- 15 Kasım 2021
- 35
- 26
- 18
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.541
Transfer oldum bugün 5.günValla bende şu anda ölüyorum meraktan ne oldu ne bitti diyeen erken yarin haber alabilecegim zaten hayırlısı bakalım. Sen ne asamadasin su anda transfer oldun mu?
Ayy ablacım sende transfer olmuşsun inşallah hayirki haberler alırsın bizlere verirsinBu ilaçlar beni mahvetti kızlar.
O kadar halsizim ki anlatamam.
Hiç bir yerim tutmuyor.
Allah yardımcımız olsun
Üç tanesinden hiç olumlu sonuç aldinizmi yoksa olumlu sonuç varmiydi k.bakmayin yanlış anlaşılmasın bende iki tane denedim üçüncüye artık cesaretim yok böyle.olanlari görünce hayli sormak istyrm bende buna göre daha Cesaret alyrmSlm arkadaşlar bende dün transfer oldum bu dördüncü denemem olacak birşey soracaktım haşlanmış mısır zararlı mı
Hayırlısıyla güzel haberler veririsnz beşinci gün embriyosu muTransfer oldum bugün 5.gün
Pazartesi test yapacağım inşallah
Evet 5.gün embriyosu. 3.güne 6 tane gelmişti ama malesef 5.güne tek kalmış onu transfer ettiler ama iyi görünen bir embriyo dediler. İnşallah hep birlikte iyi haberler alırızHayırlısıyla güzel haberler veririsnz beşinci gün embriyosu mu
Bir sürü ilaç kullanıyorumÇok mu stres yaptın ki ya da hangi ilaç öyle yaptı ki
Hosgeldin canımSlm arkadaşlar bende dün transfer oldum bu dördüncü denemem olacak birşey soracaktım haşlanmış mısır zararlı mı
Valla progestan iğne kesinHayırdır canım hangi ilaç perişan etti
Teşekkür ederim canım gun gun ararlar yani inşallah kaliteli olurlar canım guzel haberler alalim hepimiz hayırlısıylaGeçmiş olsun canım.
İnşallah hepsi güzelce döllenir.
Yarın kaç tanesi döllenmiş onu söylerler.
Sonra 3. Gün ararlar.
Duruma göre bilgi verirler.
5 e gidecekse veya 3. Günde dondurulacaksa.tesekkir
Aynen yaa bu progestan iğneye transfer öncesi başladım ona başladığımdan beri mahvoldum zaten. Üstüne ilaçlar derken hiç kolumu kaldırmaya halim yok.Perisan ediyorlar nedendir bilmiyorum benim bacak ve ayak tabanlarima vuruyor o halsizlik ayaklarim zonkluyor hala sanki saatlerce yurumusum gibi yorulmusum gibi yapiyorlar beni de
Canım sendin dimi ilaç bilgisi gelirse söyle diyen. Mide koruyucu Lansor tamam demiş. Sabahtan 1 kere kahvaltıdan yarım saat önce. Bilgin olsun. Eşime gelirken al dedim basit bir ilaç gibi gelmişti herkesten duyarız. Gitmiş 61₺ vermişBendede halsizlik var 1 kiloda verdim ağzım Ekşi ilaçlardandir kesin hangi ilaçları kullaniyorsun
Vajinal fitil var x2Bendede halsizlik var 1 kiloda verdim ağzım Ekşi ilaçlardandir kesin hangi ilaçları kullaniyorsun
Amin canım benim.Ayy ablacım sende transfer olmuşsun inşallah hayirki haberler alırsın bizlere verirsin
Hayir canim bence problem yok. Ben transfer olurken de 3 kizda oyle oldu. Yarim kaldi kendilerini çok kasmişlardi. Temmuzda ama başarili oldu. O kizlardan birini taniyordum diye digerlerinden haberim olmadi. Kendimi tamamen rahat biraktim dedi ve rahatlikla oldu.Kateter ilerlemedi bi turlu zorlayincada kanama oldu. Kanama olunca embriyo tutunmazmis herşey yarim kaldı. Ya kendimi cok kastim yada bir problem var adet olup bittikten sonra histereskopi olacak büyük ihtimalle
Hadi hayırlısı canım güzel haberler alırsın inşallahTransfer oldum bugün 5.gün
Pazartesi test yapacağım inşallah
Hosgeldin canım
Hayırlı olsun sende dün transfer olmuşsun.
Haşlanmış mısırın fazlası gaz olur.
Kararında yersen sıkıntı
Teşekkür ederim canımGözün aydın cnm
Biri tuttu ama kese boş çıktı 9.haftada düştü bi kerede kendiliğinden hamile kaldım oda boş kese oda 9.haftada düştü geri kalanin hiç biri tutmadıÜç tanesinden hiç olumlu sonuç aldinizmi yoksa olumlu sonuç varmiydi k.bakmayin yanlış anlaşılmasın bende iki tane denedim üçüncüye artık cesaretim yok böyle.olanlari görünce hayli sormak istyrm bende buna göre daha Cesaret alyrm
Benim toplamda 5.denemem Aret hocada 2.denemem oldu.3.kez de transfer oluyorum biraz karışık oldu galibaMerhaba canım hoşgeldin
Bende dün transfer oldum aret hocada.
İnşallah her şey güzel olur hepimiz için.
Kaçıncı denemen seni de ekleyelim listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?