2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum bebeğin kalp atışı yok Rabbim size ve bebeklerinize sağlık versin inşallah
Çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum bende 11 gün oldu kaybedeli benimde kalbi durdu .rabbim tez vakitte nasip eder inşallah hepimize 🤲

Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum bebeğin kalp atışı yok Rabbim size ve bebeklerinize sağlık versin inşallah
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm😔 Rabbim sabır versin insallah tez zamanda istediginiz gibi sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin size 🤲🏼

Papatyam çok çok üzüldüm Allah tez vakitte yüzünü güldürsün şuan zor bir zaman geçiriyorsun seni o kadar iyi anlıyorum ki tekrar eskileri yaşar gibi oldum. Eğer dertleşmek konuşmak istersen bana lütfen yaz. Bir süre kafani toparlamak için kendine vakit ayır. İnşallah güzel gunler yakındır opuyorumseni kendine cok iyi bak cnm

Günaydın canım ben sana bisey deyim mi canim benim bi arkadaşım vardi beni cok tembihledi sakin sakin erken test yapma diye oda 3. Gun bur adet transfer olmuştu 8.gun kanda negatif çıkmış nasil agladim üzüldüm dedi sonra 10.gun tekrar kan vermis pozitif çıkmış erken yaptigima cok pisman oldum dedi o yuzden kimisine gec tutunma oluyo o yuzden deger gec yukseliyo sen bide idrar testi yapmışsın uzulme insallah 10. Gununde mutlu haberi alırsın insallah canim 🤲🏻❤️
Canjm senin bu yazini okudum bende ayni seyi yaptim 8. Gun bugun kan testi verdim 0.71 cikti yukselir mi cok uzgunum

Tuberkuloz çıktı mi sende canım geçmiş olsun. Napacaksin peki şimdi nasil bir tedavi önerdiler?
Çok şükür canım benim çıkmadı tüberküloz rahim filmimde temiz çıktı ama ofis Histeroskopi cektirmistim onda polip çıktı Alicaklardi canlı canlı ama ben dayanamadım çok ağrı ve acı çektim doktor birakti dedi anezstezili yapaciz yarın aneztezi için gün alacağım hastaneye gidip İnsalalh sonucu iyi çıkar 🙏🥰

Canjm senin bu yazini okudum bende ayni seyi yaptim 8. Gun bugun kan testi verdim 0.71 cikti yukselir mi cok uzgunum
Valla arkadaşımın başına öyle gelmişti canım onunda sifir çıkmıştı değeri 10.gun 24 le öğrenmişti tutunduğunu 3.gun embriyosu mu seninki ?

Çok şükür canım benim çıkmadı tüberküloz rahim filmimde temiz çıktı ama ofis Histeroskopi cektirmistim onda polip çıktı Alicaklardi canlı canlı ama ben dayanamadım çok ağrı ve acı çektim doktor birakti dedi anezstezili yapaciz yarın aneztezi için gün alacağım hastaneye gidip İnsalalh sonucu iyi çıkar 🙏🥰
Anladim canım iyi şükür oda alınırda rahatlarsin inşallah canım 😂

X