2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Şükür canım ben de 21 kasım da transfer oldum 8. Günden itibaren 2 günde bir düzenli kan verdim dr 10. Gün değerim 146 gerek yok demişti ama ben bugün 12. Günüm yine dayanamadım kan verdim 513 çıktı tek embriyom 5. Günün şükür haftaya kese randevum var hayırlısıyla inşallah teşekkür ederim yanıtın için 🙏🏻🌸♥️

Şükür canım ben de 21 kasım da transfer oldum 8. Günden itibaren 2 günde bir düzenli kan verdim dr 10. Gün değerim 146 gerek yok demişti ama ben bugün 12. Günüm yine dayanamadım kan verdim 513 çıktı tek embriyom 5. Günün şükür haftaya kese randevum var hayırlısıyla inşallah teşekkür ederim yanıtın için 🙏🏻🌸♥️
Gözün aydın olsun inşallah hep güzel haberler alırsın 🥰🥰

Kizlar idrar enfeksiyon yüksek çıktı 1000lik amoklavin kullanacagim korkuyorumda zararı olur diye dktr olmaz diyor sabah akşam icecegim
Geçmiş olsun canım. Baya çok demek ki enfeksiyon.
Bende kullanıyorum antibiyotik 375 mg. Günde 2 kere toplam 750 mg yapıyor.
Sıkıntı olsa yazmazdı dr içini ferah tut.

Geçmiş olsun canım. Baya çok demek ki enfeksiyon.
Bende kullanıyorum antibiyotik 375 mg. Günde 2 kere toplam 750 mg yapıyor.
Seninde günde 2 kere mi?
Sıkıntı olsa yazmazdı dr içini ferah tut.
2 defa günde aynn cnm inşallah sıkıntı olmaz kac defa sordum dktra birsey olmaz dedi

Dr bisey olmaz dediyse olmaz canım. Merak etme. Bir de bu hamilelik döneminde enfeksiyon olma durumumuz daha fazlaymış. Bebeğe de yansımasın diye mecburen antibiyotik veriyorlar doktorlar.
Canm decavit, gyno ferro sanol ve ecopirin içiyorum antibiyotikler beraber içeyim mi ara verim mi 1 hafta sen nasıl yapiyorsun

Kızçeler nasılsınız biz renkli doppler ile ultrason çekildik ve artık tamamı ile içim rahatladı herşey yolunda görünüyor çok şükür bu renkli tarama yani ayrıntılı ultrason çok iyi bir şeymiş yaptirmayanlar bence randevu alsın ve yaptırsın

Kızçeler nasılsınız biz renkli doppler ile ultrason çekildik ve artık tamamı ile içim rahatladı herşey yolunda görünüyor çok şükür bu renkli tarama yani ayrıntılı ultrason çok iyi bir şeymiş yaptirmayanlar bence randevu alsın ve yaptırsın
İyi hadi gözün aydın.
Ocak ayının ilk haftasında benimde var detaylı ultrasonum.

Kızlae yorumunuz nedir ? 3. Gün embriyosu 10. Gün akşam yapıldı test

Eklentiler

• 077BA6B5-0FA3-4DA4-A43A-5ECAFB749BC8.jpeg
    077BA6B5-0FA3-4DA4-A43A-5ECAFB749BC8.jpeg
    49,2 KB · Görüntüleme: 52
X