2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba,
Temmuz’da ve Ağustos’ta pozitif fakat kimyasal gebelikle sonuçlanan iki transferim oldu. Kasım’daki üçüncü transferde pozitif sonuçla şu an 9 haftayı tamamladım.
bende de iki kimyasal, bir kurtaj bilmiyorum orada mi devam edeyim yoksa artik baska yere gecmenin zamani mi. orada dondurulmuslarim var genetik testli hem yol uzak bize, hem de artik uc kere negatif oldu ve sonuncusu genetik testli olmasina ragmen diye umutsuzlandim oraya karsi. tanidiginiz baska hamileliyi devam eden var mi? insallah saglikla kucaginiza alirsiniz

Bilmem canım bu sefer histereskopi yapılmıştı. Bakalım nasip canım yaza kadar hamile kalamazsam doktorumla konusucam bakalım . Sen naptın canım?
Ben hiçbisey yapmadım adetlerim lucrin igne sonrası hem azaldı hem karıstı yarın kontrol var bakalım ne dicek doktor

Çok kişisel bir karar bu, o konuda bir şey diyemem. Ama bir değişiklik iyi gelecekse, ya da memnun değilseniz, ya da daha yakın bir merkez devam eden süreçte işinizi kolaylaştıracaksa neden olmasın. İçinize neresi siniyorsa orada tedaviye devam edin.
Ben de yurtdışında yaşadığım için merkeze uzak olmanın dezavantajını çok iyi anlıyorum.

Embriyoların genetik testli olması maalesef otomatikman hamilelik anlamına gelmiyor. Yani süper sağlıklı olmasına rağmen tutmayabilir, tutunup başka bir sorun oluşup devam etmeyebilir. Olabilir de olabilir. O kadar çok faktör var ki. O yüzden umutsuzluğunuzu çok iyi anlıyorum.

Benim şahsen Yücel Hoca’ya da, Hüsamettin Bey’e de güvenim tamdı bu süreçte. Ki gerçekten uzun bir süreçti benimki. Hâlâ da bitmiş değil, daha yolum uzun. Ama sağlıkla dünyaya geldiği günü görmek nasip olur inşallah

Burada iki arkadaş daha vardı Brüksel’de tedavi gören. Ama şu anki durumları nedir hiç bilmiyorum. Başka bildiğim tanıdığım kimse yok. Ama merkezle ilgili bir topik vardı sanki, oradan bir sorun isterseniz.

cok tskler cevabiniz icin, ben tavsiye uzerine gitmistim tavsiye eden kadin umutsuz vakaydi orada tup bebek yaptirip cocuk sahibi olmustu o da 3-4 kere denene yapmisti, bizim durumumuzsa sebepsiz gibi ya da sebep varsa belli degil bir tek shimdilik belli olan morfoloji problemi. baska tup bebek merkezlerinden hic tutmama problemi oluyor cogu ciftte yani bashtan negatif oluyor sonuc, biz sadece brukselde denemeler yaptik. brukselde de cok kimyasal okudum. insallah saglikla kucaginiza alip bizlere umut olursunuz.

Beni de gittiğim kadın doğumcu laparoskopik ameliyat için Yücel Bey’e yönlendirmişti. Fakat Yücel Hoca ameliyata hiç gerek olmadığını söyledi, ve hazır oraya gitmişken de tedavime orada başladım.
Tüp bebek tedavisi o kadar kişiye özel ve çok değişkenli bir alan ki. Bir kişiyle bir diğerinin tecrübesi aynı olmuyor. Umarım siz de içinize sinen en uygun yerde tedavinize devam eder ve güzel sonuçlar alırsınız
Amin, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Tetenoz aşısı bende alerjik reaksiyon yaptı 2. İçin aradılar asla gitmek istemiyorum 3 gün serum takıldım ishal kusma cilt döküntüsü ilk vuruldugum gün bişeyim yoktu gecesi fenalaştım megerse o aşılar toplatılmış tarihleri geçikmiş herhalde şimdide ne yapacagımı hiç bilmiyorum perşembe aşı için aradılar resmen yaptırmak istemiyorum

Ben ilk dozumuda yaptırmadım doktorumda yaptırma dedi

Kızlar size bişey sorsam bu lucrin iğne sonrası adetlerim resmen azaldı neden yani
Bende lucrin vuruldum bende azalma yapmadı, histeroskopi oncesi azdı adetlerim ve az kalınlaşıyodu 7,5 mm civarı rahım agzında yapışıklık varmış actılar adetım coğaldı sonra bakalım bu ay ne kadar olcak beklemedeyım transfer aşamasındayım ama adetım coğaldı

Ben artık bişey bilmiyorum kendimle ilgili çok değişti hersey

Kalınlaşmadı mı bu ayda? Benım adet miktarı arttı ama daha kontrole gtmedım bakalım kalınlaşcak mı
Benim 2 aydır adet az olması yumurtlama olmuyomus yani lucrin yumurtalari resmen dondurma şimdi famara verdi ki yumurtalar gelişsin catlasinda rahim kalınlaşsin diye

Benim 2 aydır adet az olması yumurtlama olmuyomus yani lucrin yumurtalari resmen dondurma şimdi famara verdi ki yumurtalar gelişsin catlasinda rahim kalınlaşsin diye
Canım lucrin adetlıyken vurulduysan gecicimenepoza sokar 2 3 ay sürüyor bu durum ama adetın 21. Gunu vurulduysan rahım hazırlığı için oluyo orda daha cok rahımı kontrol altına alıyorlar yumurtlamayıda baskılayıp gunu gecmesın diye, inşallah bu adetınle başlarsın bende herşey yolunda giderse ocakta transfer olucam

Aynen toplatılmış hatta eczane satışta olanlar bile toplatılmış. Yenileri gelecekmiş. Hemşire beni arayacak aşı gelince öyle gidicem.

Benim 4 kez iptal olunca bu ay ne olcak çokta umutlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…