- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.921
Yaaa çok sevindim canımMerhaba kızlar sonunda transfer günüm belli oldu pazartesi inşallahdualarınıza talibim
Teşekkür ederim canım benim hayırlısı artık hepsine razıyımYaaa çok sevindim canımAllah gönlündekini nasip etsin inşallah Bir de ikiz oluyormuş. Hayırlı olsun şimdiden.
Neptün cokkk sevindimmmMerhaba kızlar sonunda transfer günüm belli oldu pazartesi inşallahdualarınıza talibim
Merhaba kızlar sonunda transfer günüm belli oldu pazartesi inşallahdualarınıza talibim
Kızlar benim trasferde belli oldu benimde salı günü
çikolata ya da tatlı bir şeyler yerseniz hareket ediyorlar. Ben hamileyken işe yarıyorduKIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
22+4 BUGUN. AMA BIR GUN COK HAFIF BALIK KIMILDAMA GIBI HISSEDERKEN BUGUN MESELA HIC HISSETMEDIM.
:)
Yaaa ne güzel haberler geliyorKızlar benim trasferde belli oldu benimde salı günü
Teşekkürler canım dua edin neptüple arka arkaya güzel haberler verelimYaaa ne güzel haberler geliyorAllah nasip etsin canım çok sevindim.
Benim doktorum bu ekstra tedavilere pek ağırlık vermiyor, ama ben de sormuştum üçüncü transfer öncesi. Embriyo Glue tutunmaya yardımcı oluyor, onu deneyebilirsin bence. Sonuçta bir zararı yok, belki şansını arttırır. Bende ilk tutunmada sorun olmuyordu, ama gerisi nedense gelmiyordu, o yüzden doktorum gerek yok demişti. Ama faydasını görenler oluyor.Kızlar hepinize çok teşekkürler insalh yüzümüz gülsün trasfer öncesi intralipid serum çok istedim ama bulamadık nasipte yokmus ne yapalım sizin başka yap dediğiniz yöntem varmı embriyo glue yada kasılma serumu felan diyorlar faydalımı onlar
Benim doktorum da istemiyo ama ben olsun dedim ama zaten hiçbisey bulamadık yok serum felanBenim doktorum bu ekstra tedavilere pek ağırlık vermiyor, ama ben de sormuştum üçüncü transfer öncesi. Embriyo Glue tutunmaya yardımcı oluyor, onu deneyebilirsin bence. Sonuçta bir zararı yok, belki şansını arttırır. Bende ilk tutunmada sorun olmuyordu, ama gerisi nedense gelmiyordu, o yüzden doktorum gerek yok demişti. Ama faydasını görenler oluyor.
Hayırlısı olsun inşallahBenim doktorum da istemiyo ama ben olsun dedim ama zaten hiçbisey bulamadık yok serum felan
Şunu de içinden sürekli Allah ol derse olur ben birde hep Meryem suresi dinledim bunlar seni olumlu düşünmeye itiyor hep sen olumlu düşünürsen bebekte olumlu bir rahme yerleştiğini düşünür ve Allah ta ol derse olur . O kadar çok dua ediyorum ki size emekleriniz boşa çıkmasın canm arkadaşlarım sizin ve bekleyen herkesin de olsun ki sevincimiz tam olsunKızlar hepinize çok teşekkürler insalh yüzümüz gülsün trasfer öncesi intralipid serum çok istedim ama bulamadık nasipte yokmus ne yapalım sizin başka yap dediğiniz yöntem varmı embriyo glue yada kasılma serumu felan diyorlar faydalımı onlar
Hayırlı olsun canımmmm inşallah ikimiz de arka arkaya güzel haberler alırızKızlar benim trasferde belli oldu benimde salı günü
Sağol canım inşallah hayırlısı artıkYaaaaaa
İkiniz adına da çok sevindim. Sürekli erteleme, yeniden başa sarma. Hiçbiri kolay değil, ama inşallah bu sefer her şey çok güzel olacak
Dualarım sizinle, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin canım insalhhHayırlı olsun canımmmm inşallah ikimiz de arka arkaya güzel haberler alırız
Aminn Allah razı olsun kardeşimŞunu de içinden sürekli Allah ol derse olur ben birde hep Meryem suresi dinledim bunlar seni olumlu düşünmeye itiyor hep sen olumlu düşünürsen bebekte olumlu bir rahme yerleştiğini düşünür ve Allah ta ol derse olur . O kadar çok dua ediyorum ki size emekleriniz boşa çıkmasın canm arkadaşlarım sizin ve bekleyen herkesin de olsun ki sevincimiz tam olsun
O değer önemli değil farklı değerler var onlar önemli benimde AFP 43 cıktı ama doktor normal dedi detaylıyada girdim bi sorun cıkmadıMerhaba ben AFP testi yaptırdım sonuç 35.40 çıktı çok yüksek bir sonuç sizde nasıl çikti daha doktora göstermedik sonucu normal mi bir şey mi var yardımcı olabilecek var mı