- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.841
Canım çok geçmiş olsun. Senin yaşın genç Allah nasip edecek inşallah. Yanlış anlamazsan sorayım eşinde mi sıkıntı var? Yani tüp bebeğe yönlenme sebebin nedir. Yumurta kalitesizliği olduğunu sanmıyorum.Çıktı canım sonuç negatif yine hissettigim gibi hayırlısı yaa tibbi bisey yok diyolar hic bisey yokken neden olmuyor bende anlamış değilim hayırlısı birazda akışına birakicam belki kendiliğinden olur nasipdualarinizi eksik etmeyin benim gibiler için sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi
Bizim hic bı sıkıntımız yok abla doktorda hic bi problem bulamadi herseyimiz dort dortluk en son iste doktor tutunma olmuyo tek sorunumuz o birde histereskopi yapalim rahime daha detayli bakal dedu orda da oyle buyuk bi problem cikmadi kucuk polip varmis onu almis onunda tutunmayi engelledigini sanmiyorum ama buyur belki diye aldim dedi doktor yani kisacasi Rabbim vermiyo öyle söyleyim sana .Canım çok geçmiş olsun. Senin yaşın genç Allah nasip edecek inşallah. Yanlış anlamazsan sorayım eşinde mi sıkıntı var? Yani tüp bebeğe yönlenme sebebin nedir. Yumurta kalitesizliği olduğunu sanmıyorum.
Sebepsiz diye geçiyor. Canım Allah büyük umutsuz olma. Zamanı var demek ki. İnşallah tez zamanda nasip olsun.Bizim hic bı sıkıntımız yok abla doktorda hic bi problem bulamadi herseyimiz dort dortluk en son iste doktor tutunma olmuyo tek sorunumuz o birde histereskopi yapalim rahime daha detayli bakal dedu orda da oyle buyuk bi problem cikmadi kucuk polip varmis onu almis onunda tutunmayi engelledigini sanmiyorum ama buyur belki diye aldim dedi doktor yani kisacasi Rabbim vermiyo öyle söyleyim sana .
Amin canım inşallah ablamında olmuyordu benim 5 sene sonra kaldi kendiliginden annemde öyle hamile kalmış benim belki anneme çektik bilemiyorum ki hayırlısı bakalım vakti zamani gelince olacak inşallahSebepsiz diye geçiyor. Canım Allah büyük umutsuz olma. Zamanı var demek ki. İnşallah tez zamanda nasip olsun.
Mfk ürünleri kullan canm aynı durum bir arkadaşta vardı o kullandı şükür işe yaradıBizim hic bı sıkıntımız yok abla doktorda hic bi problem bulamadi herseyimiz dort dortluk en son iste doktor tutunma olmuyo tek sorunumuz o birde histereskopi yapalim rahime daha detayli bakal dedu orda da oyle buyuk bi problem cikmadi kucuk polip varmis onu almis onunda tutunmayi engelledigini sanmiyorum ama buyur belki diye aldim dedi doktor yani kisacasi Rabbim vermiyo öyle söyleyim sana .
Hiç bildiğim bir şey değil canım. Doktora danış muhakkak bakalım ne diyecek.Kızlar size bişey sorsam bu lucrin iğne sonrası adetlerim resmen azaldı neden yani
Benimde ablamin olmuyodu canım ayni benim gibi onunda hic bi problemi yoktu mfk ile kendiliğinden kaldı su an 3 aylik hamileMfk ürünleri kullan canm aynı durum bir arkadaşta vardı o kullandı şükür işe yaradı
merhaba ayni yerde tedavi oluyoruz sonucunuz ne oldu lutfen yazar misiniz?İşte insan böyle sorumsuzluğa inanamıyor bazen
Arkadaşınız adına çok sevindimSağlıkla büyütsün inşallah
Darısı bizim başımıza
Canım sen hiç tedavilerinde intralipid serum aldinmi bu beyaz süt gibi olanBenimde ablamin olmuyodu canım ayni benim gibi onunda hic bi problemi yoktu mfk ile kendiliğinden kaldı su an 3 aylik hamilebende simdi bi üç ay onu denicem zaten canım eger yine olmazsa yazın tekrar başlarım tedaviye diye düşünüyorum. Birde bu era testi varmış canım biliyo musun bilmiyorum transfer zamani belirleniyormus ona göre simdide bu takıldı kafama acaba transferimi gec yapiyolar rahim embriyoyu kabul etmiyo ben ilaclari birakiyorum ertesi gunu hemen adet oluyorum çünkü.
Yok canım almadımCanım sen hiç tedavilerinde intralipid serum aldinmi bu beyaz süt gibi olan
Era testini bilmiyorum ama mfk mantıklı bir yöntem bence çünkü vücudun tüm vitamin değerlerini hallediyor yani vücudu doğuma hazir hale getirdiğini düşünüyorum ben transfer aşamasında ve öncesinde kullandım belkide tutunumu kolaylaştırdı bende de . Ben senin olacağına çok eminim içini rahat tutBenimde ablamin olmuyodu canım ayni benim gibi onunda hic bi problemi yoktu mfk ile kendiliğinden kaldı su an 3 aylik hamilebende simdi bi üç ay onu denicem zaten canım eger yine olmazsa yazın tekrar başlarım tedaviye diye düşünüyorum. Birde bu era testi varmış canım biliyo musun bilmiyorum transfer zamani belirleniyormus ona göre simdide bu takıldı kafama acaba transferimi gec yapiyolar rahim embriyoyu kabul etmiyo ben ilaclari birakiyorum ertesi gunu hemen adet oluyorum çünkü.
Amin canım çok sağol denicem bakalım onuda hayırlısıyla inşallah banada iyi gelirEra testini bilmiyorum ama mfk mantıklı bir yöntem bence çünkü vücudun tüm vitamin değerlerini hallediyor yani vücudu doğuma hazir hale getirdiğini düşünüyorum ben transfer aşamasında ve öncesinde kullandım belkide tutunumu kolaylaştırdı bende de . Ben senin olacağına çok eminim içini rahat tut
Merhaba,merhaba ayni yerde tedavi oluyoruz sonucunuz ne oldu lutfen yazar misiniz?
Bu gibi negatif tedavilerde sürekli veriliyor aslında sana neden vermedi kiYok canım almadım
Bende kum dokuyormusum enfeksiyon olabilirmis sık sıkKızlarr ben ıkı hafta bır agrıyla gıdıp ıdrar yolu enfeksiyonu oldugumu öğrenıyorumm bu nedir ya bu durumh yasayn varmı ? Her defasındada antıbıyotık verıyorlar
Bende kum dokuyormusum enfeksiyon olabilirmis sık sık
Bilmem canım bu sefer histereskopi yapılmıştı. Bakalım nasip canım yaza kadar hamile kalamazsam doktorumla konusucam bakalım . Sen naptın canım?Bu gibi negatif tedavilerde sürekli veriliyor aslında sana neden vermedi ki
1 defa içtim düzeldi enfeksiyon yine tahlil vermem lazım belki tekrarlamistir kasiklarimda ağrıyor cunkuSanadamı antibiyotik verıyorlar canım