2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Amin kuzum bende kayseride gördüm tedavi hatta orda okudum insallahta tayin almayi düşünüyorum oraya nasip bellimi olur beraber buyuturuz insallah yarin igne olucam vereyim artik kani diyorum acilde korkup kacmazsam ben aynen rabbim boynumuzu bukturmesin burdaki herkesin insan okudugum herkese kendimle dua eder sevinir uzulur oldum birde o cif cizgiyi okadsr test yaptim bir kez bile görmedim ya o korkuyu nasıl aticam bilmiyorum

Ne kadar patavatsız, görgüsüz insan var ya. Sinir oldum oturduğum yerde
Bir de diyelim komşu olarak duydun, birinin kapısına kadar gidip bir de böyle bir üslupla sormak nedir? Bayılacağım vallahi.
Elinde asure olmasa bahane etti diycemde asure olmasa baska bisey olurdu

Kizlar onemli bir sorum olacak vesveseye kapildim suan benim kasiktaki agrilarim kendini daha cok belli eder oldu yumruk gibi orda bisey var hareket edemeyip kitleniyorum sancilaniyorum ya korkmali miyim yani kullanilabilecek her ilacida kullaniyoz suanda zaten normal mi sizde de var mi adet agrisi gibi

İnsanlar cokk merakli cok dusuncesiz kelimenin hadsizligi ben olsam neler derdim cnm benim her yerde var boyleleri cocugu olup soylemeyenlere kizardim onceden halbuki o da onun secimi gercekten insana saygi duymak lazim kim neye ne kadsr izin veriyorsa o kadar yorumlak lazım

Aslında yerlesme agrisini tarif ediyor gibidin kuzum vesveseye kapilma doktorunu ara danis kuzum nolcak

Ah canim iste bu yuzden Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi bu cok onemli gerçekten

Benim şu an hiç bir ağrım sızım yok.
Ama ilk gebeliğimde adet olmaya yakın bayağı ağır adet sancısı çekmiştim. Böyle yataklara yatmalık. Hatta kesin adet olacağım diye bekliyordum ki, sonradan hamile olduğumu öğrendim.
Kötü düşünmeyin yani, vücudunuz bebişe yer yapıyor herhalde

Aslında yerlesme agrisini tarif ediyor gibidin kuzum vesveseye kapilma doktorunu ara danis kuzum nolcak
Haftaya gitmeyi beklemeden yarin kan verdikren sonra merkeze doktora mi gitsem ki direk ben eminim normal diyecekler ama yarin belli olur zaten son durum vesvese kapladi icimi yani yapilacak bisey de yok heralde ki yapayim elimizden gelen her seyide yapiyoz buna iyi gelecek bisey yoktur heralde amaaan çorba oldum gene

Maşallah kuzum benimde 3. Gunden sonra cikti bugun biraz daha fazla mesela senin göğüsler ne alemde

Maşallah kuzum benimde 3. Gunden sonra cikti bugun biraz daha fazla mesela senin göğüsler ne alemde
Olumsuz düşünmeyin, aklınıza çok takıldıysa hemşirenize ya da doktorunuza sorun.

Bugün 6. günüm hiçbir şeyim yok. Göğüslerim biraz dolgunlaşmış olabilir, ama ondan da pek emin değilim. Bu ikinci denemede nedense aşırı sakinim. Saldım her şeyi

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben böyle olduğunu bilmiyordum. Ben 1 tane 18 mm yumurtam vardi. 2 tane de 14 ve 15 mm di galiba tam bir bilgi vermediler ama tarlusal verdi yumurta catlamasin diye. Acaba o e2 yi baskiliyor mu? Ben 4 gün daha gonalf kullanacağım maksimum 4 yumurtam olur e2 kac olur bilmiyorum acaba bu tarlusal baskılar mi e2 yi o zaman yukselmez

En az 8.gün çıkarmış gibi geliyor bana
Bakma camlara hiç perdeleri kapat hahaha

Ya arayan kişiler iyi niyetli insanlar belli zaten kötü niyetli de belli o yüzden kötü niyetli olanlari hepsini engellemek mahallede goryrsb bu sefer çarşıya pazara gittiğinde off bitmezki dertler

Ne kadar patavatsız, görgüsüz insan var ya. Sinir oldum oturduğum yerde
Bir de diyelim komşu olarak duydun, birinin kapısına kadar gidip bir de böyle bir üslupla sormak nedir? Bayılacağım vallahi.
Biri bana ne desin baskasinn spermi yada yumurttasi deilmi siz nasil insanlarsinz dedi..ben şok oldum cahil insan cokkk kendi kusurlarına bakmadan milleti cekistryrlsr bizim de kusur olsa içim yanacak Allah'tan gelen birşey ne zman olursa o zman olacak vakti var..onların Allah'tan gelen deil kendi beyinleri yüzünden olan kusurları onlara bakamadan konuşurlar

Allahım, biri bana böyle konuşacak neler neler söylerim. Yazık gerçekten bu kafayla hayat sürenlere.

Ayy ne güzel sizin içinizi hoş ettiysem valla..inşallah güzel haberlerini alırız
Amin, hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…