- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.425
- 83
- Konu Sahibi melekomelek
- #3.581
son zamanlar kafam o kadar karişik ki buraya fazla giremiyorum. Allahin izniyle 20 agustosda olacak transfer. Sende durum nedir? Oldun mu?Kız sen neredesin oldun mu transfer ne yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son zamanlar kafam o kadar karişik ki buraya fazla giremiyorum. Allahin izniyle 20 agustosda olacak transfer. Sende durum nedir? Oldun mu?Kız sen neredesin oldun mu transfer ne yaptın
Nasıl bir test yaptınız? Kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi?Arkadaşlar, testi 8. Günden sonra pozitif çıkan var mı ? Erken gebelik testi yaptım negatif. Tüp bebeğin olumsuz sonuçlandığını kabul etmeli miyim?
Erken gebelik testi yaptım canımNasıl bir test yaptınız? Kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi?
Test gününüz gelip de kan tahlili yapılmadan hiçbir şey kesin değil.
Umarım yakında daha iyi hissedersiniz ve güzel sonuçlar alırsınız. O zaman bütün bunlar önemsiz bir detaydan ibaret olacak hatırlamayacaksınız bileİnan bilmiyorum.
Ama ignelere başlayınca prografa da başlamıştım.
Dekortu bayadır kullanıyorum onda sıkıntı yok.
Çok geçmiş olsun ilerisini düşün sabretValla progestan iğne kesin
Diğer kullandığım divina prograf vs bir sürü ilaç var. Hepsi de etkiliyor sanırsam.
Anladım, erken testte çıkabiliyor 8. günde. Negatif olabilir elbette, ama bu işler hiç belli de olmuyor. Ne olursa olsun test gününüze kadar ilaçlarınızı almaya devam edin. Umarım olumlu sonuçlanırErken gebelik testi yaptım canım
Bekle bakalım kan testi için günün gelsin.5.gün embriyosu canım
İnşaAllah çok teşekkür ederimAnladım, erken testte çıkabiliyor 8. günde. Negatif olabilir elbette, ama bu işler hiç belli de olmuyor. Ne olursa olsun test gününüze kadar ilaçlarınızı almaya devam edin. Umarım olumlu sonuçlanır
Teşekkür ederim canımBekle bakalım kan testi için günün gelsin.
Sağol canımÇok geçmiş olsun ilerisini düşün sabret
Biz alamadık malesef. Benimde beşinci gün idi bence bu kalite ve gün meselesini takılma.hic nasipse her türlü olur..içini frah tut dua et.Evet 5.gün embriyosu. 3.güne 6 tane gelmişti ama malesef 5.güne tek kalmış onu transfer ettiler ama iyi görünen bir embriyo dediler. İnşallah hep birlikte iyi haberler alırız
Anladım ya öyle daha zor insalalh bu sefer güzel haberler veririsnz bizlereBiri tuttu ama kese boş çıktı 9.haftada düştü bi kerede kendiliğinden hamile kaldım oda boş kese oda 9.haftada düştü geri kalanin hiç biri tutmadı
Hayırlı olsun kuzum bugünkü testini atsana bide markası neydiBugun bu vesvese ile ben de uğraşıyorum, idrar testini sürekli tekrarladım koyulaşma oldu, ama içim içimi yiyor bir yandan da
Gidip kan verdim, bugun transferin 8. Günü kan testim 106 çıktı
Böyle kalp atışını duyana kadar sürekli düşünerek mi geçecek
Dün lucrin oldum regl bekliyorum Eylül'de olur benim transfer inşallah bakalımson zamanlar kafam o kadar karişik ki buraya fazla giremiyorum. Allahin izniyle 20 agustosda olacak transfer. Sende durum nedir? Oldun mu?
İnşallah dedigin gibidir içim içimi yiyor hadi tedavi edilemez birşey varsa diye ama şu zamana kadar hicbirsey farkedilmemesi de tuhaf geliyorHayir canim bence problem yok. Ben transfer olurken de 3 kizda oyle oldu. Yarim kaldi kendilerini çok kasmişlardi. Temmuzda ama başarili oldu. O kizlardan birini taniyordum diye digerlerinden haberim olmadi. Kendimi tamamen rahat biraktim dedi ve rahatlikla oldu.
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKizlaarr bugün transferin onuncu günü çok şükür değerim 158 çıktı on gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim ümitle bekleyen herkese bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah