2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen bencede lekelenme adet değil ki niye hemen ilaca başlamanı istedi doktor anlamış değilim bendende hafif lekeler geliyo demek ki tedaviden sonra birden sökülemiyo rahim çünkü benim hic adet öncesi lekelenmelerim olmazdı genelde adet sonrası son günler oluyordu
Haklısın ya bu adet değil ben başlamadım ilaca yarın söyleyecegim

Haklısın ya bu adet değil ben başlamadım ilaca yarın söyleyecegim
Aynen canim ama bazi kadinlarin rahatsizliklarindan dolayi adetleri hep lekeli oluyoda eger sen normal adet oluyorsan bence lekelenme adet degil yani rahim dökülmeye çalışıyo sanırsam benimde kasıklarım agriyo şimdiden anlaşılan buda ağrılı olacak benim rahmimi yormuslar 😂😂

Aynen canim ama bazi kadinlarin rahatsizliklarindan dolayi adetleri hep lekeli oluyoda eger sen normal adet oluyorsan bence lekelenme adet degil yani rahim dökülmeye çalışıyo sanırsam benimde kasıklarım agriyo şimdiden anlaşılan buda ağrılı olacak benim rahmimi yormuslar 😂😂
Aynen canım ne yapalım herşey düzgün gitmiyo zaten hamdolsun diyelim

Aynen canım ne yapalım herşey düzgün gitmiyo zaten hamdolsun diyelim
Aynen canım şükür en azindan tup bebek yaptirabiliyoruz o kadar çok ki tup bebek bile yaptiramayanlar canım gerçekten şükretmek lazim her zaman beterin beteri var çünkü eninde sonunda bizimde yüzümüz gülecek inşallah 🥰😂

X