- 16 Mart 2022
- 307
- 332
- 23
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
Bakalım kuzumBazı temin edebileceğin ilaçları uygunsa öyle yapmakta haklısın tabiki canım kâr kârdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım kuzumBazı temin edebileceğin ilaçları uygunsa öyle yapmakta haklısın tabiki canım kâr kârdır
İyi fikir bende estrofem alayım şimdiden.Estrofem 3 kutu stokladım ne olur olmaz diye transferden sonra alıcam mesela hesaplayıp .çatlatma iğnesini bir tane alıyorsun ama yumurta gelişiminde kileri yapamayız
Aaa enox var bide ben onu unuttumİyi fikir bende estrofem alayım şimdiden.
Bende o iğnelerin ağrısını 6 ay çektim. Top top olmuştu bir de öyle kolay dağılmıyorlar maalesefKalçadan berbat biseydi annemin yanında kalıyordum tanıdık bir hemşire vardı saolsun hergun gelip yaptı gtti ama ister istemez apse oluyordu ve bı sure sonra artık yuruyememistm çok kötü bir deneyimdi.gobekten denemedim hiç ama göbek daha iyi bence
Hiç kullanmadım onu.Aaa enox var bide ben onu unuttum
Kan sulandırıcı abla iğne göbekten ama varya acayip yakıyor neden vermedi acaba onu bizim arkadaşlar hamile kalınca da belirli bir hafta devam ettiler hattaHiç kullanmadım onu.
Estrofem gibi mi
Ben oksapar kullanmıştım hep.Kan sulandırıcı abla iğne göbekten ama varya acayip yakıyor neden vermedi acaba onu bizim arkadaşlar hamile kalınca da belirli bir hafta devam ettiler hatta
Ayyy doğru ya baktım şimdi enox nerden aklıma geldi ki benim. Bundan bahsetmek istemiştimBen oksapar kullanmıştım hep.
Koldan vuruluyor.
O da çok yakıyordu.
Çok yakıyor ama beeeeAyyy doğru ya baktım şimdi enox nerden aklıma geldi ki benim. Bundan bahsetmek istemiştim
MerhabaBende adet olabilirsem inşallah Ağustos gibi transfer olacak yarın kontrole gideceğim 46 gündür adet olamadım
Hayırlısı olsun inşallahTamam canım listede düzelttim.
İnşallah son tedavin olur
Kimseye birsey söylemeyin anlatmayın göbek çıkınca gorup bilsinler gönlünü ferah tut olur Allahin izniyleBilmyrm kafam o kadar karışık ki bu sefer ya olmazsa diyorum çevredeki insanlar bana ne diyecekler sürekli düşünemeden yapamyrsn hep aklında yine olmazsa diye suekeli bunu dusunyrm artık çıksın aklımdan zar zor para biriktirip yapyrz o da olmayınca insanın çok zoruna gidyr inşallah bu son olur hepimiz için
Transfer öncesi hangi ilaclar veriliyor bizde ayarlayalimAslında stres yaşamamak için önceden ayarlamak en mantıklısı
Bende mi alsamİyi fikir bende estrofem alayım şimdiden.
Enox ne icinAaa enox var bide ben onu unuttum
Ya öyle bir test istemediler bizden hiç normalde spermiogram testi iyi bir sıkıntı yokEşinin testleri iyi değil mi ?
Spermiogram dışında sperm dna hasar testi de yapılıyor.
Onu da yaptırsın eğer yapılmadıysa.
Sperm testi iyi çıkabilir ama bi ihtimal dna hasarı da olabiliyor.
Ya ne garip şimdiye kadar çıkardı bizim sebebi döllenme de oluyor acaba genetikte mi problem varSebepsiz değil sebebi bilinemeyen infertilite olarak geçiyor.bir sebebi var fakat bilinemiyor.benimde mesela herşey normal herşey yolunda yumurtalar büyüyor gelişiyor kaliteliler ama kendiliğinden döllenme olmuyor.tüp bebekle ilk denemede oldu o da garip demek ki döllenme sürecinde bir problem oluşuyor.artık düşünmüyorum sende düşünme işin içinden çıkamazsın yoksa relax rahat ol gerisi boş
Evet folik asit ve d vitamini verdi doktorZamanı gelmemiştir öyle düşün ama tedavini aksatma ayrıca vitamin takviyesi alıyor musun mutlaka kan değerlerine bak d vit çok önemli