2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Gel sarılıp ağlayalım 😥 ilk tüp bebek denememdi 6 yıllık evlilik elde var 0 dün adet oldum tertemiz kan şeklinde devam ediyor öyle pıhtı pelte vs yok normal adet yani canim doktorum adet bitiminde ara konuşalım dedi bekliyorum..
Benimde ilk tüp bebek deneyimimdi bizimde olmadı 5 yıllık evliyiz e 1 tane embriyom kaldığı için tedaviye tekrardan başladım tekrar yumurta toplanacak inşallah bu defa güzel sonuçlar alırız🙏🙏

Eklentiler

• 204855A5-1939-4DB9-B6D6-CF4DF7DD6305.jpeg
    204855A5-1939-4DB9-B6D6-CF4DF7DD6305.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏🙏
Ağla ağla bir hal oldum doktorun yanında.
Yaaa gördünmü annesi minik savaşçı senden vazgeçmemişşş ♥️ cok sevindim iyi olucanı hissetmiştimm sağlıkla devam etsin 🌹

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Ben muayene oldum. Karından oldum 8 haftalık bebek. 1 hafta geriden geliyordu o fark kapanmış. Ayrıca kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏🙏
Ayyy nasil mutlu oldum senin adına.. agliyorumm şuanda..bana da umut oldun arkadasim inşallah benim bebegimde birakmamistir beni..doktorlar cok korkuttu beni..

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Tebrik ederim canım 💓🧿😍 Gözün aydın Sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin Allah 🤲🏻 içime doğmuştu, bırakmayacak diyordum annesini 🥰😇

Bende 15 ağustosta transfer oldum. Geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde 1 hafta geriden geliyor dedi dr. Pazartesi kalp atışı için gideceğim ama hiç umudum yok hiç belirtim yok.

Sizde belirti var mı ? Bir hafta daha bekletin inşallah duyulur kalp atışı.
Keseyi gormeye gittiginde muaneyi alttan mi yapmislardi? 7.haftada kalp atisi duymadin dimi sende benim gibi?

Canım ben 14 eylülde kese görmeye gitmiştim o zaman vajinal muayene etmişlerdi.
şimdi 8. haftadayım direkt karından muayene oldum.
7 haftada gitmedim ben.
Hikayelerimiz cok benzer ama benim tup bebek doktorum 14 eylulde direkt kalp atışı icin çağırmıştı. kese , bebek ,yolk sac hersey vardi ama kalp atışı yoktu. Sonraki hafta surekli kontrole gittim başka doktorlara ufak ufak buyuyordu bebegim ama kalp atisi yine duyulmadi.bana kurtaji dusunmemi söylediler enson ama bugun baska bir dr a daha gidicem. İnşallah bende bir mucize yasarim dua edin lutfen bana.

Kızlar günaydın 🧿🙏🌿😍🙈
Bİz biliyorduk canım 🧿 miniğimiz seninle şükür 🙏 çok güzel duygu Rabbim herkese nasip etsin 🥰🥰

Hikayelerimiz cok benzer ama benim tup bebek doktorum 14 eylulde direkt kalp atışı icin çağırmıştı. kese , bebek ,yolk sac hersey vardi ama kalp atışı yoktu. Sonraki hafta surekli kontrole gittim başka doktorlara ufak ufak buyuyordu bebegim ama kalp atisi yine duyulmadi.bana kurtaji dusunmemi söylediler enson ama bugun baska bir dr a daha gidicem. İnşallah bende bir mucize yasarim dua edin lutfen bana.
İnşallah duyarsın canım kalbi merak etme 😘 dua ediyoruz 🤲

X