- 14 Mart 2022
- 2.379
- 6.731
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #11.681
İnşallah sonradan yüzüm gülerSende üzülme herkesin gebeliği farklı annem son gebeliğinde 3 aya kadar hiç anlamamış bile menepoxa giriyorim herhalde demiş
Kalp atışı için ne zaman gidiyorsunİnşallah sonradan yüzüm gülerne diyeyim valla böyle arada derede kalmak daha zor.
Kız bu nasıl iş trasfer için kalınlık istenmiyomuEvet canım sabah erkenden gidicem inşallah başlatır estrofeme çok gerginim rahim yine 9mm vs çıkacak diye stresten dudağım uçukladine yapayım hayırlısı neyse olsun
6 haftalık oldum inşallah sağlıkla devam ederSen kaç haftalık oldun.
İnşallah kesilir lekelenmen.
Çoğu hamileliklerde oluyor biliyorsun.
Estrofeme başlamak için rahim kalınlığının Max 5 mm civarında istiyor dr transfer için 8-9-15 allah ne verdiyse artıkKız bu nasıl iş trasfer için kalınlık istenmiyomu
Benim 4. Denemem canım. 2 defa tüp bebek yaptırdım. İlkinde ngs testi yaptırdım 2 embriyo kaldı. 1 Negatif ve 1 kimyasal oldu 5. Gün embriyosuydu. Teste göndermeme rağmen sağlıksız embriyo gelmiş. Şimdi klinik değiştirdim tekrar yaptırdım bu sefer göndermedim ama teste. İlki gene kimyasal oldu şimdi şükür pozitif ilerliyoruzCanim teşekkürler sende hayırlısı ile kucağına al bebeğini insAllah .. 3.denemede mi tuttu kimyasal olmasının sebebi için bişey dedi mi doktorun benimki adetin bitince ara dediği için bişey soramadım 5.gun embriyosuydu kimyasal olan
Amin canım benim sağlıkla kucakla insAllah çok sevindim senin adınaBenim 4. Denemem canım. 2 defa tüp bebek yaptırdım. İlkinde ngs testi yaptırdım 2 embriyo kaldı. 1 Negatif ve 1 kimyasal oldu 5. Gün embriyosuydu. Teste göndermeme rağmen sağlıksız embriyo gelmiş. Şimdi klinik değiştirdim tekrar yaptırdım bu sefer göndermedim ama teste. İlki gene kimyasal oldu şimdi şükür pozitif ilerliyoruzhepsinde 1 ay bekledim ben ara verdi doktor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok teşekkür ederim canımAmin canım benim sağlıkla kucakla insAllah çok sevindim senin adına
Pazartesi günü canım.Kalp atışı için ne zaman gidiyorsun
İnşallah canım6 haftalık oldum inşallah sağlıkla devam eder
Aynen benimde 13,5- 14 civarıydı transfer olurken.Estrofeme başlamak için rahim kalınlığının Max 5 mm civarında istiyor dr transfer için 8-9-15 allah ne verdiyse artıkben adet olduğumda ilk defa geçen ay 9 mm de kaldı rahim incelmedi ondan şimdi ince olsun diye bekliyorum sonra da kalınlaşsin diye dua edeceğim
O benimBen sana bişey diyeyim mi hiç belli olmuyor o işler. Ben kalitesiyle de ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık. Bak bizim bu forumda biri yazmıştı dr açık açık demiş pek ümitlenmesen iyi olur demiş. Yani olacağı var gibi durmuyor demiş. Arkadaş hamile orta kalite ve umut vaadetmeyen embriyo ile. O yüzden hiç belli olmaz inanarak gir transfere. Bir de doktoruna prograf ı söyle sana yazsın.
Hadi hayırlı olsun inşallah. Ben halen kullanıyorum prografı. O zaman ekim 7-8 gibi en geç transfer olursunmelekomelek ayliss Ben çıktım kızlar Dr dan rahim 5.2 mm estrofeme başladım 5 ekimde son kontrol bu arada transferden sonra prograf verecekmiş başladık bakalım
Evet canım senden bahsettimO benimkaliteye inanmiyorum ben doktorum direk bana kaliteleri iyi degil umutsuzum dedi ama Rabbim ol dedi oldu suan cok şükür 8 haftalık hamileyim ve cok güzel gidiyor masallah kanama alani bile oluşmadı ben inanarak yattım o masaya bide bilmiyorum etkisi var mı ama transfer olduktan sonra o embriyonun ultrason görüntüsünü istedim ilk fotoğraf yani gidip gelip onu sevdim bebeğim de birakmadı beni insallah sagli kucagima almayi da nasip eder Rabbim
Çok şükürmelekomelek ayliss Ben çıktım kızlar Dr dan rahim 5.2 mm estrofeme başladım 5 ekimde son kontrol bu arada transferden sonra prograf verecekmiş başladık bakalım
Hadi hayırlı olsun inşallah. Ben halen kullanıyorum prografı. O zaman ekim 7-8 gibi en geç transfer olursun
Sağolun canlarım benimÇok şükürçok sevindim canım haydi bismillah
Yat dinlen canım. Valla ikiniz içinde heyecanlanıyorumSağolun canlarım beniminşallah yolunda gider her şey aylissim senden de güzel haberler gelecek inşallah meleğimden de kalp atışı göreceğiz öpüyorum sizleri hiç uyumadan gittim geldim bayılazaaamm
Psikolojim yorulduİnşallah canım
Yorma kendini.
O zaman sadece 2 kezmi Görcek senimelekomelek ayliss Ben çıktım kızlar Dr dan rahim 5.2 mm estrofeme başladım 5 ekimde son kontrol bu arada transferden sonra prograf verecekmiş başladık bakalım