2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

hadi gözün aydın canımmm, trasnferın ne zaman olacak :KK36:
Sağol canım teşekkür ederim 😍1 yıldır öldüm öldüm bittim tüm topiklerde yazdım olmadı 😂 inşallah allah kısmet ederse ya 31 aralık ya da 2 ocak diye düşünüyorum adet olmamla belli olacak kısa protokol olacak 3-5-3 estrofem sonra progesteron inşallah 💕

Sağol canım teşekkür ederim 😍1 yıldır öldüm öldüm bittim tüm topiklerde yazdım olmadı 😂 inşallah allah kısmet ederse ya 31 aralık ya da 2 ocak diye düşünüyorum adet olmamla belli olacak kısa protokol olacak 3-5-3 estrofem sonra progesteron inşallah 💕
Oy canım ya..
Hadi inşallah sorunsuz geçsin ve sımsıkı tutunsun yavrun sana😍🤲🐣
Benimde transfer Ocak ortası olur sanırım herşey iyi giderse insallahh 🤲😍

Ben neyi kaçırdım canım trasferin olcakmi insalh

Evet canım kısmet olursa ya 31 aralık ya da ocak ilk haftasında inşallah rahimde sıvı görünmedi ilaçsız kalınlık da 8 mm di sen neler yapıyorsun ne zamandır bakamadım foruma 💕
Canım çok sevindim insalh herşey yolunda gitsin bende adeti bekliyrm doktorum bu sefer famarayla tedavi yapacak dogal siklus yine bakalım ne olcak bu arada hormon yoga önerdiler sen duydunmu hiç

X