2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet canım donmuş yumurtam var Sen aret beyde misin

Bende transfere bir hafta kala boyatıcam sanmıyorum zararı olacağını
Benimde çok beyazım var aileden genetik kahretsin transferden önce boyuycam siyah uzun saçlarım. İşte siyah olunca saç rengi beyazlar çok belli oluyor. 1 ayda da beyazlar biraz belli oluyor. Hamile olursam napıcam diyorum kendi kendime sonra bebeğim olsun platin gri gibi gezerim ne olacak diyorum

İnşallah bizimde negatif çıkar covid testi ya

Hahaha siyahta çok belli oluyor benim kızıl o da boyamayınca şekilde girmiyor bakımsız duruyor çok ama kına da yakarım ben sende öyle yap zararı olmaz herhalde Allah’ın izniyle olsun da bi çaresini buluruz

Kızlar adetin 20. Günü transfer için çok mu geç oluyor acaba
Hormon düzeyin ve endometrium kalınlığı önemli ben şimdi baktım 13. Gün transfer olucak bana ama bence benimkide çok erken oldu normalde doktor adetin 5.günü muayeneye gittiğimde 15 gün sonra transfer yaparız demişti ama hormon ve rahim duvarı kalınlığı istediği düzeye gelince erken oldu vücut kendi karar veriyor aslında

Bende bunu düşünüyordum kuzum benimde 1 Ağustos kontrolüm var doktorum kontrol den beş altı gün sonra transfer olacak dedi ama bence daha erken olur gibime geliyor nerdeyse iki hafta ilaç kullanıp gitmiş olucam faydası olmuştur heralde ilaçların çünkü ben âdet te olmadım zoladex ten dolayı kan tahlili yaptırdığım günü âdetin ikinci günü sayarsak 1 Ağustos ta ki kontrol döngünün 17.gunu oluyor ve beşinci gün embriyosu konulacak bana kafamda deli sorular

Bende yeni tüp bebek başlayacağım birşey soracağım ben adetim in 3 günü doktora gitmeyi planlıyorum o gün hormon tahlilleri vermeyi planlıyorum iğnelere hemen başlamaz değil mi doktor? Birde kaç gün iğne kullandınız adetliyken mi başladınız

Valla düşün düşün en sonunda kafayı yicez zaten 1 ağustos 17.günün oluyorsa kontrolden 5-6 gün sonra dediyse baya vakit geçmiş oluyor bence o kadar kalmaz bile

Hoşgeldin canım sıfırdan mı başlıyorsun tüp bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…