2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bugün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim. Hemşire bütün aşıların hatta eczanedekilerin bile toplatıldığını söyledi. Yeni aşı gelecekmiş.
Aşı gelince arayacak beni.

Neden önermiyorlar peki ?
Normalde gebelikte yapılıyor bu aşılar.
Bu son dönemdeki aşılarda sıkıntı çıkınca toplatmışlar hepsini.
Neden önermediklerini söylediler mi ?
Şöyle söyledi;
Bir kaç hastamda alerjık etkı yaratarak erken dogum yapmasına sebep oldu.
Üstelik onceden yapılıyormus herkes tarlada toprakta doguruyormus ellerındekı makaslarla kordon kesıyorlarmıs. Suan küflü pis alet nereden var? Hersey hıjyenık ver tertemız hazırlanıyor sacmalık gelıyor bu tarz aşılar bana. Ben hastalarım sordugunda yaptırmayın dıyorum. Sormayın yaptıran olursada bır kac kısıde reaksıyon gelıstı… diye acıklama yaptı.
Bana bu gorus mantıklı geldıgı ıcın yaptırmıcam. Mantıgıma yatmasaydı yaptırcaktım. Her doktorun da yorumu farklı. Ama bana saglık ocagıda zorunlu kılmadı doktorunuz ne derse onu yapalım dedi

İyiyim canım yarin kan vericem test yapmadim hic bu sefer ama umutluda değilim hic belirtim yok çünkü transfer olamamış gibiyim en ufak bi belirtim olmadı yine husran anlican histereskopide iyi gelmedi hayırlısı baska baharlara artık 😢 sen naptın ❤️
Offf kuzum yaa bu ne sinir bozucu bı hallll :kızgın:

İyiyim canım yarin kan vericem test yapmadim hic bu sefer ama umutluda değilim hic belirtim yok çünkü transfer olamamış gibiyim en ufak bi belirtim olmadı yine husran anlican histereskopide iyi gelmedi hayırlısı baska baharlara artık 😢 sen naptın ❤️
Bak ne dicem.madem bu kadar umutsuzsun yarını bekleme şimdi test yap çıksın neden yarınki bekleme stresini cekiyosun

Belirtilere hiç takılma bence. Ne belirtisi olanlar negatif çıkıyor, ya da tam tersi belirtisiz olup pozitif çıkıyor. Benim üç transferim de pozitif sonuçlandı (ikisi kimyasal ama sonuçta pozitif), hiçbirinde belirtim yoktu. Testi yapmadan bilinmiyor. Umarım güzel haberlerini paylaşırsın 🙏🏻

Valla burada herkes biliyor benim durumumu. 0 belirtiydi bende de. Ama çok şükür yani.
Hiç belli olmaz umutsuz olma.

Bak ne dicem.madem bu kadar umutsuzsun yarını bekleme şimdi test yap çıksın neden yarınki bekleme stresini cekiyosun
Yok canim testte yapsam kani istiyo hastane dosyaya girmemiz lazim diyolar birde valla hic stresim yok kendim bictim sonucumu 😂 kabullendigimde agladim attim icimdeki herseyi şimdi iyiyim biraz akışına birakmaya karar verdik eşimle aklimizdan çıkaralım bide boyle deneyelim dedik

Belirtilere hiç takılma bence. Ne belirtisi olanlar negatif çıkıyor, ya da tam tersi belirtisiz olup pozitif çıkıyor. Benim üç transferim de pozitif sonuçlandı (ikisi kimyasal ama sonuçta pozitif), hiçbirinde belirtim yoktu. Testi yapmadan bilinmiyor. Umarım güzel haberlerini paylaşırsın 🙏🏻
Orasida doğru canım inşallah benimde öyle olur hayırlısı dualarinizi eksik etmeyin olur mu Rabbim çok aratmadan nasip etsin herkese 🤲🏻❤️

Valla burada herkes biliyor benim durumumu. 0 belirtiydi bende de. Ama çok şükür yani.
Hiç belli olmaz umutsuz olma.
Evet abla valla benim aklima da geldin inanki senin umutsuz olduğun gunleri dün gibi hatirliyorum inşallah bende mutlu haberi alirim yarin abla dualarınızı eksik etmeyin ❤️

X