- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 53
- 46
- Konu Sahibi melekomelek
- #3.561
Hoş buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı ilaç kullanıyorsunuz, hepsinin farklı farklı etkileri olur elbet. Ama hepsinin üzerine Prograf ve Dekort bağışıklık baskıladığı için halsiz hissediyor olabilir misiniz?Vajinal fitil var x2
Prograf x2
Divina x6
Folbiol x1
Coraspinx1
Oksapar x2
Progestan x1
Dekort x1
Aynı ilaçları ben de kullanıyorum.Aret bey mi doktorunuz ?Vajinal fitil var x2
Prograf x2
Divina x6
Folbiol x1
Coraspinx1
Oksapar x2
Progestan x1
Dekort x1
ProlutexVajinal fitil var x2
Prograf x2
Divina x6
Folbiol x1
Coraspinx1
Oksapar x2
Progestan x1
Dekort x1
Kız sen neredesin oldun mu transfer ne yaptınHayir canim bence problem yok. Ben transfer olurken de 3 kizda oyle oldu. Yarim kaldi kendilerini çok kasmişlardi. Temmuzda ama başarili oldu. O kizlardan birini taniyordum diye digerlerinden haberim olmadi. Kendimi tamamen rahat biraktim dedi ve rahatlikla oldu.
İnsallah bebislerin alametidir kuzumAynen yaa bu progestan iğneye transfer öncesi başladım ona başladığımdan beri mahvoldum zaten. Üstüne ilaçlar derken hiç kolumu kaldırmaya halim yok.
Bugun bu vesvese ile ben de uğraşıyorum, idrar testini sürekli tekrarladım koyulaşma oldu, ama içim içimi yiyor bir yandan daHaftaya gitmeyi beklemeden yarin kan verdikren sonra merkeze doktora mi gitsem ki direk ben eminim normal diyecekler ama yarin belli olur zaten son durum vesvese kapladi icimi yani yapilacak bisey de yok heralde ki yapayim elimizden gelen her seyide yapiyoz buna iyi gelecek bisey yoktur heralde amaaan çorba oldum gene
İnan bilmiyorum.Bayağı ilaç kullanıyorsunuz, hepsinin farklı farklı etkileri olur elbet. Ama hepsinin üzerine Prograf ve Dekort bağışıklık baskıladığı için halsiz hissediyor olabilir misiniz?
İnan bilmiyorum.Bayağı ilaç kullanıyorsunuz, hepsinin farklı farklı etkileri olur elbet. Ama hepsinin üzerine Prograf ve Dekort bağışıklık baskıladığı için halsiz hissediyor olabilir misiniz?
Evet Aret beyAynı ilaçları ben de kullanıyorum.Aret bey mi doktorunuz ?
Proluton benimde var 5 günde bir.Prolutex
Proluton
Progestan fitil
Diofol
Estrofem
Oksapar
Ecopirin
Prednol
Gonopeptyl sadece 1 defalik
İnşallah Canımİnsallah bebislerin alametidir kuzum
Kaçıncı gün embriyosuydu.Arkadaşlar, testi 8. Günden sonra pozitif çıkan var mı ? Erken gebelik testi yaptım negatif. Tüp bebeğin olumsuz sonuçlandığını kabul etmeli miyim?
Gözün aydın canım.Kizlaarr bugün transferin onuncu günü çok şükür değerim 158 çıktı on gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim ümitle bekleyen herkese bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah
Haftada 1 bnmProluton benimde var 5 günde bir.
5.gün embriyosu canımKaçıncı gün embriyosuydu.
3. Günse cikmayabilir evet.
Hayirli olsun cancazim Allahim devamini da getirsin deger artisina bakmayacak mi doktor simdi gerek duymadi miKizlaarr bugün transferin onuncu günü çok şükür değerim 158 çıktı on gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun inşallahKizlaarr bugün transferin onuncu günü çok şükür değerim 158 çıktı on gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin
Bugun bu vesvese ile ben de uğraşıyorum, idrar testini sürekli tekrarladım koyulaşma oldu, ama içim içimi yiyor bir yandan da
Gidip kan verdim, bugun transferin 8. Günü kan testim 106 çıktı
Böyle kalp atışını duyana kadar sürekli düşünerek mi geçecek
Kizlaarr bugün transferin onuncu günü çok şükür değerim 158 çıktı on gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin