2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benimde dün akşam aynı öyle geldi, çok kötü bi durum biliyorum. Malesef bendede oluyor.
Söylediğin günlükken ultrasonla benimde görülmedi ama alttan duyuldu,görülmüştü. Başka bi doktora daha mı gitsen acaba
Benim ilk defa oldu doktorumu aradim gel bakalim dedi ama anca akşama gidebilirim.baska doktor kalmadi ki tup bebek dr saymazsak evimin yakininda 2 hastaneye daha gidiyorum.surekli kurcalattiriyorum gibime geliyor artik.

• Beğen
Reactions: Dei
Kizlar estrofem başladım dua edin ne olur doktorum hergün 1 bardak nar suyu dedi bide (redostim) diye bi ilaç başlattı tutunma sağlıyo dedi vücuttaki serbest radikallerle savaşıyormus ilaç günde 2 tane
Coasprin günlük bide prenatallife kullanıyorum bakalım bu sefer kalınlaşma nasıl olcak
Hadi bakalim hakkında hayırlısı olsun canım 🥰

Kizlar estrofem başladım dua edin ne olur doktorum hergün 1 bardak nar suyu dedi bide (redostim) diye bi ilaç başlattı tutunma sağlıyo dedi vücuttaki serbest radikallerle savaşıyormus ilaç günde 2 tane
Coasprin günlük bide prenatallife kullanıyorum bakalım bu sefer kalınlaşma nasıl olcak
Herşey çok güzel olacak 💚 hissediyorum gönlünü rahat tut 😘🥰

Öyle pes etmek yok zaten ama anne olmak bile parayla para olduğu sürece herşeyi yaparsın tüm herseyimizi bu aşılama bu tüp bebek tedavisine verdik tahlilelre verdik şuan ne para kaldı ne birşey artık bir sene beklemek istyrz.. Allah hepimize en kısa zamanda en güzelini nasip eylesin
Amin canim benim .rabbim hepimizin gönlüne göre versin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba, bende aynı problem var,transfer işlemi yapamadık, kaliteyi artırmak için neler tükettiniz?kendi doktorum bu konuda hiç bilgim yok dedi gönderdi,anca yumurta donasyonunu önerdi😒
Bu konuda hiç bilgisi olmayan doktor mu olurmuş😒 önceliklr 3 günden sonra embriyonun yaşamaması yumurta değil sprem kaynaklı diye biliyorum ben
Niye yumurta donasyonu diyor ki
Yaş kaç ? İnfertilite sebebi neydi

Benim sadece estrofem ve prolutex iğne vardı zaten estrofem 8. Haftaya kadar kullanıyomıs galiba ben kalp atısını duyunca doktor keselim dedi
Cok sükürr son 3-4 gün iğnede de
İğnesiz psikoloji daha iyi olucaktır kesinlikle
Ben Estrofem için ne dendi hatırlamıyorum ama progestan dex ve proloton 10 haftaya kadar kan sulandırıcı doğuma kadar kullanıcam
Ya bak şimdi aklıma geldi
Seninde lekelenmem oluyordu dimi doğrumu hatırlıyorum
Benim ilaçlar ve bu şekilde kullanımı pozitif gördüğüm gün söylendi yani lekelenmeden sonra değil
Ama lekelenmen varsa progestanı biraz daha kullanman daha mantıklı gibi :/

Bu konuda hiç bilgisi olmayan doktor mu olurmuş😒 önceliklr 3 günden sonra embriyonun yaşamaması yumurta değil sprem kaynaklı diye biliyorum ben
Niye yumurta donasyonu diyor ki
Yaş kaç ? İnfertilite sebebi neydi
Yaş 28 ,amh 5,donasyon öneriyor çünkü anlaşmalılar kıbrıs ivf ile ,ordan da para koparmaya bakıyorlar yani Allah bildikleri gibi yapsın onları. Eşimin morfoli 1 ,ileri hız %20 olduğu için doğal gebelik okmaz demişti o sebeple tüp bebek denedik ama çok yanlış bi doktora gitmişisiz tecrübesizliğimizden bilgisizliğimizden

Yaş 28 ,amh 5,donasyon öneriyor çünkü anlaşmalılar kıbrıs ivf ile ,ordan da para koparmaya bakıyorlar yani Allah bildikleri gibi yapsın onları. Eşimin morfoli 1 ,ileri hız %20 olduğu için doğal gebelik okmaz demişti o sebeple tüp bebek denedik ama çok yanlış bi doktora gitmişisiz tecrübesizliğimizden bilgisizliğimizden
5 derken 0,5 değil dimi ? Yani erkek infertilitesi.. sperm donasyonu dese hadi anlıcağım da erkek sorununda yumurta donasyonu ne alaka 😒 sayı kaç dı ? Evet morfoloji 1 ileri hız düşük normal gebelik zor deniyor ama tüp bebek yapabilirsiniz

İğnesiz psikoloji daha iyi olucaktır kesinlikle
Ben Estrofem için ne dendi hatırlamıyorum ama progestan dex ve proloton 10 haftaya kadar kan sulandırıcı doğuma kadar kullanıcam
Ya bak şimdi aklıma geldi
Seninde lekelenmem oluyordu dimi doğrumu hatırlıyorum
Benim ilaçlar ve bu şekilde kullanımı pozitif gördüğüm gün söylendi yani lekelenmeden sonra değil
Ama lekelenmen varsa progestanı biraz daha kullanman daha mantıklı gibi :/
Benim ilk transferin 8.9. Günü leke oldu onada yerleşme olabilir dediler kanama alanım yoktu gecende hafif oldu ondada muayene oldum kanama alanın yok demişti o yüzden bilmiyorum yani doktor ayın 30 unda kesebiliriz dedi

5 derken 0,5 değil dimi ? Yani erkek infertilitesi.. sperm donasyonu dese hadi anlıcağım da erkek sorununda yumurta donasyonu ne alaka 😒 sayı kaç dı ? Evet morfoloji 1 ileri hız düşük normal gebelik zor deniyor ama tüp bebek yapabilirsiniz
Spermde sayı 200 milyondu sanırım öyle demişti ,bende bildiğiniz 5 yani ,en son kontrolde baktığında 25 folikül saydı,14 tane yumurta nasıl toplandı onu da anlamıyorum,saçma sapan bi doktora denk geldik yani ,ben ne alaka yumurta donasyonu yapacakmışım o da saçma😅 amh 0,1 olsa tamam anlarım da ne alaka ???

Benim ilk transferin 8.9. Günü leke oldu onada yerleşme olabilir dediler kanama alanım yoktu gecende hafif oldu ondada muayene oldum kanama alanın yok demişti o yüzden bilmiyorum yani doktor ayın 30 unda kesebiliriz dedi
Transfer sonrası olan yerleşmedir diye düşündüm bende canım
Ama geçen hafta olanı bilemem, inşallah birdaha olmaz🙏🏼
Benim 1 hafta önce ilk oldu sonra ara ara oldu acilde kindr minik bi kanama alanın var demişti
Ama kendi gittiğim dr kanama alanın yok diyor her bakmasında
Bende bişey anlamadım göremiyor galiba diyorum

Spermde sayı 200 milyondu sanırım öyle demişti ,bende bildiğiniz 5 yani ,en son kontrolde baktığında 25 folikül saydı,14 tane yumurta nasıl toplandı onu da anlamıyorum,saçma sapan bi doktora denk geldik yani ,ben ne alaka yumurta donasyonu yapacakmışım o da saçma😅 amh 0,1 olsa tamam anlarım da ne alaka ???
Aynen bu yumurta sayısına ne alaka donasyon bende anlamadım :/ hangi dr gittiniz ki

Transfer sonrası olan yerleşmedir diye düşündüm bende canım
Ama geçen hafta olanı bilemem, inşallah birdaha olmaz🙏🏼
Benim 1 hafta önce ilk oldu sonra ara ara oldu acilde kindr minik bi kanama alanın var demişti
Ama kendi gittiğim dr kanama alanın yok diyor her bakmasında
Bende bişey anlamadım göremiyor galiba diyorum
Her doktor gerçekten ayrı bişey diyor sen kaç haftalık oldun

X