2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

AHH YAA
BİZDE O DUYGUYU TADICAZ BEN EMINIM YAA ALLAH GUC VERSIN SAGLIK VERSINN AZCIKTA PARAA VERSINN...
BİZDE MAAŞLARLA EKSİLERE DÜŞE DÜŞE DENIYORUZ.
ALLAHH BIZED NASIP EDECEKK...
BİLMEM INANIR MISIN AMA BEN ARTIK KÖKENLERDE ATALARAN BAZI OLUMSUZ SEYLERINDE BIZE ETKEN OLDUGUNU DUSUNMEYE BASLADIM.
MEDITASYONA BASLADIM INANIRSAN VE YAPMAK ISTERSEN SENDE YAP

BENIMDE PERSEMBE TRANSFERRRR BEREBERR TAKIPLEŞCEZZ SENINLE :)

Kesinlikle hepsine katılıyorum. Yok şunu yapınca böyle olur, onu yapınca şöyle olur diye bir şey yok. Nasıl normal yoldan gebelikte de her ay %100 olasılık yoksa, tüp bebekte de %100 diye bir şey yok. En olumlu şartlarda da olmayınca olmuyor, olacağı varsa da her türlü oluyor.
Umarım bu sefer yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

Dün transfer olan arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi uzanıp dinleniyor musunuz yoksa hafif yürüyüşler yapıyor musunuz
Mecbur kalkıyorum arada.
Hatta biraz önce sağlık ocağına gidip iğnenin yaptırıp geldim. Toplamda 10-12 dk yürüdüm rahat.
İş yapmıyorum evde.
Ama dediğim gibi arada kalkıp suyumu ilacımı içiyorum.

Transfer olan arkadaşlar. Yanımda bir şey götürmeme gerek var mı. Opudaki gibi elbise mi giydirecekler. Bone falan. Değilse muayene gibi normal kıyafetler mi kii. Bir de evde hazırlık yaptınız mı. Yemek gibi mesela. Ben çorbamı pilavımı 2 çeşit yemeğimi 1 çeşit de ara bir şey koyayım diyorum. Nerden baksan 6 gün beni idare eder. Araya başka şeyler girer. Yemek derdim olmaz diyorum. Siz neler yaptınız. Hazırlık için.

Ben de Aret beyin hastasıyım.Bugün transferimin 4.günü.Sonuç ne olursa olsun her şeyiyle o kadar memnun kaldın ki 7 yıldır uğraşıp doktor doktor gezen biri olarak Allah ondan razı olsun
Merhaba canım hoşgeldin
Bende dün transfer oldum aret hocada.
İnşallah her şey güzel olur hepimiz için.
Kaçıncı denemen seni de ekleyelim listeye.

Monodoks antibiyotik değil mi? mide ağrısını o yapar bol su ile içmelisiniz bir de ilacı içtikten sonra yarım saat dik oturmalisiniz hem histeroskopi sonrası hem de hsg sonrası vermişti Dr. Hamilelikte kullanıldığını bilmiyordum

Ooo sen baya hazırlıklısın opudaki gibi aynı. Ben çorba yapmıştım birtek evde hazır olsun diye ama transfer sonrası adana kebap yemeye gittik acayip aç hissediyordum. Sonraki günler zaten yemek, bulaşık vs ben yapıyorum. Sürekli yatmayın kan dolaşımı nasıl olacak sürekli dinlenme modunda. Ameliyatlardan sonra bile yürütüyorlar hastaları..biz niye yatalım.

Canım transferde de önlük giyiyorsun.
Ben yanıma rahat, salaş kıyafetler aldım.
Yemek yapmadım halam geldi sağ olsun.
O halledecek bana.
Sadece ilikli kemik kaynattım 1 hafta yeter. Onu günlük kullanıcam.

Kizlar bende opu mu oldum hastanede yatiyorum şu anda 14 tane yumurtam toplanmış yarin kaliteleri hakkinda bilgi verirler dediler şimdi her gun beni arayıp bilgi mi verecekler nasıl olacak bundan sonrası?
Ben daha hastaneden çıkmadan doktor kaç tanesinin iyi olduğunu söylemişti.
Her gün kontrol etmiyolar yumurtaları. İlk kez 2.gün kontrol yapıyolar sanırım. Hastaneden hastaneye değişir tabi bu. Ama zaten sürekli onları ortamlarından çıkarıp mikroskop altına koymaları vs iyi olmuyor. O yüzden beni 2.gün aradılar sadece şu kadar yumurta döllendi diye. Bi daha aramadılar. Ben de 5.güne kadar arayıp sormadım (ama meraktan öldüm tabi)

Evet antibiyotik ürener sistem enfeksiyo oluşumu için kullanırmış genelde kürtaj sonrası da kullanılırmış. Ben hsg sonrası hiç bi şey kullanmamıştım. Ama akne sivilce içinde kullanıldığını okudum araştırmalarımda. Henüz hamile değilim transfer cuma. Enfeksiyonsuz bölge önemli bşr şey görmüyorum ama tedbir alalım dedi. O biraz ağırmış galiba. Bence de o yapıyor. Dünya ilaç içiyoruz. Bir yerimize bir şey olmadan amacımıza ulaşalım inşallah

Resmen ozetlemissin ayyynen oyle canımın ici dilimden düşmüyor su sira hepimiz icun durup durup dua ediyorum okadar cok ihtiyaçimiz var ki bu surecte Allahim hepimize nasip etsin yavrularimizi kucagimiza almayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…