2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Dün gittim canım lucrin iğne yüzünden yumurtalarım kalmış öyle gelismiyo büyümüyor şimdide famara başlattı ki yumurta büyüsün de catlatalim diye gerçekten yoruldum canım dua et bana
Allah Allah ya , dualarım seninle yorulmaz mı insan gerçekten çok çok zor , Allah güç kuvvet versin, güzel sona erdirsin inşallah

Vuruldun mu tetenoz aşısını
Bugün ilaç yazdırmaya gittim. Hemşireye de sordum yeni gelmiş aşılar bir kaç gün olmuş. Günlük bilmem kaç tane hakkımız var dedi hemşire başı. Azmış yine aşı sayısı.
Ben orada olunca sana da vuralım madem gelmişsin dedi. Vuruldum bende.
2-3 gün ağrı olabilir dedi bakalım inşallah olmaz.

SEN YAPTIRMAYA KARARMI VERDIN DOKTORUN YAPTIR MI DEDI CANIM

KIZLAAARRR SORUM OLACAK ??

İDRAR TESTINDE BAKTERI ENFEKSIYON CIKIP İDRAR KÜLTÜRÜNÜN TEMIZ CIKMASI NE ANLAMA GELIYOR ?
ASLA ANLAMADIM YANII

Bende bugün oldum 2. Dozu ilk vuruldugum aşılar toplatılmış sıkıntı varmış onlarda ama ne sıkıntısı oldugunu sağlık ocaklarına da söylememiş toplatmışlar bunu bugün tarihine bakılıp öyle vuruldum bakalım ilk dozdaki gibi yan etki yapacak mı ilk dozda ishal kusma deri döküntüsü mahvolmuştum ama ilk dozun koruyuculugu olmadıgı için bunuda mecbur oldum

Bende ilk dozu oldum bu sabah.
Bende şuana kadar bir sıkıntı yok inşallah olmaz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…