2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Valla bende şu anda ölüyorum meraktan ne oldu ne bitti diye en erken yarin haber alabilecegim zaten hayırlısı bakalım. Sen ne asamadasin su anda transfer oldun mu?

Amin çok su için şifa olsun ilaçlarınız

Prednol ve monodoksu birer saat arayla kullanmamı önerdiler transfer oncesi dikkatli olun arkadaşlar bı araştırın belki etkilesiyordur ikisi

Ben eşimin işinden dolayı gurbetteyim çok şükür. Psikolojik bir baskı gerçekten kimseye cevap verme konuşmak istemiyorum de bide onu mu düşüncez ya

Kızlar ya dün testim silik çıkmıştı öğleden sonra yapmıştım bugün de öğleden sonra yaptım yine silik çıktı koyulasmasi gerekmiyor muydu ama akşam çok kalktım idrara yani iki günde ilk idrarla yapmadım bugün 8.gunum 5.gun embriyosu moralim çok bozuldu âdet sancım da var üç gündür

Kizlar bende opu mu oldum hastanede yatiyorum şu anda 14 tane yumurtam toplanmış yarin kaliteleri hakkinda bilgi verirler dediler şimdi her gun beni arayıp bilgi mi verecekler nasıl olacak bundan sonrası?
Geçmiş olsun canım.
İnşallah hepsi güzelce döllenir.
Yarın kaç tanesi döllenmiş onu söylerler.
Sonra 3. Gün ararlar.
Duruma göre bilgi verirler.
5 e gidecekse veya 3. Günde dondurulacaksa.

Ahh bu ben. planlı programlı saçma sapan ruh halim. Her şeyi planlama çabamdan buldum zaten. Her şeyi planlayamazsın dedi adeta. Ben biliyorum hatalarımı. Saldım eskisi gibi değilim tabi. Ama kendi konforumdan yola çıkarak düşündüm. Yapmayacam. Doğru. Planlamıycam. Hakkısınız

Benim yaptığım en iyi sey yedek kiyafet ve havlu almak olmuştu 6 saat transfer sirasj bekledim kiyafetlerim terden bunaltti beni transfer sonrasi bez baglandu kalkma cisini beze yap dediler bende oyle yaptim sirtima kadar cikti mubarek 1 bucuklitre su icince sonra cikmadan hemen odanin dusunda belden asagisini yikadik kuruladik temiz kiyafetlerimi giyip ciktim yanima terlik almistim ayaklarim ilaclardan cok sisip agriyordu benim ki hala oyle terlik cok iyi fikirdi

Allah bizlere sabır versin ne diyeyim biraz once kapi caldi actim ust katlardan az gorustugum bir komsu asure getirdi asureyi uzatirken hayirli olsun bisey duydum dedi nasil yani dedim kadin koydurmussun var mi bi gelisme dedi boyle baktim ne diyecegimi bilemedim koydurmussun ne demek yaaa ne diyeyim ben simdi bu insana

Tuvalete gönderselermiş bu sıkıntışarı çekmezdin ben direkt lavaboya gittim üstümü değişip ayrıldım merkezden. Benden önce transfer olan kadın direkt çekip gidince çok garipsemiştim ama hemşireler hemen çıkabilirsiniz diyince bende oradan uzaklaştım

7.gün de silik çıkması da mükemmel gerçekten bence daha yeni yeni yükseliyor o yüzden öyle olmuştur Allah korusun kötü bir şey getirme aklına kötü bir şey olsaydı o silik çizgi hiç çıkmazdı bence testini atar mısın ? Fikir olsun

Bence strese girme bosuna benimkide dun silikti 112 cikti kanda bir anda oyle kontrol cizgisi kadar lönk diye kizarmiyor sanirim ileri degerlerde ancak oyle olur

Aminn canm benim öyle herşey para olmuş..çok zor işler nssip olacak Allah'ın izniyle meditasyon felan pek bana göre deil inansaydim onunda denerdim size yarar umarım ...olacak sabır şükür dua baska elimizden birşey gelmez..

Böyle çıktı kuzum

Eklentiler

• IMG_20220816_152814.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 69
Buzluğa biseler atabilirsin elinin altında oluyor içli köfte gibi çıkarıp haslayiveriorum sıkışınca (mantı olur köfte olur hamur işi olur yanına bı corba al sana menu vs.)
Ameliyata gider gibi giydiriyorlar
Gitmeden evde kullanacağın eşyaları egilemene gerek kalmadan alacağın biçimde dizince çok faydası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…