- 5 Nisan 2021
- 97
- 100
- 43
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
Evet canım donmuş yumurtam varAh canım benden bir gün sonra transferin benimde cuma günü bugün covid testi verdim negatif çıktı inşallah seninde negatif çıkar sıkıntısız ilerler süreçlerimiz hepimizin
Aret bey iyi bir doktor yaklaşımı doktorluğu uslübu bende seviyorum.dilerim bu tedavinde sıkıntısız ilerler sürecin dondurulmuş embriyo transferimi yapılıcaktı canım sana? Benim cuma günü transfer çok heyecanlıyım
Evet canım aret beye gidiyorum ilk tedavimden 7 yaşında bir kızım dondurulmuş embriyolarımız vardı bakalım girdik tekrar bu yola rabbim hayırlısını versinEvet canım donmuş yumurtam varSen aret beyde misin
Olmaz zannetmiyorumTransfer öncesi süreçte saç boyatmanin bi sakıncası olmaz dimi kızlar
Bende transfere bir hafta kala boyatıcam sanmıyorum zararı olacağınıTransfer öncesi süreçte saç boyatmanin bi sakıncası olmaz dimi kızlar
Benimde çok beyazım var aileden genetik kahretsinBende transfere bir hafta kala boyatıcam sanmıyorum zararı olacağını
Hepimiz boyatacağız hiç merak etmeTransfer öncesi süreçte saç boyatmanin bi sakıncası olmaz dimi kızlar
İnşallah bizimde negatif çıkar covid testi yaAh canım benden bir gün sonra transferin benimde cuma günü bugün covid testi verdim negatif çıktı inşallah seninde negatif çıkar sıkıntısız ilerler süreçlerimiz hepimizin
Aret bey iyi bir doktor yaklaşımı doktorluğu uslübu bende seviyorum.dilerim bu tedavinde sıkıntısız ilerler sürecin dondurulmuş embriyo transferimi yapılıcaktı canım sana? Benim cuma günü transfer çok heyecanlıyım
Çıkar canım inşallah da bu prograf beni kötü etkiledi ya dün sıcak basıyordu bugün boğazlarım yanıyor zaten ne canım var bi de bağışıklık baskılıyorlarİnşallah bizimde negatif çıkar covid testi ya
Hahaha siyahta çok belli oluyor benim kızıl o da boyamayınca şekilde girmiyor bakımsız duruyor çok ama kına da yakarım ben sende öyle yap zararı olmaz herhaldeBenimde çok beyazım var aileden genetik kahretsintransferden önce boyuycam siyah uzun saçlarım. İşte siyah olunca saç rengi beyazlar çok belli oluyor. 1 ayda da beyazlar biraz belli oluyor. Hamile olursam napıcam diyorum kendi kendime sonra bebeğim olsun platin gri gibi gezerim ne olacak diyorum
Hosgeldin canım.merhaba kızlar, adet bekliyorum 2. deneme başlayacak yaş 43, 10 mayısda negatifi aldım malesef, temmuz sonu ağustos başı muayene başlar, geliyo gelmekte olan :)
Hormon düzeyin ve endometrium kalınlığı önemli ben şimdi baktım 13. Gün transfer olucak bana ama bence benimkide çok erken oldu normalde doktor adetin 5.günü muayeneye gittiğimde 15 gün sonra transfer yaparız demişti ama hormon ve rahim duvarı kalınlığı istediği düzeye gelince erken oldu vücut kendi karar veriyor aslındaKızlar adetin 20. Günü transfer için çok mu geç oluyor acaba
Kızlar adetin 20. Günü transfer için çok mu geç oluyor acaba
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza inşallah beklediğinize kavuşursun sağlıkla sıhhatlemerhaba kızlar, adet bekliyorum 2. deneme başlayacak yaş 43, 10 mayısda negatifi aldım malesef, temmuz sonu ağustos başı muayene başlar, geliyo gelmekte olan :)
Bende bunu düşünüyordum kuzum benimde 1 Ağustos kontrolüm var doktorum kontrol den beş altı gün sonra transfer olacak dedi ama bence daha erken olur gibime geliyor nerdeyse iki hafta ilaç kullanıp gitmiş olucam faydası olmuştur heralde ilaçların çünkü ben âdet te olmadım zoladex ten dolayı kan tahlili yaptırdığım günü âdetin ikinci günü sayarsak 1 Ağustos ta ki kontrol döngünün 17.gunu oluyor ve beşinci gün embriyosu konulacak bana kafamda deli sorularHormon düzeyin ve endometrium kalınlığı önemli ben şimdi baktım 13. Gün transfer olucak bana ama bence benimkide çok erken oldu normalde doktor adetin 5.günü muayeneye gittiğimde 15 gün sonra transfer yaparız demişti ama hormon ve rahim duvarı kalınlığı istediği düzeye gelince erken oldu vücut kendi karar veriyor aslında
Valla düşün düşün en sonunda kafayı yicez zatenBende bunu düşünüyordum kuzum benimde 1 Ağustos kontrolüm var doktorum kontrol den beş altı gün sonra transfer olacak dedi ama bence daha erken olur gibime geliyor nerdeyse iki hafta ilaç kullanıp gitmiş olucam faydası olmuştur heralde ilaçların çünkü ben âdet te olmadım zoladex ten dolayı kan tahlili yaptırdığım günü âdetin ikinci günü sayarsak 1 Ağustos ta ki kontrol döngünün 17.gunu oluyor ve beşinci gün embriyosu konulacak bana kafamda deli sorular
Hoşgeldin canımBende yeni tüp bebek başlayacağım birşey soracağım ben adetim in 3 günü doktora gitmeyi planlıyorum o gün hormon tahlilleri vermeyi planlıyorum iğnelere hemen başlamaz değil mi doktor? Birde kaç gün iğne kullandınız adetliyken mi başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?