- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.521
Yaparsanız atınBu ikincide bayağı serdim her şeyi de camları silecek kadar değil henüz. Görmemeye çalışıyorum
Eşimi yolladım şimdi test almaya, bakalım. Yarın ya da öbür gün yapabilirim
İnşallah güzel haberler alacaksnz korkma sakınınAmin kuzum bende kayseride gördüm tedavi hatta orda okudum insallahta tayin almayi düşünüyorum oraya nasip bellimi olur beraber buyuturuz insallahyarin igne olucam vereyim artik kani diyorum acilde korkup kacmazsam ben aynen rabbim boynumuzu bukturmesin burdaki herkesin insan okudugum herkese kendimle dua eder sevinir uzulur oldum birde o cif cizgiyi okadsr test yaptim bir kez bile görmedim ya o korkuyu nasıl aticam bilmiyorum
Aynn öyle beyinsizlik zor birşey yapacak birşey yokAllahım, biri bana böyle konuşacak neler neler söylerim. Yazık gerçekten bu kafayla hayat sürenlere.
Amin, hepimiz inşallah
Haber ederim mutlaka. İçim çok rahat, olumlu düşünmek istiyorumYaparsanız atıninşallah görürsünüz ikinci çizgiyi olacak gibi hissediyorum
Haydi bakalim yapıştır gelsin bir testBu ikincide bayağı serdim her şeyi de camları silecek kadar değil henüz. Görmemeye çalışıyorum
Eşimi yolladım şimdi test almaya, bakalım. Yarın ya da öbür gün yapabilirim
Ahh iki gözüm canim inşallah hayırlı sekilde her zaman soyluyorum ceken bilir buraya geldiginde de bir kapin varAmin kuzum bende kayseride gördüm tedavi hatta orda okudum insallahta tayin almayi düşünüyorum oraya nasip bellimi olur beraber buyuturuz insallahyarin igne olucam vereyim artik kani diyorum acilde korkup kacmazsam ben aynen rabbim boynumuzu bukturmesin burdaki herkesin insan okudugum herkese kendimle dua eder sevinir uzulur oldum birde o cif cizgiyi okadsr test yaptim bir kez bile görmedim ya o korkuyu nasıl aticam bilmiyorum
Terbiyesiz insanlar donasyon ile yaptıran da var benim etik değerlerime uymaz o ayrı konu tasasi onlara mı düşmüş ben basardim küfürü evimde olsa evden kovardım bayılıyorlar insanların özel hayatına burunlarını sokmayaBiri bana ne desin baskasinn spermi yada yumurttasi deilmi siz nasil insanlarsinz dedi..ben şok oldumcahil insan cokkk kendi kusurlarına bakmadan milleti cekistryrlsr bizim de kusur olsa içim yanacak Allah'tan gelen birşey ne zman olursa o zman olacak vakti var..onların Allah'tan gelen deil kendi beyinleri yüzünden olan kusurları onlara bakamadan konuşurlar
Yapınca atarım mutlakaHaydi bakalim yapıştır gelsin bir test
Çok mu stres yaptın ki ya da hangi ilaç öyle yaptı kiBu ilaçlar beni mahvetti kızlar.
O kadar halsizim ki anlatamam.
Hiç bir yerim tutmuyor.
Allah yardımcımız olsun
Korkuyla girdiğin kapıdan büyük mutlulukla çıkmak nasip olsunAmin kuzum bende kayseride gördüm tedavi hatta orda okudum insallahta tayin almayi düşünüyorum oraya nasip bellimi olur beraber buyuturuz insallahyarin igne olucam vereyim artik kani diyorum acilde korkup kacmazsam ben aynen rabbim boynumuzu bukturmesin burdaki herkesin insan okudugum herkese kendimle dua eder sevinir uzulur oldum birde o cif cizgiyi okadsr test yaptim bir kez bile görmedim ya o korkuyu nasıl aticam bilmiyorum
Geçen ay 5 gördü bu ay kaç gördü söylemedive sana daha once bu konuyu cevaplamıstım benımde amh dusuktu dıye anlatmıstım.
o an muayene esnasında folikül olarak nitelendırılen yumurta hucrelı kac ıse ondan fazlasıı ıgneyı ne kadar zorlasa zorlasınlar olusmuyor..
yanı benım mesela 3 adet gorundu bunu sayardı 3 adet net gorunuyor ama arkadada gorunenler var ama kucuk derdı.
o küçükler hepp 10 mm de kaldı yada hıc buyemedı.
3 gordu 3 oldu
4 gordu 4 oldu
2 gördü 2 oldu.
Sanmiyorum canimcim canin cektiyse yiSlm arkadaşlar bende dün transfer oldum bu dördüncü denemem olacak birşey soracaktım haşlanmış mısır zararlı mı
Hayırdır canım hangi ilaç perişan ettiBu ilaçlar beni mahvetti kızlar.
Hiç bir yerim tutmuyor.
Allah yardımcımız olsun
Perisan ediyorlar nedendir bilmiyorum benim bacak ve ayak tabanlarima vuruyor o halsizlik ayaklarim zonkluyor hala sanki saatlerce yurumusum gibi yorulmusum gibi yapiyorlar beni deBu ilaçlar beni mahvetti kızlar.
Hiç bir yerim tutmuyor.
Allah yardımcımız olsun
Hiç duymadım öyle bir şey, bence yemenizde bir sakınca yoktur. İsterseniz Google’da bir aratın yine de.Slm arkadaşlar bende dün transfer oldum bu dördüncü denemem olacak birşey soracaktım haşlanmış mısır zararlı mı
Aslında yerlesme agrisini tarif ediyor gibidin kuzum vesveseye kapilma doktorunu ara danis kuzumKizlar onemli bir sorum olacak vesveseye kapildim suan benim kasiktaki agrilarim kendini daha cok belli eder oldu yumruk gibi orda bisey var hareket edemeyip kitleniyorum sancilaniyorum ya korkmali miyim yani kullanilabilecek her ilacida kullaniyoz suanda zaten normal mi sizde de var mi adet agrisi gibi
Aynen kuzumAh canim iste bu yuzden Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizibu cok onemli gerçekten
Alrah razi olsun cnm insallah hepimizin kuzumKorkuyla girdiğin kapıdan büyük mutlulukla çıkmak nasip olsundualarım seninle
Aynn benim de etik değerlerime uymuyor dini gorusumede uymuyor yapanlar var ben karisamam herkesin bileceği iş tüp bebek diyince akıllarına ilk öyle olduğu geliyor..çok var bıktım artık valla böyle gereksiz insanlardan kendilerini üstün görme çabaları var bizide aşağıda görüyorlarTerbiyesiz insanlar donasyon ile yaptıran da var benim etik değerlerime uymaz o ayrı konu tasasi onlara mı düşmüş ben basardim küfürü evimde olsa evden kovardım bayılıyorlar insanların özel hayatına burunlarını sokmaya
Bendede halsizlik var 1 kiloda verdim ağzım Ekşi ilaçlardandir kesin hangi ilaçları kullaniyorsunBu ilaçlar beni mahvetti kızlar.
Hiç bir yerim tutmuyor.
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?