- Konu Sahibi melekomelek
- #13.541
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar benim kızım olacakmış Çok şükür bugünlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar benim kızım olacakmış Çok şükür bugünlere
Amin canımmmm darısı başına inşallahAllah analı babalı büyütsün canım
Benim 503 canmKızlar hatırlıyor musunuz beta hgc değeriniz 12. Gün kaçtı ?
Ben benimkini hiç söylemiyimBenim 503 canm
Şükür canım ben de 21 kasım da transfer oldum 8. Günden itibaren 2 günde bir düzenli kan verdim dr 10. Gün değerim 146 gerek yok demişti ama ben bugün 12. Günüm yine dayanamadım kan verdim 513 çıktı tek embriyom 5. Günün şükür haftaya kese randevum var hayırlısıyla inşallah teşekkür ederim yanıtın içinBenim 503 canm
Gözün aydın olsun inşallah hep güzel haberler alırsınŞükür canım ben de 21 kasım da transfer oldum 8. Günden itibaren 2 günde bir düzenli kan verdim dr 10. Gün değerim 146 gerek yok demişti ama ben bugün 12. Günüm yine dayanamadım kan verdim 513 çıktı tek embriyom 5. Günün şükür haftaya kese randevum var hayırlısıyla inşallah teşekkür ederim yanıtın için
Geçmiş olsun canım. Baya çok demek ki enfeksiyon.Kizlar idrar enfeksiyon yüksek çıktı 1000lik amoklavin kullanacagim korkuyorumda zararı olur diye dktr olmaz diyor sabah akşam icecegim
2 defa günde aynn cnm inşallah sıkıntı olmaz kac defa sordum dktra birsey olmaz dediGeçmiş olsun canım. Baya çok demek ki enfeksiyon.
Bende kullanıyorum antibiyotik 375 mg. Günde 2 kere toplam 750 mg yapıyor.
Seninde günde 2 kere mi?
Sıkıntı olsa yazmazdı dr içini ferah tut.
Dr bisey olmaz dediyse olmaz canım. Merak etme. Bir de bu hamilelik döneminde enfeksiyon olma durumumuz daha fazlaymış. Bebeğe de yansımasın diye mecburen antibiyotik veriyorlar doktorlar.2 defa günde aynn cnm inşallah sıkıntı olmaz kac defa sordum dktra birsey olmaz dedi
Aynn cnm enfeksiyon geçmezse daha riskli oluyorDr bisey olmaz dediyse olmaz canım. Merak etme. Bir de bu hamilelik döneminde enfeksiyon olma durumumuz daha fazlaymış. Bebeğe de yansımasın diye mecburen antibiyotik veriyorlar doktorlar.
Canm decavit, gyno ferro sanol ve ecopirin içiyorum antibiyotikler beraber içeyim mi ara verim mi 1 hafta sen nasıl yapiyorsunDr bisey olmaz dediyse olmaz canım. Merak etme. Bir de bu hamilelik döneminde enfeksiyon olma durumumuz daha fazlaymış. Bebeğe de yansımasın diye mecburen antibiyotik veriyorlar doktorlar.
Ben vitaminleri ve kan sulandırıcıyı kullanıyorum.Canm decavit, gyno ferro sanol ve ecopirin içiyorum antibiyotikler beraber içeyim mi ara verim mi 1 hafta sen nasıl yapiyorsun
Bende öyle yapım ozmnBen vitaminleri ve kan sulandırıcıyı kullanıyorum.
Aynı zamanda antibiyotiği de kullanıyorum.
İyi hadi gözün aydın.Kızçeler nasılsınız biz renkli doppler ile ultrason çekildik ve artık tamamı ile içim rahatladı herşey yolunda görünüyor çok şükür bu renkli tarama yani ayrıntılı ultrason çok iyi bir şeymiş yaptirmayanlar bence randevu alsın ve yaptırsın
Senin kan değerin kaçti ilk öğrendiğinde bide kacıncı gün kan vermiştin ? Bi arkadasım idrar testi yapmıs 10. Gün cok az silik cıkmısİyi hadi gözün aydın.
Ocak ayının ilk haftasında benimde var detaylı ultrasonum.
11. Gün kan vermiştim.Senin kan değerin kaçti ilk öğrendiğinde bide kacıncı gün kan vermiştin ? Bi arkadasım idrar testi yapmıs 10. Gün cok az silik cıkmıs