- 24 Eylül 2022
- 72
- 65
- 44
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.861
Canım ya 1 gun var aramizda..insallah ikimizinde kucagi evladimizla dolsun..belirti olup olmamasi her insana göre farklılık gosterir ama bende göğüs hassasiyeti oldu ve arada mide bulantısıni amdiran sıkıntılar hissettim ama kusma olmadi.birde istahim açıldı:) 14 eylulde kalp atışı icin cagirilmistim kalp atisi disinda hersey normaldi ama dr haftaya gel bakalim dedi ve umitli konusmadi bizimle. 10 gundur farkli drlara gittim ve bugun nihayet gelisim durmus gibi dendi ve kurtaj laflari ortaya atildi.ben dr konrtolu esliginde kalp atisini duyana kadar devam ediyorum. Doktorum gidisata kotu gorunuyor derse yapacak bisey yok. Hersey Allahtan.O na siginiyoruz hepimiz.Bende 15 ağustosta transfer oldum. Geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde 1 hafta geriden geliyor dedi dr. Pazartesi kalp atışı için gideceğim ama hiç umudum yok hiç belirtim yok.
Sizde belirti var mı ? Bir hafta daha bekletin inşallah duyulur kalp atışı.
Brüksel Tüp Bebek Merkezi. Şişli'de. Arkadaşımın bir oğluşu oldu bu merkezdeki tedavisi sonucu. Ben de 2 tüp bebek denedim burda ikisi de pozitif oldu ama iyi bitmedi. 3.yü denemeye hazır olduğumda yine orada devam edeceğim. Tüm işlemler bu merkezde oluyor başka bi hastaneye yönlendirme olmuyor. Hüsamettin doktor ve Yücel doktor var. Ben Hüsamettin hocayla devam ediyorum çok memnunum. Yücel hoca daha deneyimli ve oranın kurucusu. Böyle kısa bir bilgi vermiş olayım. Not alır, değerlendirirsiniz. Hayırlısı olsun. İnşallah bi mucize olur da yeniden denememize gerek olmadan kendiliğinden gelir bebişler...Merhaba herkese arkadaşlar başarısız tüpbebek deneyimleri sonucu doktor değiştirmeye karar verdik. İstanbul'da laboratuvarı, embriyologları ve en önemlisi başarılı doktoru olan olan tüpbebek merkezi tavsiyesi verebilen var mı aranızda .gelecek yaz belki bir daha deneriz (gerçi bir daha denemeyeceğim demiştim ama olmuyor bir türlü kafamdan atamıyorum )
Hiç canını sıkma adetimden 4 gün önce lekelenmem başladı doktora gittim olabilir sıkıntı yok bir kaç güne sökülürsün dedi ilaç kullanıyordum bitmedi bile.kist bile yaptıysa vücudun adetle atılır gönlünü ferah tut gelmese bu sefer neden olmuyorum gelse de başlasak deriz ben sevindim adet olmanaTesti negatif olup ikinci adetini olan arkadaslar bu sorum size benim daha adetime 5 gün var simdi kahverengi akintim gelmiş heralde adet olacam böyle erken adet olaniniz oldu mu uc dort gundurde hafiften kasık ağrım var acaba kistim mi vardida böyle oldu anlamadim yaa tum duzenim bozuldu yeminle
Yaa canim lekelenme değilde kasık agrisi sinir etti beni yaa ondan strese girdim yoksa adeti dort gozle bekliyorum zaten bide lekelenmeyide hic sevmiyorum cikacaksa adam gibi çıksınHiç canını sıkma adetimden 4 gün önce lekelenmem başladı doktora gittim olabilir sıkıntı yok bir kaç güne sökülürsün dedi ilaç kullanıyordum bitmedi bile.kist bile yaptıysa vücudun adetle atılır gönlünü ferah tut gelmese bu sefer neden olmuyorum gelse de başlasak deriz ben sevindim adet olmana
