• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Arada diyorum huhu içeride olan varsa ses versin diye :KK70:
KIZLAARR BENDEDE NE KANAMA NE AGRI NE SIZI HICBISI OLMADIII
YANI KIMYASAL OLDU AMA SONUCTA TUTUNDU VE HICBIR TUTUNMA BELIRTISI YASANMADI.
BENCE BELIRTI ARAMAYALIM ARARSAK BULURUZ KESIN :D
ZATEN IGNELER ILACLAR HEPSII GEBELIK HORMONU ICERIYOORR

Anladım canım, yani yaşla falan bir ilgisi yok, çok teşekkür ederim cevap için, ben de 2 isticem inşallah 🌺🌺
Merkeze ve doktora göre değişiyor benim Memorialdi ilkinde iki tane transfer edildi ikincisinde de bir tane edildi ki ikincisinde de sebebi hastahane yönetimi izin vermedi hem yaştan ötürü hemde kaliteli beşinci gün olduğu için garanti gozuyle baktılar birde böyle bir sonuç beklemyrlardi hep hüsran..

Kızlaarr çocuklarınız varmı bu aradaaa
yoksa hiç anne olmayan bir ekipmiyizz hadi herkes yazsınn..

benım 3 yıldır denemem var ama hıc bır sekılde hamıle kalamadımm..
Eylül'de 6.yılımıza giryz bir kere hamilelik duygusunu yaşamadım nasıl birsey merak edyrm..evlendiğimiz ilk günden beri istyrduk ilk bir iki yıl olmayınca sıkıntı yaşamadık sonrası 4 yıl hep uğraştık durduk olmadı yine uğraşıp duracaz

5.gündeyim kuzum ah inşallah 🙏❤️
Her denemeden daha yorgun çıkıyoruz sanki… Allah mucize yaşatsın hepimize inşallah doğru zaman da 🌹
Öyle valla doğru diyorsn her denemede umutla bekliyorsn sonu hüsran olunca dahada kötü artık yorgun kalyrsn..amin canm benim senin olacak içini ferah tut birde ben sokağa dahi çıkmak istemyrm bildikleri halde yine ne oldu diyip soruyorlsr üstüne mal gibi kosnyrlsr bazen dayanamyrm..

Benim de çocuğum yok. İlk denemem. 29 yaşındayım. Çift tüp tıkanıklığı neden. 9 ay denedik olmayınca rahim filmi çektirdik. İşimden ayrılmak zorunda kaldım. Yoğun ve koşturmalı bir işim vardı. Kimseye söyleyemiyorum kendi kendime yaşıyorum üzüntümü. Tek bir arkadaşım bile bilmiyor. O güzden bana burası çok iyi geldi. Hiç çıkmam istemiyorum. Eşimle vermeye çalışıyoruz bu savaşı. Az önce kurumsal bir yerden haber geldi iş görüşmesi için. Cv vermememe rağmen. Çeşitli bahanelerle reddetmek zorunda kaldım. Belki de bi daha gelmeyecek bu fırsat. Rabbim bi kapı kaptmış bi kapı açmıştır belki🤲🏻 Belki bu yıl çalışma hayatım olamayacak ama bi bebeğim olacaktır🤲🏻 Soruu ne ben neler anlatıyorum. Çok dertlendim. İlk gördüğüm başlığa yazdım😍 işk deneme ama çok umutluyum🍀 Cuma transfer🧿

Ayni gün olmuşuz sende belirti varmi bende ağzımda eksilik var neden acaba prednol acı bi ilac ondan mıdır ki
Prednol sizde mide ağrısı yaptı mı. Ben estrofem ve coraspirini beraber içiyorum. Sonra gidip iğnemi vurduruyorum. Progestan iğne. Monodoks ve prednol u da vakit geçince aynı anda içiyorum. Hangisi yapıyor bilmiyorum ama midem ağrıyor. Asla hassas bir midem yoktur. Deli gibi acı yerim ben normalde. Ama bu ikisinden biri ağrıtıyor. Mide koruyucu kullanıyo musunuz. Az önce hemşireye yazdım haber bekliyorum ben de.

merhaba , bana donmuş embriyo transferi yapıldı . transfer günü progesteronum 12.40 dı bu transfer için yüksek bir değer mi ?
Bnmde transfere bir hafta kala 0.80 di bir gün sonra 1.57 oldu transfer günü test olmadım ama tahminen sizin gibi yüksekti bnmde bir günde bile bu kadar artıyorsa o yüzden transfer sonrasi sadece günde 1 tane fitil progesteron verdi

Arkadaşlar cumartesi günü iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi, hafif ohss geçirdiğim için şişlik-ki giderek artıyor ve hafif gaz dışında hiç bir belirtim yok. İlk iki gün çoğunlukla dinlendim ama mıh gibi yattım diyemem...biraz moralim bozuldu, belirti olmaması normal mi?
Canım gayet normal benimde 5.günden sonra başladı belirtiler. Sakın kötü olumsuz düşünme aklını oraya verme. Bende ilk gün biraz dinlendim ama hep yatmadım. Ara ara yürüdüm dolaştım evde ani hareketler yapmadan. 3.gün işe başladım hatta. Dua et bol bol. Kötüyle kafanı boğma. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın ❤️

Prednol sizde mide ağrısı yaptı mı. Ben estrofem ve coraspirini beraber içiyorum. Sonra gidip iğnemi vurduruyorum. Progestan iğne. Monodoks ve prednol u da vakit geçince aynı anda içiyorum. Hangisi yapıyor bilmiyorum ama midem ağrıyor. Asla hassas bir midem yoktur. Deli gibi acı yerim ben normalde. Ama bu ikisinden biri ağrıtıyor. Mide koruyucu kullanıyo musunuz. Az önce hemşireye yazdım haber bekliyorum ben de.
Şimdilik birsey yapmadı banada haber et cnm mide koruyucu yazar mı. zaten gastrit te var ben de ileriki znm belli olur

Benim ilk evliliğimden 2 oğlum var.
İkisi de normal hamilelik ve normal doğum.
Sonra tüplerim kapanmış hiç haberim yok tabi.
2. Evliligim olunca da çocuk için uğraşıyorum işte.

Back