- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.214
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.561
Kacıncı gün embriyosuydu peki11. Gün kan vermiştim.
17 çıkmıştı değerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacıncı gün embriyosuydu peki11. Gün kan vermiştim.
17 çıkmıştı değerim.
3. Gün embriyosu.Kacıncı gün embriyosuydu peki
Normal test mi, erken gebelik testi mi bu?Kızlae yorumunuz nedir ? 3. Gün embriyosu 10. Gün akşam yapıldı test
Bende haftaya çekileceğim karından mı bakıyor ultrasonla 22. Haftada çekilmiş olacağımKızçeler nasılsınız biz renkli doppler ile ultrason çekildik ve artık tamamı ile içim rahatladı herşey yolunda görünüyor çok şükür bu renkli tarama yani ayrıntılı ultrason çok iyi bir şeymiş yaptirmayanlar bence randevu alsın ve yaptırsın
Normalde bir tık daha koyu çıkabilirdi erken gebelik testinde ama geç tutunmuş olabilir.3.gün embriyo ları böyle oluyor sanki hep geç çıktı çevremde. İnşallah vardırKızlae yorumunuz nedir ? 3. Gün embriyosu 10. Gün akşam yapıldı test
Canım sanki kuruma çizgisi gibi. Bana var gibi gelmedi. İnşallah pozitiftir.Kızlae yorumunuz nedir ? 3. Gün embriyosu 10. Gün akşam yapıldı test
Merhabalar cnm evet karından bakılıyor 40-45 dk sürüyor normal ultrason gibi ama renkli oluyor kan akışı vs de dinleniyor tum organlara da bakılıyorBende haftaya çekileceğim karından mı bakıyor ultrasonla 22. Haftada çekilmiş olacağım
Çok sağol canımMerhabalar cnm evet karından bakılıyor 40-45 dk sürüyor normal ultrason gibi ama renkli oluyor kan akışı vs de dinleniyor tum organlara da bakılıyor
Nasıl vitamin canım ?Hanımlar, gebelik için hangi marka vitamin kullanıyorsunuz?
Ben hâlâ İstanbul’dayım ve yanıma aldığım vitaminim bitti ve sanırım aynısı Türkiye’de satılmıyor.
Aynen, gebelik için olan multivitaminleri diyorum. Femibion kullanıyorum ben de normalde, ama Türkiye’de yok. Ya da benim bilmediğim başka bir ad altında satılıyordur emin değilim. Bu dediğine bir bakayımNasıl vitamin canım ?
Bir folik asit ve omega 3 kullanıyorum ben.
Folbien, innate
Bak canımAynen, gebelik için olan multivitaminleri diyorum. Femibion kullanıyorum ben de normalde, ama Türkiye’de yok. Ya da benim bilmediğim başka bir ad altında satılıyordur emin değilim. Bu dediğine bir bakayım
Bu arada nasıl oldun? Her şey yolundadır umarım
İyi olmana sevindim, hep böyle gider inşallahBak canım
İyiyim kuzum , her şey yolunda çok şükür
Kese ve kalp atışına ne zaman çağırdı canım seni ?
Aminn canım hepimiz hayırlısıyla tamamlayalımİyi olmana sevindim, hep böyle gider inşallah
15 Aralık’ta çağırdı, ama eğer erken olmayacaksa 12’sine almaya çalışacağım.
Ben de ondan korkuyorum biraz. İstanbul’da işlerim vardı biraz ve beklediğimden uzun sürdü, hâlâ buradayım yani. O yüzden bir daha git gel olmasın diye acaba Pazartesi’ye alsam mı dedim ama bakalım.Aminn canım hepimiz hayırlısıyla tamamlayalım
Bir gün bile önemli canım , duyulmayabilir. Çok önemli bir işin yoksa dediği gün git canım
Çok heyecanlıı
Yaa anladım canımm, olsun güzel şeyler için kaldınBen de ondan korkuyorum biraz. İstanbul’da işlerim vardı biraz ve beklediğimden uzun sürdü, hâlâ buradayım yani. O yüzden bir daha git gel olmasın diye acaba Pazartesi’ye alsam mı dedim ama bakalım.
Heyecanlı ve gergin bir bekleyiş doğrusu. Umarım her şey yolundadır
Cnm nasılsın varmı bebiş te bir hareketlenme ben artık geceleri hareketten uyuyamaz oldum çok acayip bir his uyku tutmayınca da sabahları işe gitmek eziyet haline gelmeye başladı açıkçası. Şaka maka yariladik artik hamileliği biz 19. Hafta 1 günlük olduk bile ablaları darısı başınıza inşallah rabbim isteyene versin bekleyenede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım sanki kuruma çizgisi gibi. Bana var gibi gelmedi. İnşallah pozitiftir.
İyiyim canım bizde 18+1 olduk. Benimki çok hareketli değil hatta dr çok sakin bir bebek geliyor demişti. Sağlıklı olsunlarda her şeye katlanırız.Cnm nasılsın varmı bebiş te bir hareketlenme ben artık geceleri hareketten uyuyamaz oldum çok acayip bir his uyku tutmayınca da sabahları işe gitmek eziyet haline gelmeye başladı açıkçası. Şaka maka yariladik artik hamileliği biz 19. Hafta 1 günlük olduk bile ablaları darısı başınıza inşallah rabbim isteyene versin bekleyenede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 17+4 düm düzenli olmasada hissediyorumCnm nasılsın varmı bebiş te bir hareketlenme ben artık geceleri hareketten uyuyamaz oldum çok acayip bir his uyku tutmayınca da sabahları işe gitmek eziyet haline gelmeye başladı açıkçası. Şaka maka yariladik artik hamileliği biz 19. Hafta 1 günlük olduk bile ablaları darısı başınıza inşallah rabbim isteyene versin bekleyenede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah