- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.441
AHH YAAEylül'de 6.yılımıza giryz bir kere hamilelik duygusunu yaşamadım nasıl birsey merak edyrm..evlendiğimiz ilk günden beri istyrduk ilk bir iki yıl olmayınca sıkıntı yaşamadık sonrası 4 yıl hep uğraştık durduk olmadı yine uğraşıp duracaz
BENIMDE PERSEMBE TRANSFERRRR BEREBERR TAKIPLEŞCEZZ SENINLE :)Benim de çocuğum yok. İlk denemem. 29 yaşındayım. Çift tüp tıkanıklığı neden. 9 ay denedik olmayınca rahim filmi çektirdik. İşimden ayrılmak zorunda kaldım. Yoğun ve koşturmalı bir işim vardı. Kimseye söyleyemiyorum kendi kendime yaşıyorum üzüntümü. Tek bir arkadaşım bile bilmiyor. O güzden bana burası çok iyi geldi. Hiç çıkmam istemiyorum. Eşimle vermeye çalışıyoruz bu savaşı. Az önce kurumsal bir yerden haber geldi iş görüşmesi için. Cv vermememe rağmen. Çeşitli bahanelerle reddetmek zorunda kaldım. Belki de bi daha gelmeyecek bu fırsat. Rabbim bi kapı kaptmış bi kapı açmıştır belkiBelki bu yıl çalışma hayatım olamayacak ama bi bebeğim olacaktır Soruu ne ben neler anlatıyorum. Çok dertlendim. İlk gördüğüm başlığa yazdım işk deneme ama çok umutluyum Cuma transfer
AHAHAHA :) :)
bende ne derlerse onu yapıcam yaa yıne muhtemelen 5 dk sonra wc gıt dıyecekler sonra kalk gıt dıyecekler gıdıcem
eeee orda yatıp dınlenmedıktan sonra evde yatmanın mantıgı nee
birşey anlatıcam benı temmuz grubundan bılenler :) çünkü sizden önce temmuzda transfeer oldugum ıcın ordaydım başıma nelerr geldiii :)
13 temmuzda transfer oldum. transfer aksamı bır atesss 40 derece hemen soguk dusa kiii doktor hemen dus yok demıstı ...
ertesı gunde öksürük hapşırık halsızlık megersem korona olmusssummmmm.sürekli öksürmeler dedimkii bu nasıl bır sansss ımkanı yok tutmayacak transfer gunu ates hastalık nedır yahuu ????
neyse ben ıgnelere gıt geell filan yok yanı bu defada olmadı dıye uzull uzull aglaaa aglaaaa ....
kan testıne 3 gun kala erken gebelikteee 2 cızgıı ben soktayım tabı :)
neyse kan gunu geldı benım kan testı 2 cıktı yanı negatıf. meger cıhaz bozukmussss tabı ben aglaaa aglaaaaaa ıs yerınde mahvoldum. sonra aradılar dedılerkııı yanlıslıkk olmussss hamılesıne amaaaann sonra otur yıne aglaaaaa .:)
degerım kac dedım 24 dedıler haydaaaa ne kadar az hamılesınız ama takıp edecegız. bende kı duygu karmasısını hıssettınız mı suannn ......
neyse sonrakı gun test tekrarlandı deger 14 yanııı bebegım tutmuusss buyumuss ama kromozlar sıkıntı oldugu ıcın dusuyor yanı kımyasal gebelık.......
yaaa ıste ben bunları yasadım. ve 2.transferımdı.....
persembe gunu son kalan 2 adet 3.gun orta kalıte embrıyolarım transfer edılecek. hayırlısı neyse o olsunn...
yanı yatmakla kalkmakla uzulmekle uzulmemekle koronaa oldum dıyorum yahuuuu ... tutan bebek tutuyormus arkadaslar ben bunu net anladım...
tabıkı dıkkatlı olacagız buna mecburuz ama cokta kasmadan kendımızı dara sokmadan sakiin sakinn bekleyelım bu surecıı...
guzel haberlerle gelelım inşallaahhhh
Teşekkür ederimCavap gelsin hemen dönüş yaparım
Hayırlı takipleşmeler olsun inşallah. Pozitif haberler verelim birbirimizeBENIMDE PERSEMBE TRANSFERRRR BEREBERR TAKIPLEŞCEZZ SENINLE :)
GÜNDE 2 DOZ BENDE. AKŞAMLARI YAPTIRIYORUM ÇOKK ACILII YAA...Hayırlı takipleşmeler olsun inşallah. Pozitif haberler verelim birbirimizeprogestan ipne oluyor musunuz sizde kalçadan. Bugün 3. Yaptırdım 20 tane vermişler ya. Sizde kaç tane
Mecbur kalkıyorum arada.Dün transfer olan arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi uzanıp dinleniyor musunuz yoksa hafif yürüyüşler yapıyor musunuz
Aynı anda 2 kere mi yani. Yarabbim sen sonumuzu hayır etGÜNDE 2 DOZ BENDE. AKŞAMLARI YAPTIRIYORUM ÇOKK ACILII YAA...
KEVGİRE DÖNDÜKK İĞNEDENN
Merhaba canım hoşgeldinBen de Aret beyin hastasıyım.Bugün transferimin 4.günü.Sonuç ne olursa olsun her şeyiyle o kadar memnun kaldın ki 7 yıldır uğraşıp doktor doktor gezen biri olarak Allah ondan razı olsun
Monodoks antibiyotik değil mi? mide ağrısını o yapar bol su ile içmelisiniz bir de ilacı içtikten sonra yarım saat dik oturmalisiniz hem histeroskopi sonrası hem de hsg sonrası vermişti Dr. Hamilelikte kullanıldığını bilmiyordumPrednol sizde mide ağrısı yaptı mı. Ben estrofem ve coraspirini beraber içiyorum. Sonra gidip iğnemi vurduruyorum. Progestan iğne. Monodoks ve prednol u da vakit geçince aynı anda içiyorum. Hangisi yapıyor bilmiyorum ama midem ağrıyor. Asla hassas bir midem yoktur. Deli gibi acı yerim ben normalde. Ama bu ikisinden biri ağrıtıyor. Mide koruyucu kullanıyo musunuz. Az önce hemşireye yazdım haber bekliyorum ben de.
Ooo sen baya hazırlıklısınTransfer olan arkadaşlar. Yanımda bir şey götürmeme gerek var mı. Opudaki gibi elbise mi giydirecekler. Bone falan. Değilse muayene gibi normal kıyafetler mi kii. Bir de evde hazırlık yaptınız mı. Yemek gibi mesela. Ben çorbamı pilavımı 2 çeşit yemeğimi 1 çeşit de ara bir şey koyayım diyorum. Nerden baksan 6 gün beni idare eder. Araya başka şeyler girer. Yemek derdim olmaz diyorum. Siz neler yaptınız. Hazırlık için.
Bende üç yıl tüm üç yilliklar toplanmışBENDE CANIMM :) BENDE 3 YILLIK EVLI HIC HAMILE KALMADIMM
MEDITASYONU YAPIYORMUSUNN
BEN DUN AKSAM YAAPRKEN UYUKALMISIM
Canım transferde de önlük giyiyorsun.Transfer olan arkadaşlar. Yanımda bir şey götürmeme gerek var mı. Opudaki gibi elbise mi giydirecekler. Bone falan. Değilse muayene gibi normal kıyafetler mi kii. Bir de evde hazırlık yaptınız mı. Yemek gibi mesela. Ben çorbamı pilavımı 2 çeşit yemeğimi 1 çeşit de ara bir şey koyayım diyorum. Nerden baksan 6 gün beni idare eder. Araya başka şeyler girer. Yemek derdim olmaz diyorum. Siz neler yaptınız. Hazırlık için.
Geçmiş olsun. Beni 1,2,5. Günlerde aramışlardı. Merkezden merkeze değişir galibaKizlar bende opu mu oldum hastanede yatiyorum şu anda 14 tane yumurtam toplanmış yarin kaliteleri hakkinda bilgi verirler dediler şimdi her gun beni arayıp bilgi mi verecekler nasıl olacak bundan sonrası?
Çok sağolunGeçmiş olsun. Beni 1,2,5. Günlerde aramışlardı. Merkezden merkeze değişir galiba
Ben daha hastaneden çıkmadan doktor kaç tanesinin iyi olduğunu söylemişti.Kizlar bende opu mu oldum hastanede yatiyorum şu anda 14 tane yumurtam toplanmış yarin kaliteleri hakkinda bilgi verirler dediler şimdi her gun beni arayıp bilgi mi verecekler nasıl olacak bundan sonrası?
Evet antibiyotik ürener sistem enfeksiyo oluşumu için kullanırmış genelde kürtaj sonrası da kullanılırmış. Ben hsg sonrası hiç bi şey kullanmamıştım. Ama akne sivilce içinde kullanıldığını okudum araştırmalarımda. Henüz hamile değilim transfer cuma. Enfeksiyonsuz bölge önemli bşr şey görmüyorum ama tedbir alalım dedi. O biraz ağırmış galiba. Bence de o yapıyor. Dünya ilaç içiyoruz. Bir yerimize bir şey olmadan amacımıza ulaşalım inşallahMonodoks antibiyotik değil mi? mide ağrısını o yapar bol su ile içmelisiniz bir de ilacı içtikten sonra yarım saat dik oturmalisiniz hem histeroskopi sonrası hem de hsg sonrası vermişti Dr. Hamilelikte kullanıldığını bilmiyordum
Resmen ozetlemissin ayyynen oyle canımın iciah yaa
senin pozitif çıkmıştı dimi canım .. bende cok korkuyorum o hıssyat nedır nasıl bı duygudur yanı aklım almıyor sankı ben hıc duyguyu tadamıcakmısım gibii... sizi cooookk ıyı anlıyorum...
normal yollardan aslaa bizi anlamıyorlarr aslaaa.. yaptıkları sey akıl vermek kafanı rahatlar olur demek :) hepsı doktor olacak hepsının masallahı var. insanlar ne kadar gaddar ne kadar zalimmm.. gelde anlasınlar bızı ımkanı yokk...
bız kanda cıkca bıle sevınemıyoruz aaayy kan artacak mıı ayy kımysalmı ay devam edecekmı keseye bakalım kalbı duyalım derkenn hamıle olduguma ıkna dahı olamıcaz sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?