- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 37
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.821
Allahim yüzüne baksın cnm hayirlisi ne ise o olsunEvet abla valla benim aklima da geldin inanki senin umutsuz olduğun gunleri dün gibi hatirliyorum inşallah bende mutlu haberi alirim yarin abla dualarınızı eksik etmeyin
Sağol canım Allah razı olsunAllahim yüzüne baksın cnm hayirlisi ne ise o olsun
Kan verdin mi canımSağol canım Allah razı olsun
Verdim canım sonucu bekliyorumKan verdin mi canım
Ama sen daha sonucu görmeden neden boyle yokmus gıbı davranıyor ve kendını ona adepte ettın kı :)İyiyim canım yarin kan vericem test yapmadim hic bu sefer ama umutluda değilim hic belirtim yok çünkü transfer olamamış gibiyim en ufak bi belirtim olmadı yine husran anlican histereskopide iyi gelmedi hayırlısı baska baharlara artıksen naptın
Canım bu üçüncü transferim artik kendimi vücudumu tanıdım o yuzden eminim olmadığına bugün kan verdim bakalim cikar bi iki saate sonucu inanki artik umut etmekten bile yoruldum 6aydir ugrasiyorum bebek bebek diye diye kafayi yicem artık gerçekten o yüzden en iyisi kafamdan atmak dedim pozitif olursa dünyanın en mutlu insani olurum ama negatif olursa hazirlikliyim hazirladim kendimi uzuuuun bir surede tedaviye ara vermeyi düşünüyorum beni en iyi sizler anlarsınız gercekten artik psikolojik olarak çok yoruldumAma sen daha sonucu görmeden neden boyle yokmus gıbı davranıyor ve kendını ona adepte ettın kı :)
ben anlayamadım
bır an sonucu gordun sandım ama yooo sonucuda gormemıssın :)
bencede gıt bır test yaptır . ben test gunume 2 gun kala yaptırdım.
test gunu yıne yaptırdım.
kendını yıpratma
Tanıyamazsın kendiniiiiiiiiiiCanım bu üçüncü transferim artik kendimi vücudumu tanıdım o yuzden eminim olmadığına bugün kan verdim bakalim cikar bi iki saate sonucu inanki artik umut etmekten bile yoruldum 6aydir ugrasiyorum bebek bebek diye diye kafayi yicem artık gerçekten o yüzden en iyisi kafamdan atmak dedim pozitif olursa dünyanın en mutlu insani olurum ama negatif olursa hazirlikliyim hazirladim kendimi uzuuuun bir surede tedaviye ara vermeyi düşünüyorum beni en iyi sizler anlarsınız gercekten artik psikolojik olarak çok yoruldumRabbim en kısa zaman en hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Hahahah insallah taniyamamisimdir canım hayırlısıTanıyamazsın kendiniiiiiiiiiibekliyoruz güzel haberleri
BENDE UMUTLUYUM. MUCIZEVI BIR HABER GELECEK GIBIHahahah insallah taniyamamisimdir canım hayırlısı
AYLISS SEN NAPIYOSUN CANIM NE DURUMDASIN KAC HAFTLIK OLDUNTanıyamazsın kendiniiiiiiiiiibekliyoruz güzel haberleri
Çıktı canım sonuç negatif yine hissettigim gibi hayırlısı yaa tibbi bisey yok diyolar hic bisey yokken neden olmuyor bende anlamış değilim hayırlısı birazda akışına birakicam belki kendiliğinden olur nasipBENDE UMUTLUYUM. MUCIZEVI BIR HABER GELECEK GIBI
KAÇTA CIKAR SONUC
14 olucam yarın canımmmmAYLISS SEN NAPIYOSUN CANIM NE DURUMDASIN KAC HAFTLIK OLDUN
BEN ARTIK HAFTALARI GOREMIYORUM ALTTA
ALLAHIM INSALLAH TEZ ZAMANDA SANADA NASIP ETSIN CANIM DUALARIM SENINLE INSALLAAHHH AMINNÇıktı canım sonuç negatif yine hissettigim gibi hayırlısı yaa tibbi bisey yok diyolar hic bisey yokken neden olmuyor bende anlamış değilim hayırlısı birazda akışına birakicam belki kendiliğinden olur nasipdualarinizi eksik etmeyin benim gibiler için sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi
AİİİY BUYUMUSSUNUZ YAA RİSKLİ DÖNEMDE GECMIS BILDIGIN 3 BUCUK AYLIK OLMUSSUN14 olucam yarın canımmmm
Vardir bir hikmet Allah her şeyi zamanında hayirli eylesin sakın üzülme her duam Allah herşeyi zamanında versin demekki senin için henüz zamanı değil . Tüm kalbimle duam seninleÇıktı canım sonuç negatif yine hissettigim gibi hayırlısı yaa tibbi bisey yok diyolar hic bisey yokken neden olmuyor bende anlamış değilim hayırlısı birazda akışına birakicam belki kendiliğinden olur nasipdualarinizi eksik etmeyin benim gibiler için sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi
Amin canım sağolasınALLAHIM INSALLAH TEZ ZAMANDA SANADA NASIP ETSIN CANIM DUALARIM SENINLE INSALLAAHHH AMINN
Aynen öyle canım Rabbim vereceği zamani bilir bende sabırla o günu beklicemVardir bir hikmet Allah her şeyi zamanında hayirli eylesin sakın üzülme her duam Allah herşeyi zamanında versin demekki senin için henüz zamanı değil . Tüm kalbimle duam seninle
Evet , bende inanamıyorum halaAİİİY BUYUMUSSUNUZ YAA RİSKLİ DÖNEMDE GECMIS BILDIGIN 3 BUCUK AYLIK OLMUSSUN
ŞAKA GIBI INANAMIYORUM
Ah yaÇıktı canım sonuç negatif yine hissettigim gibi hayırlısı yaa tibbi bisey yok diyolar hic bisey yokken neden olmuyor bende anlamış değilim hayırlısı birazda akışına birakicam belki kendiliğinden olur nasipdualarinizi eksik etmeyin benim gibiler için sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi
Amin canım çok sağolasınAh ya
Ne kadar üzülme desek de insan üzülüyor elbette, ama önümüze bakmaktan başka çaremiz de yok. Neyin ne zaman nereden geleceği hiç belli değil. Allahım en yakın zamanda yavruna kavuşmayı nasip etsin