Bende öyle oldum duphaston bitti adete 8 gün var ama lekelenme gibi oldu doktorda ilaçlara baslatiyo trasfer için ama baslamicamYaa canim lekelenme değilde kasık agrisi sinir etti beni yaa ondan strese girdim yoksa adeti dort gozle bekliyorum zaten bide lekelenmeyide hic sevmiyorum cikacaksa adam gibi çıksıncabucak sokulurum inşallah
Ben ilac kullanmiyorum canım ilaç vermediler bana adet olunca gel tedaviye baslayalim dediler sen niye baslamiyosun ilaca tam sökülmedigin için miBende öyle oldum duphaston bitti adete 8 gün var ama lekelenme gibi oldu doktorda ilaçlara baslatiyo trasfer için ama baslamicam
Evet adetime bugün 7 gün var lekelenme oluyo ama bu adet degilki şimdi birden astrofem başlasam bende yanlış olurBen ilac kullanmiyorum canım ilaç vermediler bana adet olunca gel tedaviye baslayalim dediler sen niye baslamiyosun ilaca tam sökülmedigin için mi
Aynen bencede lekelenme adet değil ki niye hemen ilaca başlamanı istedi doktor anlamış değilim bendende hafif lekeler geliyo demek ki tedaviden sonra birden sökülemiyo rahim çünkü benim hic adet öncesi lekelenmelerim olmazdı genelde adet sonrası son günler oluyorduEvet adetime bugün 7 gün var lekelenme oluyo ama bu adet degilki şimdi birden astrofem başlasam bende yanlış olur
Benimde lekelenme oldu bir kere adet oldum sandım doktora gittim bana kanda test yaptı ona göre tedaviye başlamıştıAynen bencede lekelenme adet değil ki niye hemen ilaca başlamanı istedi doktor anlamış değilim bendende hafif lekeler geliyo demek ki tedaviden sonra birden sökülemiyo rahim çünkü benim hic adet öncesi lekelenmelerim olmazdı genelde adet sonrası son günler oluyordu
Testi niye yaptı canımBenimde lekelenme oldu bir kere adet oldum sandım doktora gittim bana kanda test yaptı ona göre tedaviye başlamıştı
Gittikçe koyulaşır , kanda da güzel sonuçlar görürsünüz inşallah gayet belli hayırlı olsunKızlar 6.günüm çift embrıyo 5.gün embriyosu sizce erken mi yaptımcok merak ediyorum içim içime sığmıyor normalde bir tık daha koyu resım cok odaklamamış
HahahYaa canim lekelenme değilde kasık agrisi sinir etti beni yaa ondan strese girdim yoksa adeti dort gozle bekliyorum zaten bide lekelenmeyide hic sevmiyorum cikacaksa adam gibi çıksıncabucak sokulurum inşallah
Ayy inşallah canımm inan yazdıgınu okurken bile kendi kendime gülüyorum şoklrdayum inşallah ilerler sağlıklı şekilde bide çift embriyoyduGittikçe koyulaşır , kanda da güzel sonuçlar görürsünüz inşallah gayet belli hayırlı olsun
Hadi bakalım gelsin minikler Allah’ın izniyleAyy inşallah canımm inan yazdıgınu okurken bile kendi kendime gülüyorum şoklrdayum inşallah ilerler sağlıklı şekilde bide çift embriyoydu
ben de gördüm şimdiden hayırlı olsunKızlar 6.günüm çift embrıyo 5.gün embriyosu sizce erken mi yaptımcok merak ediyorum içim içime sığmıyor normalde bir tık daha koyu resım cok odaklamamış
Çatlatöa iğnemi 13eylülde yapmıştım iğne etkiside olabılırmıben de gördüm şimdiden hayırlı olsun
hiç sanmıyorum o kadar uzun süreceğiniÇatlatöa iğnemi 13eylülde yapmıştım iğne etkiside olabılırmı