- 5 Şubat 2014
- 348
- 612
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.781
Qbende 1 doz oldum hatta baya da ağrılarım oldu haftalarca kolumda. Yarın sağlık ocağını ariyacam ve bilgi isteyeceğimArkadaşlar tetenoz aşısı oldunuz mu ben bir doz olmuştum toplatılmış sağlık bakanlığı tarafından
Buraya da yazar mısın sonucu.Qbende 1 doz oldum hatta baya da ağrılarım oldu haftalarca kolumda. Yarın sağlık ocağını ariyacam ve bilgi isteyeceğim
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı, o minik ayak tabanlarını ısıra ısıra yiyip bitirmeyi nasip etsinKızlar ablalar biz dün 21+5de check-up yaptırdık dün doktorumuz kesin bir dille risk ortadan kalktı herşey yolunda gidiyor dedi ilk defa üstümden bir ton yük kalktı sanki. Sevinçten ağladım bu sözlere o kadar ihtiyacım olmuş ki anlatamam. Dün ultrasonda bebeğimizi görmek ve korkusuzca keyifli pozlarına bakmaktan alikoyamadik kendimizi eşim de bende sürekli ayak tabanına bakıp bakıp gülüyoruz. Rabbim nazar dan saklasın. Sizler nasılsınız?
Tamam canım mutlaka haber ederim inşallahBuraya da yazar mısın sonucu.
Bende perşembe ilk dozu olucam.
Neden toplatıldı acaba.
Canim hemşire ile görüştüm Çarşamba itibarı ile yeni aşılar dağıtılacak dedi takip etsin sağlık ocağını arasin sorsun dedi.Buraya da yazar mısın sonucu.
Bende perşembe ilk dozu olucam.
Neden toplatıldı acaba.
Anladım canım çok sağolCanim hemşire ile görüştüm Çarşamba itibarı ile yeni aşılar dağıtılacak dedi takip etsin sağlık ocağını arasin sorsun dedi.
Bana yapilan batch de sorun yokmuş benim genel hassasiyetimdenmiş öyle dedi korkulacak bir durum yok tetanozlarda yan etki fazla görülmüş ondan yoksa tehlikeli bir durum değil dedi tedbir amaçlı toplatıldı yenileri verilecek dedi umarim aydınlatır seni de
BENIM HALA KAZAKLRLA HAMILE OLDUGUM BELLI OLMUYOR :)Kızlar karnınızda sertleşme var mı ?
Vallahi ben 9 aylık gibiyimBENIM HALA KAZAKLRLA HAMILE OLDUGUM BELLI OLMUYOR :)
NORMALDE DE SALAŞ GIYINDIGIM İÇİN.
VE HALEN GÖBEĞİM ALTTA ALT KARIN GIBI. TAM OLARAK YUKARIYA CIKMADI CANIM
SANIRIM BENIM FIZYOLOJIM BOYLE
Bende şimdiden kocaman oldum ztn göbeğim vardı şuan acayip hamile gibiyim. 8-9 aya kadar yuvarlanarak gezeceğim galibaVallahi ben 9 aylık gibiyimHamilelik öncesi göbeğim vardı zaten
Gözün aydın canımKızlar ben bugün detaylıya girdim sükür herseyi normal cıktı . Aşıyla alakalı hem bugünki perinatalogla hemde kendi doktorumla görüştüm olmayabilirsin dedi özellikle perinatolog bence olma suan asıyla alakalı zaten bi sorun var ben tavsiye etmiyorum dedi
Teşekkür ederimmGözün aydın canımBeni de perşembe günü çağırmışlardı aşı için. Bende önce hemşireye sorucam bu durumu.
bendee 8 aldım git gide kılo alıyorum ama gobıs mınıcıkBende şimdiden kocaman oldum ztn göbeğim vardı şuan acayip hamile gibiyim. 8-9 aya kadar yuvarlanarak gezeceğim galiba
gunaydınKızlar ben bugün detaylıya girdim sükür herseyi normal cıktı . Aşıyla alakalı hem bugünki perinatalogla hemde kendi doktorumla görüştüm olmayabilirsin dedi özellikle perinatolog bence olma suan asıyla alakalı zaten bi sorun var ben tavsiye etmiyorum dedi
mutlaka doktoruna sor hatta burda duyduklarınıda sor.Gözün aydın canımBeni de perşembe günü çağırmışlardı aşı için. Bende önce hemşireye sorucam bu durumu.
yanı benım de hem kendı tup bebek doktorum hem suankı kadın dogumcum ıkısıylede dun gorusmem oldu ıkısıde onaylamadı aşıyı.Teşekkür ederimmsağlık ocağı hemsiresi aşını ol dedi bana ama bilmiyorum iki doktorumda olmayabilirsin dedi kararsızım
Ya evet bende suan düşünmüyorum doktorum istediğin zaman aşı olabiliyosun emin oldugun zaman olmak istersen olursun dedi . Ama farklı bi arkadasım doktoruna sormus mutlaka ol demiş bilmiyorum herkes farklı bişey söylüyor ben suanlık olmayı düşünmüyorumyanı benım de hem kendı tup bebek doktorum hem suankı kadın dogumcum ıkısıylede dun gorusmem oldu ıkısıde onaylamadı aşıyı.