• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kalçadan berbat biseydi annemin yanında kalıyordum tanıdık bir hemşire vardı saolsun hergun gelip yaptı gtti ama ister istemez apse oluyordu ve bı sure sonra artık yuruyememistm çok kötü bir deneyimdi.gobekten denemedim hiç ama göbek daha iyi bence
Bende o iğnelerin ağrısını 6 ay çektim. Top top olmuştu bir de öyle kolay dağılmıyorlar maalesef 😔😔

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bilmyrm kafam o kadar karışık ki bu sefer ya olmazsa diyorum çevredeki insanlar bana ne diyecekler sürekli düşünemeden yapamyrsn hep aklında yine olmazsa diye suekeli bunu dusunyrm artık çıksın aklımdan zar zor para biriktirip yapyrz o da olmayınca insanın çok zoruna gidyr inşallah bu son olur hepimiz için
Kimseye birsey söylemeyin anlatmayın göbek çıkınca gorup bilsinler gönlünü ferah tut olur Allahin izniyle🤲

Kizlar içinizde hasta cocugu olan veya bir hastalık tasiyiciliginiz olupta genetikli embriyo yaptıran varmi

Sebepsiz değil sebebi bilinemeyen infertilite olarak geçiyor.bir sebebi var fakat bilinemiyor.benimde mesela herşey normal herşey yolunda yumurtalar büyüyor gelişiyor kaliteliler ama kendiliğinden döllenme olmuyor.tüp bebekle ilk denemede oldu o da garip 🤔 demek ki döllenme sürecinde bir problem oluşuyor.artık düşünmüyorum sende düşünme işin içinden çıkamazsın yoksa relax rahat ol gerisi boş ❤️
Ya ne garip şimdiye kadar çıkardı bizim sebebi döllenme de oluyor acaba genetikte mi problem var

Back