2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Valla düşün düşün en sonunda kafayı yicez zaten 1 ağustos 17.günün oluyorsa kontrolden 5-6 gün sonra dediyse baya vakit geçmiş oluyor bence o kadar kalmaz bile
Ayy evett kuzum ya inşallah daha erken olur çok sabırsızlanıyorum artık çünkü normalde âdet dongum 26 gün felan yani

Adetin 2. Veya 3. Günü kan değerlerine bakıp alttan muayene edip uygun görürse o gün başlar ortalama 10 gün iğne tedavisi görülür ve yumurta toplama olur sonrada

Kızlar bugün yumurta topladılar yarın haber verecekler bu ay transfer yapacaklarmış çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Geçmiş olsun En strese girdiğim dönem hergün arayıp bilgi veriyorlardı telefon çalarken kalbim ağzımda atıyordu çok korkuyordum ama bu sefer o kadar rahattım ki çünkü sonuç değişmeyecek o kadar stres yapıp kendimi boşuna korkutmuşum

Tesekkur ederm Yaaa niye sonuç değişmesin belki daha güzel olur bende korkyrm tedavisini geç transferden sonra bekleme süresi çok zor ömründen ömür gidyr resmen ilk olumsuzdu yine korkyrm olumsuz olurmu diye bu da son şansım bu sene erteleyecez gibi baya çünkü beş yıldır o kadar hastahane o kadar masraf ne para nede psikoloji kalıyor..birde hele bu zmanda gergin zman geliyor

Sonuç değişmiyordan kastım elimizde olan bir şey değil kuzum stres yapıp kendime zarar vereceğime akışına bırakırım o dönemden bahsediyorum.Transferden sonrası içinde hepimiz öyleyiz benimde tekrar sıfırdan başlamaya gücüm yok ama tevekkül edip bekleyeceğizOlumlu düşünmek zorundayız çünkü sınavımız bu kadar mı yolumuz daha var mı bilmiyoruz.Bu kadar kendinize yüklenmeyin ol derse olacak

Adetin 2. Veya 3. Günü kan değerlerine bakıp alttan muayene edip uygun görürse o gün başlar ortalama 10 gün iğne tedavisi görülür ve yumurta toplama olur sonrada
Anladım inşallah başlar hemenyumurta toplamadan sonra transfer süreci dondurulmuş embriyo olursa yumurta işlemiyle arasında ne kadar süre geçiyor aşağı yukarı?

Anladım inşallah başlar hemenyumurta toplamadan sonra transfer süreci dondurulmuş embriyo olursa yumurta işlemiyle arasında ne kadar süre geçiyor aşağı yukarı?
Yumurta toplanıyor sonra adet oluyorsun bir ay rahim dinlendirme o sırada doktorun ilaç verirse onu kullanıyorsun sonra ikinci adetle birlikte sıkıntı yoksa rahim kalınlaştırma işlemi başlıyor ortalama 15-20 gün sonra transfer

Hmm çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inanın birşey bilmiyorum içimde hem biraz umut hem biraz korku var inşallah hepimizin sonuçları pozitif olur

Hmm çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inanın birşey bilmiyorum içimde hem biraz umut hem biraz korku var inşallah hepimizin sonuçları pozitif olur
Yaa Estağfirullah ne demek aklınıza bir şey takılırsa yazın hep beraber öğrenip , paylaşıcaz Amiiin
Allah umutsuz bırakmasın en güçlü tutan o

Kızlar ya şimdi transfer tarihine karar verirken hormon değerleri kaç olmalı rahim kalinligi kaç mm olmali bilen var mı

Kızlar ya şimdi transfer tarihine karar verirken hormon değerleri kaç olmalı rahim kalinligi kaç mm olmali bilen var mı
Taze transfer de önemli sanırım ya dondurulmuş ta hormonda sıkıntı çıkan hiç denk gelmedi
Rahim kalınlığı en az 7 mm olması gerekiyormuş bide üç çizgi miydi neydi o görüntü olması gerekiyormuş doktor daha doğru bilgi verir zaten kontrolde

Teşekkür ederim kuzum

Merhaba kızlar yaş 40 ilk denemem Haziran ayında transfere 5 gün kala estrofem kullanırken lekelenme olduğu için dr riske atmak istemedi ve transferim iptal olmuştu şimdi 15 ağustosta lucrin iğne ile tekrar başlıyorum Eylülde de transfer olurum sanırım hepinize sağlıklı analı babalı evlatlar diliyorum

Kızlar merhaba yumurta geliştirici ilaç olan menogon ilacını aldığınızda iğneler içinde mi oluyor yoksa ekstradan mı almak gerekiyor bir fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…