- Konu Sahibi melekomelek
- #3.501
Amin kuzum bende kayseride gördüm tedavi hatta orda okudum insallahta tayin almayi düşünüyorum oraya nasip bellimi olur beraber buyuturuz insallah yarin igne olucam vereyim artik kani diyorum acilde korkup kacmazsam ben aynen rabbim boynumuzu bukturmesin burdaki herkesin insan okudugum herkese kendimle dua eder sevinir uzulur oldum birde o cif cizgiyi okadsr test yaptim bir kez bile görmedim ya o korkuyu nasıl aticam bilmiyorumAminnn inşallah ben mustafa tas a gidiyorum muhtelemen kese icin falan gebelik takibi yapmadiklarindan direj erciyes kartaldaki zerrin avul hanima baslarim diye düşünüyorum kasıklarımda belirginlesen bir yumru hissediyorum hergecen gün yarin bir daha kan vercem muhtemelen belli olur ikizlerimin varligi az cok cok garip bir duygu hayal gibi ama pozitif i gordukten sonra 5 senede yasadigim o seyler bitti tukendi bir anda o goz yaşları o aacilar sanki bir kabustu ve uyandim gibi ustumden yuk kalkti inşallahhhhhh Rabbim kucagimiza almayi nasip eder bekleyenlerden oldugum icin uzun zamandir halden anliyorum kimseyi aratmasin Rabbim yaaa boynumuzu bukturmesin