• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yumurta kalitesi için neler yapıyorsunuz acaba söylerseniz çok sevinirim benden on yumurta toplanıyor hepsi dolleniyor fakat bir kaliteli oluyor en sonda çikolata kisti hastası oldgmdan kalitesi düşüyor heralde hiç bi doktor bu konuda bir açıklama yapmiyor
Walla ben bir dönem balık yağı d vit clife qenzim kullandım polen arı sütü vs sonra da şimdi de mfk aldım 3 yumurta da 1 döllendi sonra 1 yumurta da 1 döllendi etki ettimi bilmiyorum

Ofis histeroskopi hakkında bilgim yok eğer öyle olacaksa ben normal ameliyathane de genel anesteziyle oldum adet bittiği gibi rahim kalınlaşmadan oluyormuş :)) bir kaç gün lekelenmem oldu hafif bir ağrı onun dışında bir şey yok opu gibi değildi ama bana öyle demişlerdi bunda net daha fazla narkoz alınıyor çünkü ayılmaya çalıştığımı hatırlıyorum bide çok üşüdüğümü ortam biraz geriyor ama eğer endişeliysen endişelenme her şey çok güzel olacak çiziğin faydasını gören çok insan var Allah’ın izniyle güzel sonuçlansın 🥰
Ofis mi genel mi malesef henüz bilgim yok rahme çizik atacaz dedi.aslinda çok endişeli değilm geçirdim operasyondan sonra gözümü çok bişe korkutmuyor hissizlesiyorum her geçen gün malesef☹️ eşim sürekli soruyor nasıl olacak ne zaman gidilmesi gerek vs.cevabiniz için çok teşekkür ederim umarım banada faydası olur.bnm dondurulmuş yok bu ay çizik atacakmis dger ay tedaviye baslicaz.aslinda önce tedaviye başlasa dondursa sonra çizik atsa diye düşünüyorum fakat doktor hiç bu şekilde öneride bulunmadı

Merhabalar herkese Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah.benm de iki negatif denemem var.bu ay adet olunca histereskobi için gün verecekler rahme çizik atacaklar.ve hemen gider adetimde tedavime baslicam inşallah Ağustos sonu tedaviye başlarsak Eylül de de Allah nasip ederse transfer olur sanırım
Merhaba canım hosgeldin.
İnşallah son tedavin olur.
Seni de ekliycem listeye.
Yaşını da yazar mısın

Walla ben bir dönem balık yağı d vit clife qenzim kullandım polen arı sütü vs sonra da şimdi de mfk aldım 3 yumurta da 1 döllendi sonra 1 yumurta da 1 döllendi etki ettimi bilmiyorum
Teşekkür ederim cevap icin inşallah etki etmistr.hepimizin tedavisi hayırla sonuclansin insallah

Ofis mi genel mi malesef henüz bilgim yok rahme çizik atacaz dedi.aslinda çok endişeli değilm geçirdim operasyondan sonra gözümü çok bişe korkutmuyor hissizlesiyorum her geçen gün malesef☹️ eşim sürekli soruyor nasıl olacak ne zaman gidilmesi gerek vs.cevabiniz için çok teşekkür ederim umarım banada faydası olur.bnm dondurulmuş yok bu ay çizik atacakmis dger ay tedaviye baslicaz.aslinda önce tedaviye başlasa dondursa sonra çizik atsa diye düşünüyorum fakat doktor hiç bu şekilde öneride bulunmadı
Yani taze transferse tamam da dondurulmuş olacaksa histeroskopinin faydası olmaz diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem sen bir kağıda kafana takılan her şeyi yaz soracağın zaman kafan karışmaz vardır her doktorun bildiği sana göre düşündüğü tedavi içini ferah tut bazen kendini doktora bırakmak güven veriyor ☺️

Yani taze transferse tamam da dondurulmuş olacaksa histeroskopinin faydası olmaz diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem sen bir kağıda kafana takılan her şeyi yaz soracağın zaman kafan karışmaz vardır her doktorun bildiği sana göre düşündüğü tedavi içini ferah tut bazen kendini doktora bırakmak güven veriyor ☺️
Taze transfer yapmayı planlıyor zaten iki denememde taze transfer oldu dondurulmuş denemediler daha bende neden bilmiyorum bazen işte çok detay düşünüp kendimi hirpaliyorum aslında.dedgniz gbi doktora inanmak güvenmek lazım ama işte ah şu kafa🙂

Taze transfer yapmayı planlıyor zaten iki denememde taze transfer oldu dondurulmuş denemediler daha bende neden bilmiyorum bazen işte çok detay düşünüp kendimi hirpaliyorum aslında.dedgniz gbi doktora inanmak güvenmek lazım ama işte ah şu kafa🙂
Benim eşimde ilk tedavi de öyleydi sürekli iyi bir şey mi kötü bir şey mi nasıl olacak beni çok bunaltmıştı bide cevabını bilmiyorum zaten neye uğradığını şaşırıyorsun bilmediğin için o panik havası yarattıkça beynim durmuştu hiç sağlıklı düşünemedim 😂

Benim eşimde ilk tedavi de öyleydi sürekli iyi bir şey mi kötü bir şey mi nasıl olacak beni çok bunaltmıştı bide cevabını bilmiyorum zaten neye uğradığını şaşırıyorsun bilmediğin için o panik havası yarattıkça beynim durmuştu hiç sağlıklı düşünemedim 😂
Aslında bizim ilkte değil üçüncü deneme olacak.ama histereskobi de olmuştum aslında laparaskobi ile birlikte amaçizik işlemi ilk defa uygulanacak ve sürekli soruyor sinirim bozuluyor artık🙂

Nereden alıyorsunuz acaba

İgleneleri.birde şuan ilaç bulmada sıkıntı var mı bı ara kara borsaya düşmüştü resmen
Ben sadece lucrin de çok sıkıntı yaşadım çevredeki illeri aradım tek bir yerde buldum ya hepsini önceden ayarladığım için sıkıntı yaşamadım ☺️

Ben sadece lucrin de çok sıkıntı yaşadım çevredeki illeri aradım tek bir yerde buldum ya hepsini önceden ayarladığım için sıkıntı yaşamadım ☺️
Ama işte kaç kutu kullandiracak acaba bilemiyorsun tahmini kaç kutu ayarlama iyi olur gonal f cetrotide estrofem vs

Ama işte kaç kutu kullandiracak acaba bilemiyorsun tahmini kaç kutu ayarlama iyi olur gonal f cetrotide estrofem vs
Estrofem 3 kutu stokladım ne olur olmaz diye transferden sonra alıcam mesela hesaplayıp .çatlatma iğnesini bir tane alıyorsun ama yumurta gelişiminde kileri yapamayız ☺️

Back