- 14 Mart 2022
- 2.379
- 6.731
- 42
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.881
14 gün geçince test yapılmasını öneriyorlar.Çatlatöa iğnemi 13eylülde yapmıştım iğne etkiside olabılırmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 gün geçince test yapılmasını öneriyorlar.Çatlatöa iğnemi 13eylülde yapmıştım iğne etkiside olabılırmı
Adet mi oluyorum diye sanırım rahim kalınlığına mi bakti bilmiyorumTesti niye yaptı canım
Benimde böyleydiKızlar 6.günüm çift embrıyo 5.gün embriyosu sizce erken mi yaptım cok merak ediyorum içim içime sığmıyor normalde bir tık daha koyu resım cok odaklamamış
Haklısın ya bu adet değil ben başlamadım ilaca yarın söyleyecegimAynen bencede lekelenme adet değil ki niye hemen ilaca başlamanı istedi doktor anlamış değilim bendende hafif lekeler geliyo demek ki tedaviden sonra birden sökülemiyo rahim çünkü benim hic adet öncesi lekelenmelerim olmazdı genelde adet sonrası son günler oluyordu
Benim doktorum kontrol etti sökülmemişsin rahim hala kalın bir sıkıntı yok sökülünce haber ver dedi estrofeme başladım sonra da.seninde öyle olur canımHaklısın ya bu adet değil ben başlamadım ilaca yarın söyleyecegim
Ne karışık işlerrrrrBenim doktorum kontrol etti sökülmemişsin rahim hala kalın bir sıkıntı yok sökülünce haber ver dedi estrofeme başladım sonra da.seninde öyle olur canım
Canım seninle ben varız galiba transfer olcakBenim doktorum kontrol etti sökülmemişsin rahim hala kalın bir sıkıntı yok sökülünce haber ver dedi estrofeme başladım sonra da.seninde öyle olur canım
İlk adetim değil canım ikinci adetim olacak bu ilki evet baya sancılı idiadet olmayı bekleyen kızlar eğer tüp bebekten sonraki ilk adetinizse biraz zor geliyor benim de günlerce lekelenme sürmüştü çok sancılı geçmişti rabbim yardımcımız olsun
Anladım canım benimde bugün lekelenmem basladi bi kaç güne sökülürüm heraldeAdet mi oluyorum diye sanırım rahim kalınlığına mi bakti bilmiyorum
Aynen canim ama bazi kadinlarin rahatsizliklarindan dolayi adetleri hep lekeli oluyoda eger sen normal adet oluyorsan bence lekelenme adet degil yani rahim dökülmeye çalışıyo sanırsam benimde kasıklarım agriyo şimdiden anlaşılan buda ağrılı olacak benim rahmimi yormuslarHaklısın ya bu adet değil ben başlamadım ilaca yarın söyleyecegim
Aynen canım ne yapalım herşey düzgün gitmiyo zaten hamdolsun diyelimAynen canim ama bazi kadinlarin rahatsizliklarindan dolayi adetleri hep lekeli oluyoda eger sen normal adet oluyorsan bence lekelenme adet degil yani rahim dökülmeye çalışıyo sanırsam benimde kasıklarım agriyo şimdiden anlaşılan buda ağrılı olacak benim rahmimi yormuslar
Aynen canım şükür en azindan tup bebek yaptirabiliyoruz o kadar çok ki tup bebek bile yaptiramayanlar canım gerçekten şükretmek lazim her zaman beterin beteri var çünkü eninde sonunda bizimde yüzümüz gülecek inşallahAynen canım ne yapalım herşey düzgün gitmiyo zaten hamdolsun diyelim
Tebrik edicem ben valla:))çok silik ama bebegin sana göz kırpıyor sanki:)) inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurKızlar 6.günüm çift embrıyo 5.gün embriyosu sizce erken mi yaptım cok merak ediyorum içim içime sığmıyor normalde bir tık daha koyu resım cok odaklamamış
Ay canım benimde böyleydi tam. Minikler seninleKızlar 6.günüm çift embrıyo 5.gün embriyosu sizce erken mi yaptım cok merak ediyorum içim içime sığmıyor normalde bir tık daha koyu resım cok odaklamamış
Arkadaslara yetisecez inşallah arkalarından gidecez bizde onlar hamilelik haftalarini tecrübe etsinler bir sonraki ay bizide aydinlatirlar
Yaa çok aminArkadaslara yetisecez inşallah arkalarından gidecez bizde onlar hamilelik haftalarini tecrübe etsinler bir sonraki ay bizide aydinlatirlar
14 gün geçince test yapılmasını öneriyorla
Ayy inşallah canımmdua et yarın da yapıcamAy canım benimde böyleydi tam. Minikler seninle
Aaa masalh ne güzel kizz rabbim hepimizinde yüzünü güldürsün insalh