2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

KIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
22+4 BUGUN. AMA BIR GUN COK HAFIF BALIK KIMILDAMA GIBI HISSEDERKEN BUGUN MESELA HIC HISSETMEDIM.
:)

KIZLARRR BEBİŞİN KIPIRDAMALARI COK NET HISSEDIYORMUSUNUZ.
22+4 BUGUN. AMA BIR GUN COK HAFIF BALIK KIMILDAMA GIBI HISSEDERKEN BUGUN MESELA HIC HISSETMEDIM.
:)
Canım dün bende hafif hafif hissettim. Geçen gün daha netti hareketleri. Bugün uyandığımdan beri hiç hissetmedim.
Şimdi sağlık ocağından geliyorum. Gittim hemşireye dedim kalp atışlarını dinledik normal çok şükür. Olabilir bazen böyle dedi.

Canım dün bende hafif hafif hissettim. Geçen gün daha netti hareketleri. Bugün uyandığımdan beri hiç hissetmedim.
Şimdi sağlık ocağından geliyorum. Gittim hemşireye dedim kalp atışlarını dinledik normal çok şükür. Olabilir bazen böyle dedi.
BENIMDE YARIN KONTROLUM HEP IDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLUYORUM YANI ALLAHIN IZNIYLE SAG SAGLIM DOGURALIM HICBISI BITMIYOR YA :) NE HASTALIK NEDE BASKA SEYLER. HEP BIR ENDİŞE.

BENIMDE YARIN KONTROLUM HEP IDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLUYORUM YANI ALLAHIN IZNIYLE SAG SAGLIM DOGURALIM HICBISI BITMIYOR YA :) NE HASTALIK NEDE BASKA SEYLER. HEP BIR ENDİŞE.
Aynen hep yüreğimiz ağzımızda.
Sen detaylı ultrasona girdin mi?
Salı günü perinatolog randevum var.

Kızlar ben net 1 aydır hissediyorum bebişin tekmelerini gün geçtikçe de sertleşiyor bazen acıtıyor hatta ama az bir hissetmeyim direk korkuyorum. Benimkisi yemek yerken çay içerken en çok ta portakal suyunu içerken bildigin halay moduna giriyor 😂 babası gibi oburix olacak sanırım

girdim canım cok sukur hersey yolunda
32.haftada ızne cıkıcakmısın
Ben Aralık ortasında ayrıldım işten. 5 ay çalışabildim daha fazla dayanamadım. İşyeriyle konuştum çıkışımı yaptılar. Tazminatımı aldım işsizlik maaşı da bağlandı.
Bütün gün masa başında otur otur belim ağrıyordu. Eve geliyordum bacaklarım çok şişti. Riske atmamak için bir de benim yaşım var 41 oluyorum vücut kaldırmıyor.
Sen devam edebileceksen rapora kadar çalış derim.

Ben Aralık ortasında ayrıldım işten. 5 ay çalışabildim daha fazla dayanamadım. İşyeriyle konuştum çıkışımı yaptılar. Tazminatımı aldım işsizlik maaşı da bağlandı.
Bütün gün masa başında otur otur belim ağrıyordu. Eve geliyordum bacaklarım çok şişti. Riske atmamak için bir de benim yaşım var 41 oluyorum vücut kaldırmıyor.
en iyisini yapmışssın
benımde belım agrımaya başladı ama bakalım gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem :)
bende ıstıcem tazmınat ama nasıl ıfade edecegım çekınıyorum cok oyle seylerı konusmada

İş çıkışını sen istedin ona rağmen tazminat ödedilermi

Ay ne mutlu sana bizim işyeri tanıdık kuzenlerimin yeri diye pek sorun etmiyorum bende iş temposu gayet iyi annem gelene kadar çalışırım galiba yada vücut yeter diyene kadar şuan az bi bel ağrılarım oluyor ama genel anlamda iyiyim son anlara kadar çalışmak istiyorum açıkçası.

Merhaba kizlar benim 17 haftam ama 2 gündür karında hafif sancılarım ve vajinal ağrılarım oluyor aralıklı buda beni korkutuyor başına gelen var mı?

Merhaba kizlar benim 17 haftam ama 2 gündür karında hafif sancılarım ve vajinal ağrılarım oluyor aralıklı buda beni korkutuyor başına gelen var mı?
evet benım basıma geldı
doktora gıtmenı onerırım.
idrar testı yapıyorlar muhtemelen idrar yolu enfeksıyonu olmus olabılırsın.
cunku ben ne zaman bu sıkayetle doktora gıttıysem hep ıdrar yolu enfeksıyonu cıkıyor.
bır once önce gitmenı tavsıye ederım.

Ben de olmuştu, tedavi sonrası oluşan basit kistler yüzünden dedi doktor, o tedavide klomen kullanmıştım, kendiliğinden geçiyor, geçmezse doğum kontrol hapı veriyorlar.
ayy canım sagol ya bende 12 gun sonra regl oldum...
duphaston kullandım valla, ıkı bag da maydanoz suyu ama baya söktürdü belkıde kıst vardı attım bılmıyorum ..
cook sagol

X