2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

hahah bana da sakin yerinden kalkma altina yap 2 saat uzan dediler korkuttular ne dedilerse yaptim basimda da 2 bekcim vardi zaten ellerinden gelse nefesi de yerime alacaklardi

Maşallah canım Allah bağışlasın

Aminn.. psikolojik baskı çok önemliymiş onunda anladım..Ahh ya ne kadar salakça bir soru şekli bilirim ben daha ismimizi çocuğu olmayan diye aniyorlar o kişi var tanyrmsn ha bildim çocuğu olmayanı demyrmsn diyip duruyorlar sanki bizim soyismimiz

Koydurmuşsun nedir yaaa. Ne diyeceksin ki zaten. Verdiğim en iyi karar kimseye bir şey anlatmamak oldu. Anneme bile. Eşim zaten ketumluğumdan çok yakınırdı. Bu durumu da sanki gocunuyormuşum gibi gördü. Bu bi sınav diye telkin etti. Ama ben sınavıma razıyım ve Allahın izniylede anlımın akıyla çıkacağım. Söylememe sebebim buydu beni pek anlayamadı. Annem bile opudan sonra öğrendi. En baştan anlattığımda durumları çaresi var tüp bebek var dediğimde yolu yarılamama hem çok sevinmiş hem nasıl göremedim anlayamadım diye ağlamıştı. Bir arkadaşım var çok yıllardır evli tedavi görüyor şimdi hamile görüyorum. Karnını kaptıyor resimlerde bir şekilde hayırlı olsun yazamıyorum. Demek ki istemiyor bilinsin diyorum. Gere gere koymuyor. Şimdi hayır da diye mez. Nazar değer diye de içi gider. Gidip yazıp onu rahatsız etmiyorum. Çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz. Anlaşılmakta istemiyorum zaten. Sussalar yetecek. Konuşmasalar yorum yapmasalar yetecek.

İyiyim bende
Güzel geçiyor seviyorum tembelliği
Senin nasıl geçiyor? az kaldı bundan sonrası çabuk geçer
Tadını çıkar o zaman
Ya aslında camlarım silinmesi gerekiyor da, o kadar da değil
Transferden önce fırsatım olmamıştı, şimdi iki gündür evdeyim acayip gözüme batıyor.
Onun dışında vakit bir türlü geçiyor. Fakat benim test günüm Cumartesi’ye denk geliyor. Burada hafta sonu tahlil yaptırabileceğim bir yer yok. Mecbur Pazartesi’yi bekleyeceğim. Çok sabırlı biriymişim gibi
Bir de sonucu aynı gün bile alamayabilirim. Yani ölme eşeğim ölme. Yarın erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum

Evet çok güzel yazmissn duygularıma tercüman olmuşsun aynn öyle inşallah gerek kalmaz artık belki bir mucize olur doğal yoldan olur olmasada üçüncüye kimseye demiyecem hickimsenin haberi olmayacak

Aman boşver camları olsunda önce camlar kolay..benim gibisin sende ha biraz az dur aynı yerde olsaydık gelirdim silerdim yeterki senin için rahat olsn

Aynen oyle cancazimm iste lojmanda oturuyorum ben biraz onun etkisi vR galiba kimseye soylemedim muhtemelen esim cok izin aldi ya bu sira alırken birkez dile getirdi ordan da duyuldu esinden duymus çünkü olsa olsa bu sekilde olur yani ne bileyim ya duyulur duyarsin sormakta istersin merakta edersin anliyorum da kelimeler önemli iste bazen amaaaan bitecek insallah bu cilemiz artik anlatamiyorum kendimi kimseye anlatmaklada ugrasmiyorum galiba hepimizde ayni bu yoruldukkk...

Evet çok güzel yazmissn duygularıma tercüman olmuşsun aynn öyle inşallah gerek kalmaz artık belki bir mucize olur doğal yoldan olur olmasada üçüncüye kimseye demiyecem hickimsenin haberi olmayacak
Bence de en iyisi hergun arayip sormaları tabi bizi dusunduklrrinden ama ben strese giriyorum tup bebek parasini annemlerden borc almasak bende soylemezdim cunku asiri bunaltiyorlar ters yapıp kalp kirmak istemiyorum ama sonra bir bakmizin alttan alinasi benken ben milleti topluyorum bu sira herkesle irtibati minimuma dusurmek lazim en iyisi bu

Ne kadar patavatsız, görgüsüz insan var ya. Sinir oldum oturduğum yerde
Bir de diyelim komşu olarak duydun, birinin kapısına kadar gidip bir de böyle bir üslupla sormak nedir? Bayılacağım vallahi.

Uslup uslup…ketumluk benim tercihimdi. Hep böyleydim daha güvende hissederim. Ama ah o uslup yok mu. Sorsan çok mu kötü bi kadındır yoo. Ama kendini koyamıyorlar. Yaralarımızı göremiyolar bu da gelir bu da geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…