2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar sonunda transfer günüm belli oldu pazartesi inşallah dualarınıza talibim

Kızlar benim trasferde belli oldu benimde salı günü

Yaaaaaa
İkiniz adına da çok sevindim. Sürekli erteleme, yeniden başa sarma. Hiçbiri kolay değil, ama inşallah bu sefer her şey çok güzel olacak
Dualarım sizinle, güzel haberlerinizi bekliyoruz

KIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
22+4 BUGUN. AMA BIR GUN COK HAFIF BALIK KIMILDAMA GIBI HISSEDERKEN BUGUN MESELA HIC HISSETMEDIM.
:)
çikolata ya da tatlı bir şeyler yerseniz hareket ediyorlar. Ben hamileyken işe yarıyordu doktorum demişti ama ben bu kadar erken kıpordama hissetmemiştim

Kızlar hepinize çok teşekkürler insalh yüzümüz gülsün trasfer öncesi intralipid serum çok istedim ama bulamadık nasipte yokmus ne yapalım sizin başka yap dediğiniz yöntem varmı embriyo glue yada kasılma serumu felan diyorlar faydalımı onlar

Benim doktorum bu ekstra tedavilere pek ağırlık vermiyor, ama ben de sormuştum üçüncü transfer öncesi. Embriyo Glue tutunmaya yardımcı oluyor, onu deneyebilirsin bence. Sonuçta bir zararı yok, belki şansını arttırır. Bende ilk tutunmada sorun olmuyordu, ama gerisi nedense gelmiyordu, o yüzden doktorum gerek yok demişti. Ama faydasını görenler oluyor.

Benim doktorum da istemiyo ama ben olsun dedim ama zaten hiçbisey bulamadık yok serum felan

Şunu de içinden sürekli Allah ol derse olur ben birde hep Meryem suresi dinledim bunlar seni olumlu düşünmeye itiyor hep sen olumlu düşünürsen bebekte olumlu bir rahme yerleştiğini düşünür ve Allah ta ol derse olur . O kadar çok dua ediyorum ki size emekleriniz boşa çıkmasın canm arkadaşlarım sizin ve bekleyen herkesin de olsun ki sevincimiz tam olsun

Aminn Allah razı olsun kardeşim

Merhaba ben AFP testi yaptırdım sonuç 35.40 çıktı çok yüksek bir sonuç sizde nasıl çikti daha doktora göstermedik sonucu normal mi bir şey mi var yardımcı olabilecek var mı

Merhaba ben AFP testi yaptırdım sonuç 35.40 çıktı çok yüksek bir sonuç sizde nasıl çikti daha doktora göstermedik sonucu normal mi bir şey mi var yardımcı olabilecek var mı
O değer önemli değil farklı değerler var onlar önemli benimde AFP 43 cıktı ama doktor normal dedi detaylıyada girdim bi sorun cıkmadı

Merhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğim Aklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…