- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.881
Dün gittim canım lucrin iğne yüzünden yumurtalarım kalmış öyle gelismiyo büyümüyor şimdide famara başlattı ki yumurta büyüsün de catlatalim diye gerçekten yoruldum canım dua et banaCanım gittin mi bugün doktora
Sağlıklı olsun insalh canım nazlı oldu bu bebeklerBen bugün devlete gittim. Bu doktor da kıza benzetti iyice kafam karıştı
Allah Allah ya , dualarım seninleDün gittim canım lucrin iğne yüzünden yumurtalarım kalmış öyle gelismiyo büyümüyor şimdide famara başlattı ki yumurta büyüsün de catlatalim diye gerçekten yoruldum canım dua et bana
GerçektenSağlıklı olsun insalh canım nazlı oldu bu bebekler
İnsalh canım çok teşekkürlerAllah Allah ya , dualarım seninleyorulmaz mı insan gerçekten çok çok zor , Allah güç kuvvet versin, güzel sona erdirsin inşallah
Sağ gösterip sol yapacak seninki herhalde ondan bir öyle bir böyle. Biraz heyecan yapın diyorBen bugün devlete gittim. Bu doktor da kıza benzetti iyice kafam karıştı
EvetSağ gösterip sol yapacak seninki herhalde ondan bir öyle bir böyle. Biraz heyecan yapın diyor
Sağlıklı olsun da, kız erkek zaten fark etmiyor
Vuruldun mu tetenoz aşısınıAynen toplatılmış hatta eczane satışta olanlar bile toplatılmış. Yenileri gelecekmiş. Hemşire beni arayacak aşı gelince öyle gidicem.
Yok canım aramadılar daha.Vuruldun mu tetenoz aşısını
Bugün ilaç yazdırmaya gittim. Hemşireye de sordum yeni gelmiş aşılar bir kaç gün olmuş. Günlük bilmem kaç tane hakkımız var dedi hemşire başı. Azmış yine aşı sayısı.Vuruldun mu tetenoz aşısını
SEN YAPTIRMAYA KARARMI VERDIN DOKTORUN YAPTIR MI DEDI CANIMBugün ilaç yazdırmaya gittim. Hemşireye de sordum yeni gelmiş aşılar bir kaç gün olmuş. Günlük bilmem kaç tane hakkımız var dedi hemşire başı. Azmış yine aşı sayısı.
Ben orada olunca sana da vuralım madem gelmişsin dedi. Vuruldum bende.
2-3 gün ağrı olabilir dedi bakalım inşallah olmaz.
Ben yaptırmayı düşünüyordum canım. Yeni aşıların gelmesini bekliyordum zaten.SEN YAPTIRMAYA KARARMI VERDIN DOKTORUN YAPTIR MI DEDI CANIM
İlk adette gecikme oluyor ama 2. Adette duymadım canım.kızlarrr ,opu sonrası ıkıncı adetı gecıkenler oldu mu?????
ben tam tersıyım :)İlk adette gecikme oluyor ama 2. Adette duymadım canım.
Bende bugün oldum 2. Dozu ilk vuruldugum aşılar toplatılmış sıkıntı varmış onlarda ama ne sıkıntısı oldugunu sağlık ocaklarına da söylememiş toplatmışlar bunu bugün tarihine bakılıp öyle vuruldum bakalım ilk dozdaki gibi yan etki yapacak mı ilk dozda ishal kusma deri döküntüsü mahvolmuştum ama ilk dozun koruyuculugu olmadıgı için bunuda mecbur oldumBugün ilaç yazdırmaya gittim. Hemşireye de sordum yeni gelmiş aşılar bir kaç gün olmuş. Günlük bilmem kaç tane hakkımız var dedi hemşire başı. Azmış yine aşı sayısı.
Ben orada olunca sana da vuralım madem gelmişsin dedi. Vuruldum bende.
2-3 gün ağrı olabilir dedi bakalım inşallah olmaz.
Bende ilk dozu oldum bu sabah.Bende bugün oldum 2. Dozu ilk vuruldugum aşılar toplatılmış sıkıntı varmış onlarda ama ne sıkıntısı oldugunu sağlık ocaklarına da söylememiş toplatmışlar bunu bugün tarihine bakılıp öyle vuruldum bakalım ilk dozdaki gibi yan etki yapacak mı ilk dozda ishal kusma deri döküntüsü mahvolmuştum ama ilk dozun koruyuculugu olmadıgı için bunuda mecbur oldum