• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben daha hastaneden çıkmadan doktor kaç tanesinin iyi olduğunu söylemişti.
Her gün kontrol etmiyolar yumurtaları. İlk kez 2.gün kontrol yapıyolar sanırım. Hastaneden hastaneye değişir tabi bu. Ama zaten sürekli onları ortamlarından çıkarıp mikroskop altına koymaları vs iyi olmuyor. O yüzden beni 2.gün aradılar sadece şu kadar yumurta döllendi diye. Bi daha aramadılar. Ben de 5.güne kadar arayıp sormadım (ama meraktan öldüm tabi)
Valla bende şu anda ölüyorum meraktan ne oldu ne bitti diye 😂 en erken yarin haber alabilecegim zaten hayırlısı bakalım. Sen ne asamadasin su anda transfer oldun mu?

Evet antibiyotik ürener sistem enfeksiyo oluşumu için kullanırmış genelde. Ben hsg sonrası hiç bi şey kullanmamıştım. Ama akne sivilce içinde kullanıldığını okudum araştırmalarımda. Henüz hamile değilim transfer cuma. Enfeksiyonsuz bölge önemli bşr şey görmüyorum ama tedbir alalım dedi. O biraz ağırmış galiba. Bence de o yapıyor. Dünya ilaç içiyoruz. Bir yerimize bir şey olmadan amacımıza ulaşalım inşallah🤲🏻🤲🏻
Amin çok su için şifa olsun ilaçlarınız 💕🥰

Prednol sizde mide ağrısı yaptı mı. Ben estrofem ve coraspirini beraber içiyorum. Sonra gidip iğnemi vurduruyorum. Progestan iğne. Monodoks ve prednol u da vakit geçince aynı anda içiyorum. Hangisi yapıyor bilmiyorum ama midem ağrıyor. Asla hassas bir midem yoktur. Deli gibi acı yerim ben normalde. Ama bu ikisinden biri ağrıtıyor. Mide koruyucu kullanıyo musunuz. Az önce hemşireye yazdım haber bekliyorum ben de.
Prednol ve monodoksu birer saat arayla kullanmamı önerdiler transfer oncesi dikkatli olun arkadaşlar bı araştırın belki etkilesiyordur ikisi💐

Öyle valla doğru diyorsn her denemede umutla bekliyorsn sonu hüsran olunca dahada kötü artık yorgun kalyrsn..amin canm benim senin olacak içini ferah tut birde ben sokağa dahi çıkmak istemyrm bildikleri halde yine ne oldu diyip soruyorlsr üstüne mal gibi kosnyrlsr bazen dayanamyrm..
Ben eşimin işinden dolayı gurbetteyim çok şükür. Psikolojik bir baskı gerçekten kimseye cevap verme konuşmak istemiyorum de bide onu mu düşüncez ya

Kızlar ya dün testim silik çıkmıştı öğleden sonra yapmıştım bugün de öğleden sonra yaptım yine silik çıktı koyulasmasi gerekmiyor muydu ama akşam çok kalktım idrara yani iki günde ilk idrarla yapmadım bugün 8.gunum 5.gun embriyosu moralim çok bozuldu 😕 âdet sancım da var üç gündür

Kizlar bende opu mu oldum hastanede yatiyorum şu anda 14 tane yumurtam toplanmış yarin kaliteleri hakkinda bilgi verirler dediler şimdi her gun beni arayıp bilgi mi verecekler nasıl olacak bundan sonrası?
Geçmiş olsun canım.
İnşallah hepsi güzelce döllenir.
Yarın kaç tanesi döllenmiş onu söylerler.
Sonra 3. Gün ararlar.
Duruma göre bilgi verirler.
5 e gidecekse veya 3. Günde dondurulacaksa.

Ooo sen baya hazırlıklısın 😄 opudaki gibi aynı. Ben çorba yapmıştım birtek evde hazır olsun diye ama transfer sonrası adana kebap yemeye gittik acayip aç hissediyordum. Sonraki günler zaten yemek, bulaşık vs ben yapıyorum. Sürekli yatmayın kan dolaşımı nasıl olacak sürekli dinlenme modunda. Ameliyatlardan sonra bile yürütüyorlar hastaları..biz niye yatalım.
Ahh bu ben. planlı programlı saçma sapan ruh halim. Her şeyi planlama çabamdan buldum zaten. Her şeyi planlayamazsın dedi adeta. Ben biliyorum hatalarımı. Saldım eskisi gibi değilim tabi. Ama kendi konforumdan yola çıkarak düşündüm. Yapmayacam. Doğru. Planlamıycam. Hakkısınız🥰

Transfer olan arkadaşlar. Yanımda bir şey götürmeme gerek var mı. Opudaki gibi elbise mi giydirecekler. Bone falan. Değilse muayene gibi normal kıyafetler mi kii. Bir de evde hazırlık yaptınız mı. Yemek gibi mesela. Ben çorbamı pilavımı 2 çeşit yemeğimi 1 çeşit de ara bir şey koyayım diyorum. Nerden baksan 6 gün beni idare eder. Araya başka şeyler girer. Yemek derdim olmaz diyorum. Siz neler yaptınız. Hazırlık için.
Benim yaptığım en iyi sey yedek kiyafet ve havlu almak olmuştu 6 saat transfer sirasj bekledim kiyafetlerim terden bunaltti beni transfer sonrasi bez baglandu kalkma cisini beze yap dediler bende oyle yaptim sirtima kadar cikti mubarek 1 bucuklitre su icince😂😂 sonra cikmadan hemen odanin dusunda belden asagisini yikadik kuruladik temiz kiyafetlerimi giyip ciktim yanima terlik almistim ayaklarim ilaclardan cok sisip agriyordu benim ki hala oyle terlik cok iyi fikirdi

