi malesef ülkemizde yapılmıyor ücretsiz olarak burda yapan arkadaşlar 5 6 bine yaptırdılar şuan daha fazlasır sanırjm ikili üçlü testler gibi değil yüzde 99 doğruluk payı var ve bir çok hastalığın tespitinde kullanılıyorNipt test dedikleri bu ikili uclu testler sanirim dimi, ben sahsen ucretinden dolayi degil, istemedigim icin yaptirmadim. Ki belkide devlet hastaneleri bedava yapiyordur bunu bilmiyorumda yalan olmasin simdi hic ustune dusmedim cunku. Yani burdada zor birsey oldugunu dusunmuyorum.
O testi yaptirip bana faydasi veya bebegime faydasi olmayacakti cunku, her turlu dogurucagim icin hamileligimi kotu gecirmek istemedim. Ben sadece detayli ultrasona girdim oda olasi bi durumda dogum esnasinda belki bisey gerektirirse diye
Allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insaAllah
Anladim canim sagol aciklaman icin, ne testi oldugunu tam bilmedigim icin bilemedim bende hic arastirmadiydimda ucretlerini filanCanım nifty testi malesef ülkemizde yapılmıyor ücretsiz olarak burda yapan arkadaşlar 5 6 bine yaptırdılar şuan daha fazlasır sanırjm ikili üçlü testler gibi değil yüzde 99 doğruluk payı var ve bir çok hastalığın tespitinde kullanılıyor
Keşle böyle şeyler ücretsiz olsa
Çok teşekkür ederim evet farkındayımKucağına alacağın bebeğin nasıl göründüğünü daha net gösteren bir ultrason görüntüsü olamazdı herhalde. Bu kadar net gördüğün için çok şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?