- 5 Şubat 2014
- 348
- 612
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.801
Ben 5 kilo aldım belki 6Kızlar kaç kilo aldınız? Benim bebek cok iyi kilosu suyu normal ben sadece 1kg aldım transferden beri
MUHTESEMSIN VE COK SANSLISINNNN TEBRIK EDIYORUM SENİİİKızlar kaç kilo aldınız? Benim bebek cok iyi kilosu suyu normal ben sadece 1kg aldım transferden beri
YAPTIRCAKMISIN CANIM?Bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim. Hemşire bütün aşıların hatta eczanedekilerin bile toplatıldığını söyledi. Yeni aşı gelecekmiş.
Aşı gelince arayacak beni.
Neden önermiyorlar peki ?YAPTIRCAKMISIN CANIM?
BENIM TÜP BEBEK VE KENDI SUANKI DOKTORUM ASLA ONERMEDİ.
İyiyim canım yarin kan vericem test yapmadim hic bu sefer ama umutluda değilim hic belirtim yok çünkü transfer olamamış gibiyim en ufak bi belirtim olmadı yine husran anlican histereskopide iyi gelmedi hayırlısı baska baharlara artıkSulgen nasılsınnnnn
Şöyle söyledi;Neden önermiyorlar peki ?
Normalde gebelikte yapılıyor bu aşılar.
Bu son dönemdeki aşılarda sıkıntı çıkınca toplatmışlar hepsini.
Neden önermediklerini söylediler mi ?
Offf kuzum yaa bu ne sinir bozucu bı hallllİyiyim canım yarin kan vericem test yapmadim hic bu sefer ama umutluda değilim hic belirtim yok çünkü transfer olamamış gibiyim en ufak bi belirtim olmadı yine husran anlican histereskopide iyi gelmedi hayırlısı baska baharlara artıksen naptın
Bak ne dicem.madem bu kadar umutsuzsun yarını bekleme şimdi test yap çıksın neden yarınki bekleme stresini cekiyosunİyiyim canım yarin kan vericem test yapmadim hic bu sefer ama umutluda değilim hic belirtim yok çünkü transfer olamamış gibiyim en ufak bi belirtim olmadı yine husran anlican histereskopide iyi gelmedi hayırlısı baska baharlara artıksen naptın
Belirtilere hiç takılma bence. Ne belirtisi olanlar negatif çıkıyor, ya da tam tersi belirtisiz olup pozitif çıkıyor. Benim üç transferim de pozitif sonuçlandı (ikisi kimyasal ama sonuçta pozitif), hiçbirinde belirtim yoktu. Testi yapmadan bilinmiyor. Umarım güzel haberlerini paylaşırsınİyiyim canım yarin kan vericem test yapmadim hic bu sefer ama umutluda değilim hic belirtim yok çünkü transfer olamamış gibiyim en ufak bi belirtim olmadı yine husran anlican histereskopide iyi gelmedi hayırlısı baska baharlara artıksen naptın
Valla burada herkes biliyor benim durumumu. 0 belirtiydi bende de. Ama çok şükür yani.İyiyim canım yarin kan vericem test yapmadim hic bu sefer ama umutluda değilim hic belirtim yok çünkü transfer olamamış gibiyim en ufak bi belirtim olmadı yine husran anlican histereskopide iyi gelmedi hayırlısı baska baharlara artıksen naptın
Valla sorma canım uzun bi sure ara vermeyi düşünüyorum yaa akışına birakacam biraz belki kendiliginden olur sonucta tibbi bi problemimiz yok hayırlısı bakalım Rabbim den umut kesilmezOfff kuzum yaa bu ne sinir bozucu bı hallll
Yok canim testte yapsam kani istiyo hastane dosyaya girmemiz lazim diyolar birde valla hic stresim yok kendim bictim sonucumuBak ne dicem.madem bu kadar umutsuzsun yarını bekleme şimdi test yap çıksın neden yarınki bekleme stresini cekiyosun
Bugun 9.gunum canim ama hastanem transfer gununu de sayiyor o yüzden cuma kan verebilirsin dedilerSulgen bugün kacgün oldu
Orasida doğru canım inşallah benimde öyle olur hayırlısı dualarinizi eksik etmeyin olur mu Rabbim çok aratmadan nasip etsin herkeseBelirtilere hiç takılma bence. Ne belirtisi olanlar negatif çıkıyor, ya da tam tersi belirtisiz olup pozitif çıkıyor. Benim üç transferim de pozitif sonuçlandı (ikisi kimyasal ama sonuçta pozitif), hiçbirinde belirtim yoktu. Testi yapmadan bilinmiyor. Umarım güzel haberlerini paylaşırsın
Evet abla valla benim aklima da geldin inanki senin umutsuz olduğun gunleri dün gibi hatirliyorum inşallah bende mutlu haberi alirim yarin abla dualarınızı eksik etmeyinValla burada herkes biliyor benim durumumu. 0 belirtiydi bende de. Ama çok şükür yani.
Hiç belli olmaz umutsuz olma.
Ayyy inşallah canım benim. Allah yüzüne baksın inşallahEvet abla valla benim aklima da geldin inanki senin umutsuz olduğun gunleri dün gibi hatirliyorum inşallah bende mutlu haberi alirim yarin abla dualarınızı eksik etmeyin