• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Amin kuzum bende kayseride gördüm tedavi hatta orda okudum insallahta tayin almayi düşünüyorum oraya nasip bellimi olur beraber buyuturuz insallah 🥰 yarin igne olucam vereyim artik kani diyorum acilde korkup kacmazsam ben 🙈 aynen rabbim boynumuzu bukturmesin burdaki herkesin insan okudugum herkese kendimle dua eder sevinir uzulur oldum birde o cif cizgiyi okadsr test yaptim bir kez bile görmedim ya o korkuyu nasıl aticam bilmiyorum
İnşallah güzel haberler alacaksnz korkma sakının❤️❤️

Allahım, biri bana böyle konuşacak neler neler söylerim. Yazık gerçekten bu kafayla hayat sürenlere.

Amin, hepimiz inşallah 🙏🏻
Aynn öyle beyinsizlik zor birşey yapacak birşey yok😁ben bir tek bizim. Bu taraflarda böyle içi pis fesat insanlar var sanırdm meğer herkesin hayatında hemen hemen böyle insanlar varmış

Amin kuzum bende kayseride gördüm tedavi hatta orda okudum insallahta tayin almayi düşünüyorum oraya nasip bellimi olur beraber buyuturuz insallah 🥰 yarin igne olucam vereyim artik kani diyorum acilde korkup kacmazsam ben 🙈 aynen rabbim boynumuzu bukturmesin burdaki herkesin insan okudugum herkese kendimle dua eder sevinir uzulur oldum birde o cif cizgiyi okadsr test yaptim bir kez bile görmedim ya o korkuyu nasıl aticam bilmiyorum
Ahh iki gözüm canim inşallah hayırlı sekilde her zaman soyluyorum ceken bilir buraya geldiginde de bir kapin var ❤️ ayni seyleri yasiyordum inanilmaz geliyor hala tuvalete girdikçe testi elime alip bakiyorum cift cizgiye her bakista ayni mutlulugu yasiyorum birgun oncesi yada sonrasi artik bisey degismez varsa belli olur 😍

Biri bana ne desin baskasinn spermi yada yumurttasi deilmi siz nasil insanlarsinz dedi..ben şok oldum 😂cahil insan cokkk kendi kusurlarına bakmadan milleti cekistryrlsr bizim de kusur olsa içim yanacak Allah'tan gelen birşey ne zman olursa o zman olacak vakti var..onların Allah'tan gelen deil kendi beyinleri yüzünden olan kusurları onlara bakamadan konuşurlar
Terbiyesiz insanlar donasyon ile yaptıran da var benim etik değerlerime uymaz o ayrı konu tasasi onlara mı düşmüş ben basardim küfürü evimde olsa evden kovardım bayılıyorlar insanların özel hayatına burunlarını sokmaya

Korkuyla girdiğin kapıdan büyük mutlulukla çıkmak nasip olsun 👼 dualarım seninle 💜

ve sana daha once bu konuyu cevaplamıstım benımde amh dusuktu dıye anlatmıstım.
o an muayene esnasında folikül olarak nitelendırılen yumurta hucrelı kac ıse ondan fazlasıı ıgneyı ne kadar zorlasa zorlasınlar olusmuyor..
yanı benım mesela 3 adet gorundu bunu sayardı 3 adet net gorunuyor ama arkadada gorunenler var ama kucuk derdı.
o küçükler hepp 10 mm de kaldı yada hıc buyemedı.
3 gordu 3 oldu
4 gordu 4 oldu
2 gördü 2 oldu.
Geçen ay 5 gördü bu ay kaç gördü söylemedi 😐😐

Bu ilaçlar beni mahvetti kızlar.
O kadar halsizim ki anlatamam.
Hiç bir yerim tutmuyor.
Allah yardımcımız olsun 🙏🙏
Perisan ediyorlar nedendir bilmiyorum benim bacak ve ayak tabanlarima vuruyor o halsizlik ayaklarim zonkluyor hala sanki saatlerce yurumusum gibi yorulmusum gibi yapiyorlar beni de 🙈

Kizlar onemli bir sorum olacak vesveseye kapildim suan benim kasiktaki agrilarim kendini daha cok belli eder oldu yumruk gibi orda bisey var hareket edemeyip kitleniyorum sancilaniyorum ya korkmali miyim yani kullanilabilecek her ilacida kullaniyoz suanda zaten normal mi sizde de var mi adet agrisi gibi
Aslında yerlesme agrisini tarif ediyor gibidin kuzum vesveseye kapilma doktorunu ara danis kuzum
Ah canim iste bu yuzden Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi 😍 bu cok onemli gerçekten
Aynen kuzum
Korkuyla girdiğin kapıdan büyük mutlulukla çıkmak nasip olsun 👼 dualarım seninle 💜
Alrah razi olsun cnm insallah hepimizin kuzum ❤️

Terbiyesiz insanlar donasyon ile yaptıran da var benim etik değerlerime uymaz o ayrı konu tasasi onlara mı düşmüş ben basardim küfürü evimde olsa evden kovardım bayılıyorlar insanların özel hayatına burunlarını sokmaya
Aynn benim de etik değerlerime uymuyor dini gorusumede uymuyor yapanlar var ben karisamam herkesin bileceği iş tüp bebek diyince akıllarına ilk öyle olduğu geliyor..çok var bıktım artık valla böyle gereksiz insanlardan kendilerini üstün görme çabaları var bizide aşağıda görüyorlar

Back