2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım çok geçmiş olsun. Senin yaşın genç Allah nasip edecek inşallah. Yanlış anlamazsan sorayım eşinde mi sıkıntı var? Yani tüp bebeğe yönlenme sebebin nedir. Yumurta kalitesizliği olduğunu sanmıyorum.

Bizim hic bı sıkıntımız yok abla doktorda hic bi problem bulamadi herseyimiz dort dortluk en son iste doktor tutunma olmuyo tek sorunumuz o birde histereskopi yapalim rahime daha detayli bakal dedu orda da oyle buyuk bi problem cikmadi kucuk polip varmis onu almis onunda tutunmayi engelledigini sanmiyorum ama buyur belki diye aldim dedi doktor yani kisacasi Rabbim vermiyo öyle söyleyim sana .

Sebepsiz diye geçiyor. Canım Allah büyük umutsuz olma. Zamanı var demek ki. İnşallah tez zamanda nasip olsun.

Sebepsiz diye geçiyor. Canım Allah büyük umutsuz olma. Zamanı var demek ki. İnşallah tez zamanda nasip olsun.
Amin canım inşallah ablamında olmuyordu benim 5 sene sonra kaldi kendiliginden annemde öyle hamile kalmış benim belki anneme çektik bilemiyorum ki hayırlısı bakalım vakti zamani gelince olacak inşallah

Mfk ürünleri kullan canm aynı durum bir arkadaşta vardı o kullandı şükür işe yaradı

Mfk ürünleri kullan canm aynı durum bir arkadaşta vardı o kullandı şükür işe yaradı
Benimde ablamin olmuyodu canım ayni benim gibi onunda hic bi problemi yoktu mfk ile kendiliğinden kaldı su an 3 aylik hamile bende simdi bi üç ay onu denicem zaten canım eger yine olmazsa yazın tekrar başlarım tedaviye diye düşünüyorum. Birde bu era testi varmış canım biliyo musun bilmiyorum transfer zamani belirleniyormus ona göre simdide bu takıldı kafama acaba transferimi gec yapiyolar rahim embriyoyu kabul etmiyo ben ilaclari birakiyorum ertesi gunu hemen adet oluyorum çünkü.

Canım sen hiç tedavilerinde intralipid serum aldinmi bu beyaz süt gibi olan

Era testini bilmiyorum ama mfk mantıklı bir yöntem bence çünkü vücudun tüm vitamin değerlerini hallediyor yani vücudu doğuma hazir hale getirdiğini düşünüyorum ben transfer aşamasında ve öncesinde kullandım belkide tutunumu kolaylaştırdı bende de . Ben senin olacağına çok eminim içini rahat tut

Amin canım çok sağol denicem bakalım onuda hayırlısıyla inşallah banada iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…