- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.501
Amin kuzum bende kayseride gördüm tedavi hatta orda okudum insallahta tayin almayi düşünüyorum oraya nasip bellimi olur beraber buyuturuz insallahAminnn inşallah ben mustafa tas a gidiyorum muhtelemen kese icin falan gebelik takibi yapmadiklarindan direj erciyes kartaldaki zerrin avul hanima baslarim diye düşünüyorum kasıklarımda belirginlesen bir yumru hissediyorum hergecen gün yarin bir daha kan vercem muhtemelen belli olur ikizlerimin varligi az cokcok garip bir duygu hayal gibi ama pozitif i gordukten sonra 5 senede yasadigim o seyler bitti tukendi bir anda o goz yaşları o aacilar sanki bir kabustu ve uyandim gibi ustumden yuk kalkti inşallahhhhhh Rabbim kucagimiza almayi nasip eder bekleyenlerden oldugum icin uzun zamandir halden anliyorum kimseyi aratmasin Rabbim yaaa boynumuzu bukturmesin
Elinde asure olmasa bahane etti diycemde asure olmasa baska bisey olurduNe kadar patavatsız, görgüsüz insan var ya. Sinir oldum oturduğum yerde
Bir de diyelim komşu olarak duydun, birinin kapısına kadar gidip bir de böyle bir üslupla sormak nedir? Bayılacağım vallahi.
Yaa, ne kadar tatlısınızAman boşver camları olsunda önce camlar kolay..benim gibisin sende ha biraz az dur aynı yerde olsaydık gelirdim silerdimyeterki senin için rahat olsn
İnsanlar cokk merakli cok dusuncesiz kelimenin hadsizligi ben olsam neler derdim cnm benim her yerde var boyleleri cocugu olup soylemeyenlere kizardim onceden halbuki o da onun secimi gercekten insana saygi duymak lazim kim neye ne kadsr izin veriyorsa o kadar yorumlak lazımAllah bizlere sabır versin ne diyeyim biraz once kapi caldi actim ust katlardan az gorustugum bir komsu asure getirdi asureyi uzatirken hayirli olsun bisey duydum dedi nasil yani dedim kadin koydurmussun var mi bi gelisme dediboyle baktim ne diyecegimi bilemedim koydurmussun ne demek yaaa ne diyeyim ben simdi bu insana
Aslında yerlesme agrisini tarif ediyor gibidin kuzum vesveseye kapilma doktorunu ara danis kuzum nolcakKizlar onemli bir sorum olacak vesveseye kapildim suan benim kasiktaki agrilarim kendini daha cok belli eder oldu yumruk gibi orda bisey var hareket edemeyip kitleniyorum sancilaniyorum ya korkmali miyim yani kullanilabilecek her ilacida kullaniyoz suanda zaten normal mi sizde de var mi adet agrisi gibi
Ah canim iste bu yuzden Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimiziİnsanlar cokk merakli cok dusuncesiz kelimenin hadsizligi ben olsam neler derdim cnm benim her yerde var boyleleri cocugu olup soylemeyenlere kizardim onceden halbuki o da onun secimi gercekten insana saygi duymak lazim kim neye ne kadsr izin veriyorsa o kadar yorumlak lazım
Aminn canımMaşallah canım Allah bağışlasın
Benim şu an hiç bir ağrım sızım yok.Kizlar onemli bir sorum olacak vesveseye kapildim suan benim kasiktaki agrilarim kendini daha cok belli eder oldu yumruk gibi orda bisey var hareket edemeyip kitleniyorum sancilaniyorum ya korkmali miyim yani kullanilabilecek her ilacida kullaniyoz suanda zaten normal mi sizde de var mi adet agrisi gibi
Haftaya gitmeyi beklemeden yarin kan verdikren sonra merkeze doktora mi gitsem ki direk ben eminim normal diyecekler ama yarin belli olur zaten son durum vesvese kapladi icimi yani yapilacak bisey de yok heralde ki yapayim elimizden gelen her seyide yapiyoz buna iyi gelecek bisey yoktur heralde amaaan çorba oldum geneAslında yerlesme agrisini tarif ediyor gibidin kuzum vesveseye kapilma doktorunu ara danis kuzum nolcak
Maşallah kuzum benimde 3. Gunden sonra cikti bugun biraz daha fazla mesela senin göğüsler ne alemdeBenim şu an hiç bir ağrım sızım yok.