Öyle valla doğru diyorsn her denemede umutla bekliyorsn sonu hüsran olunca dahada kötü artık yorgun kalyrsn..amin canm benim senin olacak içini ferah tut birde ben sokağa dahi çıkmak istemyrm bildikleri halde yine ne oldu diyip soruyorlsr üstüne mal gibi kosnyrlsr bazen dayanamyrm..
Allah bizlere sabır versin ne diyeyim biraz once kapi caldi actim ust katlardan az gorustugum bir komsu asure getirdi asureyi uzatirken hayirli olsun bisey duydum dedi nasil yani dedim kadin koydurmussun var mi bi gelisme dedi 😳boyle baktim ne diyecegimi bilemedim koydurmussun ne demek yaaa ne diyeyim ben simdi bu insana

Benim yaptığım en iyi sey yedek kiyafet ve havlu almak olmuştu 6 saat transfer sirasj bekledim kiyafetlerim terden bunaltti beni transfer sonrasi bez baglandu kalkma cisini beze yap dediler bende oyle yaptim sirtima kadar cikti mubarek 1 bucuklitre su icince😂😂 sonra cikmadan hemen odanin dusunda belden asagisini yikadik kuruladik temiz kiyafetlerimi giyip ciktim yanima terlik almistim ayaklarim ilaclardan cok sisip agriyordu benim ki hala oyle terlik cok iyi fikirdi
Tuvalete gönderselermiş bu sıkıntışarı çekmezdin😄 ben direkt lavaboya gittim üstümü değişip ayrıldım merkezden. Benden önce transfer olan kadın direkt çekip gidince çok garipsemiştim ama hemşireler hemen çıkabilirsiniz diyince bende oradan uzaklaştım😅

Kızlar ya dün testim silik çıkmıştı öğleden sonra yapmıştım bugün de öğleden sonra yaptım yine silik çıktı koyulasmasi gerekmiyor muydu ama akşam çok kalktım idrara yani iki günde ilk idrarla yapmadım bugün 8.gunum 5.gun embriyosu moralim çok bozuldu 😕 âdet sancım da var üç gündür
7.gün de silik çıkması da mükemmel gerçekten bence daha yeni yeni yükseliyor o yüzden öyle olmuştur Allah korusun kötü bir şey getirme aklına kötü bir şey olsaydı o silik çizgi hiç çıkmazdı bence 🧿 testini atar mısın ? Fikir olsun ❤️

Bence strese girme bosuna benimkide dun silikti 112 cikti kanda bir anda oyle kontrol cizgisi kadar lönk diye kizarmiyor sanirim ileri degerlerde ancak oyle olur

AHH YAA :(
BİZDE O DUYGUYU TADICAZ BEN EMINIM YAA ALLAH GUC VERSIN SAGLIK VERSINN AZCIKTA PARAA VERSINN...
BİZDE MAAŞLARLA EKSİLERE DÜŞE DÜŞE DENIYORUZ.
ALLAHH BIZED NASIP EDECEKK...
BİLMEM INANIR MISIN AMA BEN ARTIK KÖKENLERDE ATALARAN BAZI OLUMSUZ SEYLERINDE BIZE ETKEN OLDUGUNU DUSUNMEYE BASLADIM.
MEDITASYONA BASLADIM INANIRSAN VE YAPMAK ISTERSEN SENDE YAP

Aminn canm benim öyle herşey para olmuş..çok zor işler nssip olacak Allah'ın izniyle meditasyon felan pek bana göre deil inansaydim onunda denerdim size yarar umarım ...olacak sabır şükür dua baska elimizden birşey gelmez..

7.gün de silik çıkması da mükemmel gerçekten bence daha yeni yeni yükseliyor o yüzden öyle olmuştur Allah korusun kötü bir şey getirme aklına kötü bir şey olsaydı o silik çizgi hiç çıkmazdı bence 🧿 testini atar mısın ? Fikir olsun ❤️
Böyle çıktı kuzum 😇

Eklentiler

• IMG_20220816_152814.jpg
    IMG_20220816_152814.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 69
Transfer olan arkadaşlar. Yanımda bir şey götürmeme gerek var mı. Opudaki gibi elbise mi giydirecekler. Bone falan. Değilse muayene gibi normal kıyafetler mi kii. Bir de evde hazırlık yaptınız mı. Yemek gibi mesela. Ben çorbamı pilavımı 2 çeşit yemeğimi 1 çeşit de ara bir şey koyayım diyorum. Nerden baksan 6 gün beni idare eder. Araya başka şeyler girer. Yemek derdim olmaz diyorum. Siz neler yaptınız. Hazırlık için.
Buzluğa biseler atabilirsin elinin altında oluyor içli köfte gibi çıkarıp haslayiveriorum sıkışınca (mantı olur köfte olur hamur işi olur yanına bı corba al sana menu vs.) 👍🏼👍🏼
Ameliyata gider gibi giydiriyorlar💐
Gitmeden evde kullanacağın eşyaları egilemene gerek kalmadan alacağın biçimde dizince çok faydası oluyor.😉😉

Back