- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
Talep edin belirtin durumunuzu bence belki size istisna kullandırmaz doktorunuzla konustunuzmuBende ilk tedavimde kullandığımı hatırlamıyorum prospektüsü okuyunca yan etkileri çok fazla zaten hem midemde helikobakteri var hemde uçuk virüsü var bende bağışıklık düşünce bunlar tekrarlarmı ondan korkuyorum hiç kullanmak istemiyorum
Var tabiKan pıhtılaşmasiyla ilgili yapilan bir test var mi arkadaşlar?? Normalde olmayip gebelikte ortaya çıkabilir diye duymustum bilgisi olan var mi?
Trombofili paneli testi var kadınlar için tıbbi genetik ve hematoloji bakıyor düşük vs yaptınızmi hiç eğer öyle olmadıysa ücretli laboratuvarda baktirabilirsinizKan pıhtılaşmasiyla ilgili yapilan bir test var mi arkadaşlar?? Normalde olmayip gebelikte ortaya çıkabilir diye duymustum bilgisi olan var mi?
Benimde farklı ildeydi ama çok sık çağırdı doktordan doktora değişiyor sanırımPeki kızlar transferde doktor kaç kez görüyo sizi benim doktorum farklı binilde opuda 3 kez görüyordu yumurtalar bakıp opu yapiyordu
Eskişehir Acıbadem nicel TaşdemirKimler nerede tedavi görüyor
Kliniği aradım hemşire geri dönüş yaptı anlattım aynı şekilde ama yan etkiyle alakalı bir geri dönüş almadık dedi ama ben korktum açıkcasıTalep edin belirtin durumunuzu bence belki size istisna kullandırmaz doktorunuzla konustunuzmu
Korkma ya genelde yan etki yasayani fazla görmedim ben. Doktorlar ikiye ayrılıyor bicok seyde işte.Kliniği aradım hemşire geri dönüş yaptı anlattım aynı şekilde ama yan etkiyle alakalı bir geri dönüş almadık dedi ama ben korktum açıkcası
Bu kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba hamilelikte de kullanıma devam ediliyor muKorkma ya genelde yan etki yasayani fazla görmedim ben. Doktorlar ikiye ayrılıyor bicok seyde işte.
Çok duydum adınıEskişehir Acıbadem nicel Taşdemir
Aaa kız sen aret kamar’a mı gidiyorsun bende ona gidiyorum bugün ordaydımBenimde İstanbul tüp bebek merkezi
Aret Kamar
Bilmediğimiz ne varsa sorucazBen çok soru soruyorum fakat bu hitereskopi adetliyken mi cekiliyor
Daha bir kaç gün önce izledim videolarını iyi birine benziyor canımBenimde İstanbul tüp bebek merkezi
Aret Kamar
Adet bitiminde haber veriyorsun bir kaç gün içinde rahim kalınlaşmadan işlemin oluyorBen çok soru soruyorum fakat bu hitereskopi adetliyken mi cekiliyor
Aynen bende oraya gidiyorum.Aaa kız sen aret kamar’a mı gidiyorsun bende ona gidiyorum bugün ordaydım
Evet gerçekten seviyorum bendeÇok duydum adını
Hastaları Çok memnun
Babacan bir adam Allah içinDaha bir kaç gün önce izledim videolarını iyi birine benziyor canım
Genelde öyle oluyor zaten o da olacakBabacan bir adam Allah için
Sadece çok yoğun fazla görüşemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?