Ama ilk gebeliğimde adet olmaya yakın bayağı ağır adet sancısı çekmiştim. Böyle yataklara yatmalık. Hatta kesin adet olacağım diye bekliyordum ki, sonradan hamile olduğumu öğrendim.
Olumsuz düşünmeyin, aklınıza çok takıldıysa hemşirenize ya da doktorunuza sorun.Maşallah kuzum benimde 3. Gunden sonra cikti bugun biraz daha fazla mesela senin göğüsler ne alemde
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben böyle olduğunu bilmiyordum. Ben 1 tane 18 mm yumurtam vardi. 2 tane de 14 ve 15 mm di galiba tam bir bilgi vermedilersuan kac yumurtanız var görünen .
şöyle anlatayım :
4 yumurtan varsa hepsinin mükemmel kalıte de oldyugunu varsayarsak e2 değerinin 800 ve üzeri cıkması gerekır.
1 yumurta hucresı ıyı kalıte demek ıcın 200 ve ustu olması gerekır...
senin kaç yumurtan var ?
eger 2 yumurtan var ise ortalam bır deger.
1 yumurtan varsa mükemmel bir değer.
3 yumurtan varsa orta ve düşük kalıte bır deger canım..
evet yılların tecrubelı doktoru konustuu arkadaşlaaarr :) :)
En az 8.gün çıkarmış gibi geliyor banaTadını çıkar o zaman
Ya aslında camlarım silinmesi gerekiyor da, o kadar da değil
Transferden önce fırsatım olmamıştı, şimdi iki gündür evdeyim acayip gözüme batıyor.
Onun dışında vakit bir türlü geçiyor. Fakat benim test günüm Cumartesi’ye denk geliyor. Burada hafta sonu tahlil yaptırabileceğim bir yer yok. Mecbur Pazartesi’yi bekleyeceğim. Çok sabırlı biriymişim gibi
Bir de sonucu aynı gün bile alamayabilirim. Yani ölme eşeğim ölme. Yarın erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum
Ya arayan kişiler iyi niyetli insanlar belli zaten kötü niyetli de belli o yüzden kötü niyetli olanlari hepsini engellemek mahallede goryrsb bu sefer çarşıya pazara gittiğinde off bitmezki dertlerBence de en iyisi hergun arayip sormaları tabi bizi dusunduklrrinden ama ben strese giriyorum tup bebek parasini annemlerden borc almasak bende soylemezdim cunku asiri bunaltiyorlar ters yapıp kalp kirmak istemiyorum ama sonra bir bakmizin alttan alinasi benken ben milleti topluyorum bu sira herkesle irtibati minimuma dusurmek lazim en iyisi bu
Biri bana ne desin baskasinn spermi yada yumurttasi deilmi siz nasil insanlarsinz dedi..ben şok oldumNe kadar patavatsız, görgüsüz insan var ya. Sinir oldum oturduğum yerde
Bir de diyelim komşu olarak duydun, birinin kapısına kadar gidip bir de böyle bir üslupla sormak nedir? Bayılacağım vallahi.
Ayy ne güzel sizin içinizi hoş ettiysem valla..Yaa, ne kadar tatlısınız
Aynen, mühim olan camlar değil şu an.
Ki camlarım silinmiş kadar rahatladı içim şu mesajınızla
Bu ikincide bayağı serdim her şeyi de camları silecek kadar değil henüz. Görmemeye çalışıyorumEn az 8.gün çıkarmış gibi geliyor bana
Bakma camlara hiç perdeleri kapat hahaha
Allahım, biri bana böyle konuşacak neler neler söylerim. Yazık gerçekten bu kafayla hayat sürenlere.Biri bana ne desin baskasinn spermi yada yumurttasi deilmi siz nasil insanlarsinz dedi..ben şok oldumcahil insan cokkk kendi kusurlarına bakmadan milleti cekistryrlsr bizim de kusur olsa içim yanacak Allah'tan gelen birşey ne zman olursa o zman olacak vakti var..onların Allah'tan gelen deil kendi beyinleri yüzünden olan kusurları onlara bakamadan konuşurlar
Amin, hepimiz inşallahAyy ne güzel sizin içinizi hoş ettiysem valla..inşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?