2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah güzel haberler alacaksnz korkma sakının

Allahım, biri bana böyle konuşacak neler neler söylerim. Yazık gerçekten bu kafayla hayat sürenlere.

Amin, hepimiz inşallah
Aynn öyle beyinsizlik zor birşey yapacak birşey yokben bir tek bizim. Bu taraflarda böyle içi pis fesat insanlar var sanırdm meğer herkesin hayatında hemen hemen böyle insanlar varmış

Ahh iki gözüm canim inşallah hayırlı sekilde her zaman soyluyorum ceken bilir buraya geldiginde de bir kapin var ayni seyleri yasiyordum inanilmaz geliyor hala tuvalete girdikçe testi elime alip bakiyorum cift cizgiye her bakista ayni mutlulugu yasiyorum birgun oncesi yada sonrasi artik bisey degismez varsa belli olur

Terbiyesiz insanlar donasyon ile yaptıran da var benim etik değerlerime uymaz o ayrı konu tasasi onlara mı düşmüş ben basardim küfürü evimde olsa evden kovardım bayılıyorlar insanların özel hayatına burunlarını sokmaya

Korkuyla girdiğin kapıdan büyük mutlulukla çıkmak nasip olsun dualarım seninle

Geçen ay 5 gördü bu ay kaç gördü söylemedi

Bu ilaçlar beni mahvetti kızlar.
O kadar halsizim ki anlatamam.
Hiç bir yerim tutmuyor.
Allah yardımcımız olsun
Perisan ediyorlar nedendir bilmiyorum benim bacak ve ayak tabanlarima vuruyor o halsizlik ayaklarim zonkluyor hala sanki saatlerce yurumusum gibi yorulmusum gibi yapiyorlar beni de

Aslında yerlesme agrisini tarif ediyor gibidin kuzum vesveseye kapilma doktorunu ara danis kuzum
Ah canim iste bu yuzden Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi bu cok onemli gerçekten
Aynen kuzum
Korkuyla girdiğin kapıdan büyük mutlulukla çıkmak nasip olsun dualarım seninle
Alrah razi olsun cnm insallah hepimizin kuzum

Aynn benim de etik değerlerime uymuyor dini gorusumede uymuyor yapanlar var ben karisamam herkesin bileceği iş tüp bebek diyince akıllarına ilk öyle olduğu geliyor..çok var bıktım artık valla böyle gereksiz insanlardan kendilerini üstün görme çabaları var bizide aşağıda görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…