2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Amin amin inşallah canım sende hayirlisiyla guzel haberler alırsın inşallah 🤲🏻 bende simdi geldim hastaneden şükür hersey yolunda rahim 9.2mm olmus kan degerlerim güzel çıktı sali günü transferim olacak hayırlısıyla 6.gun embriyosu olduğu için progestanin 7.gunu transfer yapacaklarmış Maysa2011 Maysa2011
Hayırlı olsun canım 🧿🧿 inşallah sonu güzel olacak.

İnşallah her şey yolunda gidecek Allah kucağına almayı da nasip edecek canım benim 💕 Allah kimseyi bu yolda sınamasın gerçekten çeken anlar ama napiyoruz pozitif basıyoruz 🥰 💕🧿🙏
Amin amin insallah canım benim hepimiz guzel guzel pozitifleri alalim inşallah 🤲🏻🥰 aynen oyle pozitif düşünüyoruz pozitif haberler alıyoruz 🥰❤️

Ohh be birisi aklımdaki sorunun cevabını verdi bende aynen böyle yaptı 9mm olmuştu rahim yumurta erken çatladı diye lucrin yaptı sonrası bidaha ne yumurta gelişti nede rahim kalinlasti
Canım peki vücudumdan ne zaman gider bunun etkisi
Yani ancak ilaçla kalınlaşır, yani Estrofem ile. Ki yumurta gelişimi de baskılandığı için tek başına o da mantıksız. Senin yumurta da olgunlaşması gerekiyor değil mi? Dondurulmuş embriyo yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
Bende dondurulmuş vardı, o yüzden sadece Estrofem’le endometriumun kalınlaşmasını sağladık ve transfer oldu.

Etkisi nasıl bir doz aldığına göre değişir. Benimkiler 3 aylıktı, ki etkisi 3 aydan da fazla sürdü. Ama aylık olan iğneler de var. Kişiye göre değişir herhalde etkisinin geçmesi. Bence her şeyi tekrar detaylıca doktoruna sor. Bizim buradan paylaşdıklarımız kişisel tecrübelerimizden ibaret. Doktorunun vardır bir bildiği bir düşündüğü.

Anladım canım ben lucrin sonrası hiç kalınlaşma olmadı rahimde yumurtada kalınlaşmadı iptal oldu
Şimdi yeni adetimi oldum famara baslancakmis bu sefer famarayla yapacakmış bakalım trasfer olcakmi
Estrofem kullanırken mi kalınlaşma olmadı canım 🤔 lucrin incelme yapmıyor diye biliyorum ama ne diyeyim drun daha iyi bilir her şeyde bir hayır vardır öyle düşünelim zamanı gelmedi belki şimdi gelecek 💕🙏🧿 bir de forumdaki her şeyi okuyup stres olma ben çok oldum zamanında akışına bırak 😘🥰

Estrofem kullanırken mi kalınlaşma olmadı canım 🤔 lucrin incelme yapmıyor diye biliyorum ama ne diyeyim drun daha iyi bilir her şeyde bir hayır vardır öyle düşünelim zamanı gelmedi belki şimdi gelecek 💕🙏🧿 bir de forumdaki her şeyi okuyup stres olma ben çok oldum zamanında akışına bırak 😘🥰
Haklısın canım yeni adetimi oldum famara başlıcaz iyi olcak insalh
Evet estrofem kullanırken kalınlaşma olmadi

Yani ancak ilaçla kalınlaşır, yani Estrofem ile. Ki yumurta gelişimi de baskılandığı için tek başına o da mantıksız. Senin yumurta da olgunlaşması gerekiyor değil mi? Dondurulmuş embriyo yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
Bende dondurulmuş vardı, o yüzden sadece Estrofem’le endometriumun kalınlaşmasını sağladık ve transfer oldu.

Etkisi nasıl bir doz aldığına göre değişir. Benimkiler 3 aylıktı, ki etkisi 3 aydan da fazla sürdü. Ama aylık olan iğneler de var. Kişiye göre değişir herhalde etkisinin geçmesi. Bence her şeyi tekrar detaylıca doktoruna sor. Bizim buradan paylaşdıklarımız kişisel tecrübelerimizden ibaret. Doktorunun vardır bir bildiği bir düşündüğü.
Canım benimde dondurulmus ama estrofem ile kalinlasmadi

Haklısın canım yeni adetimi oldum famara başlıcaz iyi olcak insalh
Evet estrofem kullanırken kalınlaşma olmadi

Canım benimde dondurulmus ama estrofem ile kalinlasmadi
Adet olduysan Lucrin’in etkisi geçmiş demektir. Ama Estrofem’le kalınlaşma olmaması tuhaf. Yalnız dondurulmuş embriyo varsa ne diye yumurta geliştiriliyor ki onu anlamadım? Rahim yeteri kalınlığa ulaştığında transfer yapılır benim bildiğim. Yumurtalık bir işin yokmuş ki.

Adet olduysan Lucrin’in etkisi geçmiş demektir. Ama Estrofem’le kalınlaşma olmaması tuhaf. Yalnız dondurulmuş embriyo varsa ne diye yumurta geliştiriliyor ki onu anlamadım? Rahim yeteri kalınlığa ulaştığında transfer yapılır benim bildiğim. Yumurtalık bir işin yokmuş ki.
Canım doğal siklus yapacak artık estrofem ile kalınlaşma olmadığı için artık vermiyo yumurtayı famara ile büyütüp catlatip trasfer yapcak
Yumurta büyümedigi için rahim hiç kalınlaşmadi bakalım bu sefer ne olcak

kızlaar günaydınn
enoxu kullanmaya devam edıyormusunuz?
ben sanırım doguma kadar kullanacagım
hala göbekten yapmaya devam bebeğe gelecek diyorum karnım büyüdükçe ama doktor gelmez kucucuk iğne diyor :KK70:

kızlaar günaydınn
hala göbekten yapmaya devam bebeğe gelecek diyorum karnım büyüdükçe ama doktor gelmez kucucuk iğne diyor :KK70:
Kan sulandırıcı değil mi
Bende oksapar kullanıyorum doğuma kadar devam aynen.
Canım sezeryan olurken göbekten 8 kat kesiyorlar iğne bebeğe gelmez yani.
Benim göbek baya morardı. Koldan yapıcam göbek iyileşene kadar. Sonra yine göbekten devam.

kızlaar günaydınn
Canım çok şükür 19. Haftaya geldik hâlâ devam ediyorum. Doktorum detaylidan sonra bakicaz dedi o zaman kan akışına falan da bakılıyormus Galiba

X