- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.741
Yok canım ben Tekirdağdayım uzak olduğu için burada özel hastaneye gidiyorum.Canım sen kontrole aret hocayami gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben Tekirdağdayım uzak olduğu için burada özel hastaneye gidiyorum.Canım sen kontrole aret hocayami gidiyorsun
Evet yaa bizim suan net ama kız bu arada grip olmusum cok fena ayağa kalkamıyorumElifk61 canım ne geldi aklıma. Sana cinsiyeti için önce erkek dediler sonra kız çıktı. Bana da kız dediler erkek çıktı Hayırlısı olsun tabi ki sağlıkla gelsinler ama ben hala o şoku atlatamadım
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.Evet yaa bizim suan net ama kız bu arada grip olmusum cok fena ayağa kalkamıyorum
Çok sevindim, hep böyle sıkıntısız devam etsin ve sağlıkla gelsin inşallahBenim bugün ikili taramam vardı. Bir sıkıntı yok çok şükür erkeğe benziyor dedi
Yaaa gördün mü dediğim oldu. Hayırlı olsun canım. Değerlerin zaten baya iyiydi, yüksekti. Gözün aydın canımmelekomelek , ikiz dedin dedin ikiz çıktı iyi mi
Şimdi doktordan geldim. Geçen hafta klinikteki muayenede ve kanama için hastaneye gittiğimde tek kese ve bebek görünüyordu. Bugün ikinci bir tane daha göründü
Hâlâ çok şaşkınım, iki muayenede de tek görünüyordu ben de doktoruma iki tane transfer edildi ama tek tutunmuş dedim. Bir tanesi saklandı demekYaaa gördün mü dediğim oldu. Hayırlı olsun canım. Değerlerin zaten baya iyiydi, yüksekti. Gözün aydın canım
Amin canım çok sağol hepimizin inşallahÇok sevindim, hep böyle sıkıntısız devam etsin ve sağlıkla gelsin inşallah
Bugün öğlen 1.30 da gidecegim hastaneye canım transfer içinSulgen canım ne yaptın trasfer oldunmu
Hayırlı olsun canım Rabbim ikisinide sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinHâlâ çok şaşkınım, iki muayenede de tek görünüyordu ben de doktoruma iki tane transfer edildi ama tek tutunmuş dedim. Bir tanesi saklandı demek
Çok teşekkür ederim
Amin, inşallahHayırlı olsun canım Rabbim ikisinide sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallahAmin, inşallah
Çok teşekkür ederim
Sana da şimdiden bol şans. Bu transfer son olsun, bebişin sana sımsıkı tutunsun
Canım hayırlı olsun. İnşallah bu sefer yüzün gülsünAmin canım inşallah
Amin canım Allah razı olsun son embriyolarimi aldım geldim bakalım olur inşallah bu seferCanım hayırlı olsun. İnşallah bu sefer yüzün gülsün
Hadi heyecanlı bekleyiş başlasın o zaman Güzel haberlerini bekliyoruzAmin canım Allah razı olsun son embriyolarimi aldım geldim bakalım olur inşallah bu sefer
Aynen canım beklicez bakalım hayirlisi olsun guzel haberler verebilecegim inşallahHadi heyecanlı bekleyiş başlasın o zaman Güzel haberlerini bekliyoruz
Sıkıca tutunsun inşallah canımmAmin canım Allah razı olsun son embriyolarimi aldım geldim bakalım olur inşallah bu sefer
Amin kuzum amin sadece bu seferkiler 6.gun embriyosu yaa o kafami kurcaliyo kaliteleri iyi dediler ama insallah tutunurlarSıkıca tutunsun inşallah canımm