• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet 5.gün embriyosu. 3.güne 6 tane gelmişti ama malesef 5.güne tek kalmış onu transfer ettiler ama iyi görünen bir embriyo dediler. İnşallah hep birlikte iyi haberler alırız 🙏🏼
Biz alamadık malesef. Benimde beşinci gün idi bence bu kalite ve gün meselesini takılma.hic nasipse her türlü olur..içini frah tut dua et.

Bugun bu vesvese ile ben de uğraşıyorum, idrar testini sürekli tekrarladım koyulaşma oldu, ama içim içimi yiyor bir yandan da
Gidip kan verdim, bugun transferin 8. Günü kan testim 106 çıktı
Böyle kalp atışını duyana kadar sürekli düşünerek mi geçecek🤦🏼‍♀️
Hayırlı olsun kuzum bugünkü testini atsana bide markası neydi 😇

Kanama
Hayir canim bence problem yok. Ben transfer olurken de 3 kizda oyle oldu. Yarim kaldi kendilerini çok kasmişlardi. Temmuzda ama başarili oldu. O kizlardan birini taniyordum diye digerlerinden haberim olmadi. Kendimi tamamen rahat biraktim dedi ve rahatlikla oldu.
İnşallah dedigin gibidir içim içimi yiyor hadi tedavi edilemez birşey varsa diye😢 ama şu zamana kadar hicbirsey farkedilmemesi de tuhaf geliyor

Kizlaarr bugün transferin onuncu günü çok şükür değerim 158 çıktı on gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum inşallah güzel bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin💙
Rabbim ümitle bekleyen herkese bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah 💐
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 💙

Back